Reclamă

Clara Chia a avut nevoie de ajutor specializat după melodia Shakirei. Ce se întâmplă cu noua iubită a lui Pique

Clara Chia a avut nevoie de ajutor specializat după melodia Shakirei. Ce se întâmplă cu noua iubită a lui Pique. Pe 12 ianuarie, lumea a luat-o razna după lansarea „Sessions #53” a lui Bizarrap și Shakira.

Publicat: 30 ianuarie 2023, 12:03

Dacă sesiunile lui Bizarrap au deja o acoperire extraordinară, o colaborare cu Shakira a fost suficientă pentru a atinge recorduri istorice. În cântec, cântăreața a făcut diverse comentarii despre fostul partener Gerard Pique, de care s-a despărțit în 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clara Chia a avut nevoie de ajutor specializat

Cu piesa atât de virală, toată lumea vorbea despre artistă și fostul fotbalist. Cu toate acestea, ceea ce a fost cel mai îngrijorător nu au fost cuvintele ei față de Pique, ci mai degrabă față de actuala parteneră a fotbalistului, Clara Chia.

Din câte se pare, tânăra nu se simte confortabil cu furtuna care s-a declanșat asupra ei în urma melodiei, care a determinat-o să caute ajutor psihologic.

Cum identitatea ei nu mai este un secret, presiunea de a fi cealaltă femeie a început să-i afecteze viața.

Reclamă

„O opresc în stradă, îi cântă melodia, toată lumea o recunoaște, și e o fată destul de timidă”, a punctat jurnalista Lorena Vazquez, de la „Mamarazzis”, în urmă cu o săptămână.

Jurnalistul Saul Ortiz a oferit noi actualizări despre situația Clarei Chia Marti.

„Este acasă la părinții ei de aproximativ opt zile, lucrând la distanță. A avut nevoie de un refugiu pentru că starea ei de spirit nu este bună. Nu este ușor să fii o fată de 23 de ani și să fii pe buzele Spaniei și ale lumii întregi. Și-a luat taxă asupra ei și a trebuit să facă un pas înapoi.”

Reclamă

Pe lângă toate acestea, jurnalista Marisa Martin Blazquez a oferit o nouă informație, care a explicat în continuare luptele pe care le-a avut tânăra.

„Are un agent de securitate permanent și nu a fost văzută plecând de acolo. A avut nevoie de asistență la alte niveluri, mai speciale, de la experți”.

Pique s-a săturat de paparazzi

Gerard Pique a fost supus unei presiuni imense în ultimele luni și cu atât mai mult de când a revenit în lumina reflectoarelor în urma lansării piesei pe care Shakira i-a dedicat-o, scrie marca.com.

Fostul fotbalist a devenit centrul atenției presei și al paparazzilor, lucru care îl face uneori să-și piardă răbdarea, așa cum s-a întâmplat cu Jordi Martin, care a dezvăluit câteva dintre detaliile vieții catalanului și și-a arătat deschis sprijinul. pentru Shakira.

Martin a făcut recent public faptul că Pique îi urmărește îndeaproape rețelele sociale.

„Prietenul meu cel mai bun mă urmărește”, a scris el.

Răspunsul fostului jucător al Barcelonei nu a întârziat să apară și i-a lăsat un mesaj controversat: „Nu te mai drogha. Cocaina nu este bună”.

Martin a reacționat și la răspunsul lui Pique, deși a ajuns să-l ștergă.

„Nu te etichetez și tu reacționezi. Te uiți la poveștile mele în mod constant. Jumătate din lume te urăște. Îmi răspunzi doar cu ceva în care nu ar trebui să intri. Poate că există ceva care te îngrijorează și nu vrei să iasă la suprafață? Le va purta prietena ta (emoticon cu coarne – implicând infidelitate)? Ai, ai, ai…”

Nu știm dacă războiul dintre cei doi va continua pe rețelele sociale. Între timp Pique pare să fie concentrat pe noua sa relație cu Clara Chia. Nu mai are nicio reținere să apară în public. De altfel, el a oficializat relația în cea mai recentă postare pe Instagram cu o fotografie de cuplu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×