Reclamă

Gerard Pique vrea să-i răspundă Shakirei cu aceeași monedă. Fostul fotbalist nu exclude posibilitatea să facă și el o melodie

Gerard Pique vrea să-i răspundă Shakirei cu aceeași monedă. Vrea să facă o melodie despre ceea ce s-a întâmplat între el și cântăreață și să spună versiunea lui. Povestea de iubire dintre cei doi s-a terminat după 11 ani de relație și doi copii.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 mai 2023, 6:12

După ce Shakira a făcut controversata melodie de succes „BZRP Music Sessions #53”, alături de producătorul argentinian Bizarrap, Gerard Pique a lansat din nou o declarație controversată. Propunerea a fost făcută la cea mai recentă emisiune a lui Ibai Llanos. Streamer-ul și cântărețul Ozuna i-au cântat piesa "Monotonia" și de aici au pornit toate discuțiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gerard Pique vrea să-i răspundă Shakirei cu aceeași monedă

Vorbind despre evenimentul „La velada del Año III”, care îi va prezenta pe Rosario Flores, Ozuna, Quevedo și Maria Becerra printre alții, Pique a venit cu o idee genială.

„Dacă într-o zi se face o ședință Bizarrap cu mine nu ar fi o lovitură. Ar fi ceva cu adevărat mare, vorbim de o sticlă de 5 litri sau 10 litri de băutură puternică, înțelegi? Un shot mi se pare puțin”, a spus fostul partener al Shakirei.

Ibai Llanos nu s-a putut stăpâni și a râs în hohote după ce a auzit ce spusese fostul fotbalist al Barcelonei.

„O sesiune Bizarrap cu tine ar fi ceva regretabil”, a spus Ibai.

Reclamă

Totul pare să indice că Gerard Pique vrea să răspundă în același stil mamei celor doi copii ai săi. Se pare că acesta este dispus să-i dea răspunsul prin producătorul argentinian Bizarrap. Melodia Shakirei cu producătorul de origine argentiniană se aude în toate colțurile lumii.

Din toată disputa dintre Shakira și Pique, se pare că artista a ieșit cel mai bine. Vedeta este cea care i-a lui Pique să plece din casa în care locuiau împreună. Tot ea este cea care a fost văzută cu ochi buni de fani, iar copiii au rămas tot în grija ei. Deși a fost evacuată de tatăl lui Pique din casa din Barcelona, artista a plecat la Miami cu cei doi copii ai ei și plănuiește să cumpere un conac exclusivist, la care poți ajunge cu greu.

Reclamă

Pique nu este împăcat cu deciziile pe care le-a luat în ultimul timp

Deși a spus că la este fericit și că și-a făcut viața așa cum a vrut, se pare că după plecarea copiilor săi, Pique nu mai e la fel de împăcat cu ceea ce a făcut. Fotbalistul susține că îi este din ce în ce mai greu să-și vadă copiii. 

Pique și-a dat anul trecut acordul ca Shakira să plece din Barcelona cu cei doi copii. Motivul pentru care a acceptat să-i lase pe băieți să plece ar fi avut la bază și programul flexibil prin care i se permitea să-i viziteze. Pique are dreptul al 10 zile pe care le poate petrece cu băieții săi în fiecare lună a anului. Mai apoi, Sasha și Milan pot petrece o parte din vacanța de vară în Barcelona.

”Pique s-ar putea să nu poată petrece acele 10 zile din luna mai cu băieții săi. Shakira a făcut acest lucru destul de dificil pentru el. Situația este una tensionată între ei, iar Pique ar urma să stea la casa artistei din Miami”, a scris publicația Marca.

Presa din Spania nu crede că relația dintre cei doi este una liniștită. Apropiații lui Pique susțin că acesta ar încerca să schimbe înțelegerea cu fosta sa parteneră sau să cumpere o proprietate în Florida.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×