Reclamă

Shakira a țipat în fața copiilor ei. Artista s-ar fi certat cu Montserrat Bernabeu, mama lui Gerard Pique

Shakira a țipat în fața copiilor ei. Vedeta ar fi avut un conflict cu Montserrat Bernabeu. Artista internațională pare că se ceartă tot mai des cu mama lui Gerard Pique. Apropiații acesteia au oferit mai multe informații pentru presa internațională.

Publicat: 3 aprilie 2023, 6:28

Drama dintre Shakira și Pique continuă. De data aceasta au fost implicați în mod direct băieții artistei. Milan și Sasha ar fi asistat la o ceartă dintre mama și bunica lor. Cele două femei nu și-au putut stăpâni furia una față de cealaltă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira a țipat în fața copiilor ei

Separarea Shakirei de fostul său partener este una tot mai complicată. De data aceasta artista a intrat în conflict cu soacra sa. Shakira nu a reușit să se calmeze și a strigat la mama fostului său partener.

Vezi mai multe imagini cu Shakira în Galeria Foto!

Shakira și-a dus copiii în vacanță pe o plajă din Mexic
Mai multe publicații internaționale spun că Shakira și Pique urmează să ajungă la un acord privind custodia celor doi băieți / Profimedia Images

Apropiații vedetei spun că argumentul dintre Shakira și Montserrat ar fi devenit unul violent. Aceștia vorbesc despre o ceartă urâtă dintre cele două femei.

Reclamă

Se pare că Shakira a țipat în fața copiilor ei în timpul certei cu Montserrat. Milan și Sasha au văzut toată discuția dintre cele două femei.

Conform publicației Marca, mama lui Pique ar fi știut de infidelitatea acestuia și i-ar fi ascuns totl Shakirei. Atunci când Shakira a aflat acest lucru, vedeta și-ar fi pierdut complet încrederea în soacra sa.

Artista s-ar fi certat recent cu Montserrat pe această temă. Problema infidelității lui Pique pare că nu a fost dată uitării. Cântăreața internațională încearcă să aibă grijă de copiii săi, însă este vizibil afectată de cele întâmplate în ultimele luni.

Reclamă

Ce a descoperit Shakira despre Clara Chia

Shakira a aflat noi amănunte despre infidelitatea partenerului său. Presa internațională spune că noi secrete de familie au ieșit la iveală. Presa scrie că Pique s-ar fi văzut de mai multe ori cu Clara Chia într-una din casele care aparțin părinților fotbalistului.

Apropiații artistei sun că mama lui Pique ar fi știut de infidelitatea fiului și ar fi încercat să ascundă totul pentru a nu-i răni sentimentele Shakirei. Apropiații artistei spun că Shakira nu a bănuit o clipă faptul că Barnabeau a știut de infidelitatea fiului său.

În ultima vreme au existat tot mai multe tensiuni între shakira și Pique. Montserrat și Shakira s-au certat și ele pe tema infidelității lui Pique. Cel mai grav lucru pentru cântăreață este faătul că băieții săi au fost prezenți în momentul în care s-a certat cu soacra sa.

Shakira și Pique s-au separat la jumătatea anului 2022, iar de atunci s-au aflat constat într-un conflict. De atunci, Shakira a lansat tot mai multe melodii în care a povestit despre durerea prin care a trecut în ultimele luni. Fanii artistei au încercat să o susțină în toată această perioadă.

Cu toate acestea, mulți au acuzat-o pe Shakira că o atacă pe Clara Chia prin melodiile pe care le lansează. Artista internațională încearcă să treacă peste dezamăgirea provocată de fostul partener și să se ocupe de cei doi băieți. Sasha și Milan se află în îngrijirea Shakirei. Vedeta a decis să-și ia copiii alături de ea în Statele Unite ale Americii. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×