Reclamă

Părinții Shakirei au mers în Miami cu o ambulanță aeriană. Cântăreața a vrut să se asigure că sunt în siguranță

Părinții Shakirei au mers în Miami cu o ambulanță aeriană. Cântăreața a vrut să se asigure că aceștia ajung în siguranță la noua lor reședință. William Mebarak și Nidia del Carmen Ripoll se vor muta alături de fiica lor și de cei doi nepoței, Sasha și Milan.

Publicat: 18 aprilie 2023, 10:49

Shakira s-a mutat deja în Miami de câteva săptămâni, însă vedeta nu a putut să-și ia părinții cu ea la acel moment. Diva a amânat o vreme plecarea în Miami tocmai din cauza problemelor de sănătate ale tatălui său. După ce medicii au asigurat-o că starea lui William Mebarak este stabilă, Shakira a început demersurile pentru a pleca în Miami alături de cei doi băieți ai săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Părinții Shakirei au mers în Miami cu o ambulanță aeriană

Shakira este pregătită să înceapă o nouă viață în Miami. Cântăreața nu mai are niciun motiv pentru a se întoarce în Spania. Aceasta a reușit să-și aducă părinții alături de ea în Statele Unite ale Americii. Shakira a părăsit Barcelona alături de cei doi băieți ai săi, Sasha și Milan.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

William Mebarak și Nidia del Carmen Ripoll în timpul unei plimbări din Barcelona
William Mebarak și Nidia del Carmen Ripoll i-au fost mereu alături fiicei sale / Profimedia Images

Cântăreața columbiană trăiește într-un cartier rezidențial din Miami și se bucură de o proprietate impresionantă pe care o are achiziționată încă din anul 2001.

Reclamă

Valoarea reședinței artistei a crescut în fiecare an. Shakira și-a dorit foarte mult să-i aibă pe William Mebarak și Nidia del Carmen Ripoll alături. Aceștia Părinții Shakirei au părăsit Catalonia cu ajutorul unei ambulanțe aeriene.

”Avionul cu care au zburat a fost unul special. Shakira a vrut ca părinții ei să vină în Miami cu o ambulanță aeriană. Un doctor a călătorit alături de părinții artistei și i-a supravegheat tot timpul”.

Cântăreața columbiană își dorește tot ce este mai bun pentru familia sa. Arista face eforturi considerabile pentru a le asigura confortul și siguranța.

Reclamă

William Mebarak și Nidia del Carmen Ripoll ar fi ajuns deja în Miami

Sursele apropiate artistei susțin că William Mebarak și Nidia del Carmen Ripoll ar fi ajuns deja în Miami. Cei doi au călătorit direct la casa artistei. Cel mai probabil părinții cântăreței se bucură deja de timpul petrecut cu nepoții lor.

” William Mebarak și Nidia del Carmen Ripoll nu mai locuiesc în Spania. Cel mai probabil sunt deja la joacă alături de nepoții lor. Shakira este pregătită să înceapă un capitol nou. Shakira a fost foarte ocupată în ultimele luni să elibereze casa în care a trăit alături de Prique, iar apoi fără el.”

”Acum s-a mutat într-un loc nou. O mașină specială a venit să ia mai mulți cilindri cu oxigen pentru ambulanța aeriană în care s-a aflat și tatăl artistei”, relatează publicația Marca.

Starea de sănătate a părinților artistei este stabilă în acest moment. Cu toate acestea, William Mebarak și Nidia del Carmen Ripoll se vor afla o vreme sub supravegherea specialiștilor. Mutarea în Miami nu a fost deloc una ușoară pentru aceștia.

Totuși, Shakira este recunoscătoare că are întreaga familie alături. Diva se concentrează acum pe educația celor doi băieți. Aceștia au început deja o școală nouă în Miami. Sasha și Milan trebuie să se adapteze la noul mediu de învățare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×