Reclamă

Clara Chia a avut nevoie de ajutor specializat după melodia Shakirei. Ce se întâmplă cu noua iubită a lui Pique

Clara Chia a avut nevoie de ajutor specializat după melodia Shakirei. Ce se întâmplă cu noua iubită a lui Pique. Pe 12 ianuarie, lumea a luat-o razna după lansarea „Sessions #53” a lui Bizarrap și Shakira.

Publicat: 30 ianuarie 2023, 12:03

Dacă sesiunile lui Bizarrap au deja o acoperire extraordinară, o colaborare cu Shakira a fost suficientă pentru a atinge recorduri istorice. În cântec, cântăreața a făcut diverse comentarii despre fostul partener Gerard Pique, de care s-a despărțit în 2022.

Clara Chia a avut nevoie de ajutor specializat

Cu piesa atât de virală, toată lumea vorbea despre artistă și fostul fotbalist. Cu toate acestea, ceea ce a fost cel mai îngrijorător nu au fost cuvintele ei față de Pique, ci mai degrabă față de actuala parteneră a fotbalistului, Clara Chia.

Din câte se pare, tânăra nu se simte confortabil cu furtuna care s-a declanșat asupra ei în urma melodiei, care a determinat-o să caute ajutor psihologic.

Cum identitatea ei nu mai este un secret, presiunea de a fi cealaltă femeie a început să-i afecteze viața.

Reclamă

„O opresc în stradă, îi cântă melodia, toată lumea o recunoaște, și e o fată destul de timidă”, a punctat jurnalista Lorena Vazquez, de la „Mamarazzis”, în urmă cu o săptămână.

Jurnalistul Saul Ortiz a oferit noi actualizări despre situația Clarei Chia Marti.

„Este acasă la părinții ei de aproximativ opt zile, lucrând la distanță. A avut nevoie de un refugiu pentru că starea ei de spirit nu este bună. Nu este ușor să fii o fată de 23 de ani și să fii pe buzele Spaniei și ale lumii întregi. Și-a luat taxă asupra ei și a trebuit să facă un pas înapoi.”

Reclamă

Pe lângă toate acestea, jurnalista Marisa Martin Blazquez a oferit o nouă informație, care a explicat în continuare luptele pe care le-a avut tânăra.

„Are un agent de securitate permanent și nu a fost văzută plecând de acolo. A avut nevoie de asistență la alte niveluri, mai speciale, de la experți”.

Pique s-a săturat de paparazzi

Gerard Pique a fost supus unei presiuni imense în ultimele luni și cu atât mai mult de când a revenit în lumina reflectoarelor în urma lansării piesei pe care Shakira i-a dedicat-o, scrie marca.com.

Fostul fotbalist a devenit centrul atenției presei și al paparazzilor, lucru care îl face uneori să-și piardă răbdarea, așa cum s-a întâmplat cu Jordi Martin, care a dezvăluit câteva dintre detaliile vieții catalanului și și-a arătat deschis sprijinul. pentru Shakira.

Martin a făcut recent public faptul că Pique îi urmărește îndeaproape rețelele sociale.

„Prietenul meu cel mai bun mă urmărește”, a scris el.

Răspunsul fostului jucător al Barcelonei nu a întârziat să apară și i-a lăsat un mesaj controversat: „Nu te mai drogha. Cocaina nu este bună”.

Martin a reacționat și la răspunsul lui Pique, deși a ajuns să-l ștergă.

„Nu te etichetez și tu reacționezi. Te uiți la poveștile mele în mod constant. Jumătate din lume te urăște. Îmi răspunzi doar cu ceva în care nu ar trebui să intri. Poate că există ceva care te îngrijorează și nu vrei să iasă la suprafață? Le va purta prietena ta (emoticon cu coarne – implicând infidelitate)? Ai, ai, ai…”

Nu știm dacă războiul dintre cei doi va continua pe rețelele sociale. Între timp Pique pare să fie concentrat pe noua sa relație cu Clara Chia. Nu mai are nicio reținere să apară în public. De altfel, el a oficializat relația în cea mai recentă postare pe Instagram cu o fotografie de cuplu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×