Reclamă

Părinții Shakirei au mers în Miami cu o ambulanță aeriană. Cântăreața a vrut să se asigure că sunt în siguranță

Părinții Shakirei au mers în Miami cu o ambulanță aeriană. Cântăreața a vrut să se asigure că aceștia ajung în siguranță la noua lor reședință. William Mebarak și Nidia del Carmen Ripoll se vor muta alături de fiica lor și de cei doi nepoței, Sasha și Milan.

Publicat: 18 aprilie 2023, 10:49

Shakira s-a mutat deja în Miami de câteva săptămâni, însă vedeta nu a putut să-și ia părinții cu ea la acel moment. Diva a amânat o vreme plecarea în Miami tocmai din cauza problemelor de sănătate ale tatălui său. După ce medicii au asigurat-o că starea lui William Mebarak este stabilă, Shakira a început demersurile pentru a pleca în Miami alături de cei doi băieți ai săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Părinții Shakirei au mers în Miami cu o ambulanță aeriană

Shakira este pregătită să înceapă o nouă viață în Miami. Cântăreața nu mai are niciun motiv pentru a se întoarce în Spania. Aceasta a reușit să-și aducă părinții alături de ea în Statele Unite ale Americii. Shakira a părăsit Barcelona alături de cei doi băieți ai săi, Sasha și Milan.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

William Mebarak și Nidia del Carmen Ripoll în timpul unei plimbări din Barcelona
William Mebarak și Nidia del Carmen Ripoll i-au fost mereu alături fiicei sale / Profimedia Images

Cântăreața columbiană trăiește într-un cartier rezidențial din Miami și se bucură de o proprietate impresionantă pe care o are achiziționată încă din anul 2001.

Reclamă

Valoarea reședinței artistei a crescut în fiecare an. Shakira și-a dorit foarte mult să-i aibă pe William Mebarak și Nidia del Carmen Ripoll alături. Aceștia Părinții Shakirei au părăsit Catalonia cu ajutorul unei ambulanțe aeriene.

”Avionul cu care au zburat a fost unul special. Shakira a vrut ca părinții ei să vină în Miami cu o ambulanță aeriană. Un doctor a călătorit alături de părinții artistei și i-a supravegheat tot timpul”.

Cântăreața columbiană își dorește tot ce este mai bun pentru familia sa. Arista face eforturi considerabile pentru a le asigura confortul și siguranța.

Reclamă

William Mebarak și Nidia del Carmen Ripoll ar fi ajuns deja în Miami

Sursele apropiate artistei susțin că William Mebarak și Nidia del Carmen Ripoll ar fi ajuns deja în Miami. Cei doi au călătorit direct la casa artistei. Cel mai probabil părinții cântăreței se bucură deja de timpul petrecut cu nepoții lor.

” William Mebarak și Nidia del Carmen Ripoll nu mai locuiesc în Spania. Cel mai probabil sunt deja la joacă alături de nepoții lor. Shakira este pregătită să înceapă un capitol nou. Shakira a fost foarte ocupată în ultimele luni să elibereze casa în care a trăit alături de Prique, iar apoi fără el.”

”Acum s-a mutat într-un loc nou. O mașină specială a venit să ia mai mulți cilindri cu oxigen pentru ambulanța aeriană în care s-a aflat și tatăl artistei”, relatează publicația Marca.

Starea de sănătate a părinților artistei este stabilă în acest moment. Cu toate acestea, William Mebarak și Nidia del Carmen Ripoll se vor afla o vreme sub supravegherea specialiștilor. Mutarea în Miami nu a fost deloc una ușoară pentru aceștia.

Totuși, Shakira este recunoscătoare că are întreaga familie alături. Diva se concentrează acum pe educația celor doi băieți. Aceștia au început deja o școală nouă în Miami. Sasha și Milan trebuie să se adapteze la noul mediu de învățare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×