Reclamă

Apelul care „a schimbat totul” între Shakira și Pique. Ce și-au spus cei doi foști iubiți

Apelul care „a schimbat totul” între Shakira și Pique a ieșit la suprafață. Starul pop columbian se stabilește în Statele Unite și face tot ce e mai bine pentru ca cei doi copii ai ei să primească stabilitatea și iubirea de care au nevoie.

Publicat: 11 aprilie 2023, 11:42

Ultima discuție dintre Shakira și Gerard Pique, cu două zile înainte ca artista să plece din Spania, a ieșit la iveală. Cântăreața s-a mutat recent într-o nouă reședință din Miami. Shakira vrea să-și refacă viața departe de tumultul din Spania și e însoțită de copiii ei Milan și Sasha.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Apelul care „a schimbat totul” între Shakira și Pique

Copiii lui Pique și Shakira urmează să frecventeze una dintre cele mai exclusiviste școli din oraș, Miami Country Day School. Un an școlar costă între 33 de mii și 46 de mii de dolari pe an. Emisiunea TV Fiesta a divulgat conținutul apelului final al celor doi foști iubiți într-o emisiune recentă.

Shakira a confirmat că în două zile se va muta în Statele Unite cu copiii Sasha și Milan. Ea a explicat, de asemenea, că grăbește mutarea din cauza stării de sănătate a tatălui ei și dat fiind că acesta nu poate primi tratament în Barcelona.

Potrivit ¡Hola!, următorul pas pentru tatăl artistei „ar fi o nouă operație pe care ar urma să o facă în al doilea trimestru al anului”. Totuși, programul TV menționat mai sus susține că acesta a fost apelul „care a schimbat totul”.

Aceștia au dezvăluit că au fost schimbate câteva cuvinte care nu i-au plăcut fostei vedete a Barcelonei.

Reclamă

„Pique este supărat, el nu vrea să asculte niciun argument. Ea este supărată pentru că ultima lor conversație nu a fost atât de prietenoasă pe cât își dorea ea.”

Shakira și-a dus copiii în vacanță înainte de a se muta la Miami

Cântăreața Shakira a decis să părăsească Barcelona după despărțirea de fostul fotbalist Gerard Pique. În timp ce se pregătea să se mute în Statele Unite, a petrecut timp cu fiii ei, Milan și Sasha.

Reclamă

După câteva zile de intrigi legate de destinația ei, s-a aflat că artista a mers în vacanță cu fiii ei în frumoasele Insule Turks și Caicos, în timp ce pregăteau pentru noua lor viață în Miami.

Locația lor a fost un mister, când a plecat din Barcelona cu fiii ei. Presa spaniolă a spus că a ales un loc „îndepărtat” pentru a se relaxa după despărțirea ei emoțională de Pique. Despărțirea a determinat-o să lanseze cântece împotriva fostului fotbalist și a noii sale iubite, Clara Chia.

Se pare însă că Shakira a ales plajele cu nisip auriu și apele turcoaz.

Destinația vacanței ei în Caraibe a fost dezvăluită în timp ce se pregătea să-și facă din nou bagajele pentru Miami, unde copiii ei erau deja înscriși la școală.

Se spune că Shakira i-a înscris la o școală publică binecunoscută din nordul orașului. Noua ei casă este de fapt un conac de 18 milioane de dolari în zona South Beach din Miami. L-a cumpărat în 2001 și pe care l-a scos la vânzare în 2018. Proprietatea a fost scoasă de pe piață în urmă cu câteva luni, odată ce a devenit clar că nu mai poate rămâne în Spania.

Jurnaliștii Lorena Vasquez și Laura Fa au spus că ea intenționează să se mute în Indian Creek, în nord-estul comitatului Miami-Dade. Shakira vrea ca băieții ei să se poată bucura de mai multă intimitate. Printre vecinii lor se vor număra cântărețul spaniol Julio Iglesias, supermodelul Adriana Lima, investitorul miliardar Carl Icahn, precum și Jennifer Lopez.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×