Reclamă

Mădălina Ghenea a participat la Festivalul de Film de la Roma. Vedeta și-a făcut apariția într-o rochie roșie

Mădălina Ghenea a participat la Festivalul de la Film de la Roma. Vedeta și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie strălucitoare. Românca a reușit să atragă toate privirile asupra sa. Plină de eleganță, aceasta a pozat în fața fotografilor prezenți la eveniment și a oferit ulterior câteva interviuri.

Publicat: 25 octombrie 2022, 11:20

Mădălina a demonstrat din nou că este un simbol al eleganței și rafinamentului. De data aceasta, românca i-a cucerit pe cei prezenți într-o rochie roșie, mulată. Vedeta și-a pus în valoare silueta, dar și trăsăturile naturale. Actrița a profitat de ocazie și a distribuit câteva imagini pe rețelele sociale, acolo unde se bucură de susținerea fanilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina Ghenea a participat la Festivalul de Film de la Roma

Mădălina Ghenea este o femeie asumată și o actriță talentată. Românca a avut o apariție uimitoare la Festivalul de Film de la Roma. Vedeta internațională a optat pentru o rochie roșie cu un model în formă de șarpe. Întreaga sa imaginea  a fost una sexy și seducătoare.

Vezi mai multe imagini cu Mădălina în Galeria Foto!

Mădălina Ghena într-o rochie roșie în timp ce defilează pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Roma
Mădălina Ghenea a ales o ținută elegantă și a reușit să atragă privirile tuturor asupra sa / Profimedia Images

Mădălina a optat pentru un machiaj de seară elegant, care să-i pună în evidență frumusețea naturală și privirea pătrunzătoare.

Reclamă

Vedeta a pășit plină de încredere în fața fotografilor prezenți. Deși vântul i-a jucat de câteva ori feste, Mădălina a fost foarte atentă cu ținuta pe care a ales-o.

Diva s-a aflat de câteva ori la un pas de un accident vestimentar, dar prezența sa de spirit a ajutat-o să nu permită un astfel de incident. Pe rețelele sociale a primit o mulțime de comentarii pozitive. Românca se bucură de aprecierea fanilor săi din întreaga lume.

Vedeta nu este străină de ținutele elegante și aparițiile pe covorul roșu. Mădălina a impresionat în luna septembrie într-o rochie neagră, atunci când a participat la Festivalul de Film de la Veneția.

Reclamă

Cum decurge cariera actriței în ultimul timp

Mădălina Ghenea a participat la Festivalul de Film de la Roma și a uimit din nou. Vedeta nu este doar o femeie frumoasă, dar și o actriță foarte talentată. Aceasta se bucură de recunoaștere pe care o primește la nivel internațional.

Anul acesta munca i-a fost recompensată la Festivalul de Film de la Cannes. Aceasta a primit un premiu foarte important pentru cariera sa de actriță. Diva a fost invitată să participe la prima ediție a World Influencers and Bloggers Awards.

Evenimentul a avut loc în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Unii dintre cei mai apreciați influenceri din întreaga lume s-au luptat pentru acest premiu, iar la final el i-a revenit Mădălinei. Activitatea sa din mediul online pare că dă roade. Ea a fost desemnată una dintre cele mai influente femei din mediul online din ultimul an.

Mădălina s-a arătat a fi extrem de emoționată atunci când și-a primit premiul. Diva internațională muncește din greu pentru comunitatea pe care a strâns-o în mediul online. Deși pentru mulți nu pare că depune un efort considerabil, actrița are o activitate intensă în mediul online.

Acest lucru este dovedit de fiecare dată de postările pe care le face. De altfel, diva a postat rapid imagini de la Festivalul de Film de la Roma. Aceasta are grijă să-și țină comunitatea la curent cu ceea ce face.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×