Reclamă

Mădălina Ghenea a avut o apariție strălucitoare în ultima zi a Festivalului de Film de la Cannes 2022. Actrița a ales o rochie mulată care i-a pus în valoare silueta

Anul acesta Festivalul de Film de la Cannes s-a desfășurat în perioada 17-28 mai. Vedetele internaționale s-au bucurat de premiera unora dintre cele mai așteptate filme, dar în același timp și-au expus ținutele pe covorul roșu. În fiecare an, actorii și actrițele se întrec pe covorul roșu în creativitate și originalitate. Mădălina Ghenea a avut și ea o apariție de-a dreptul strălucitoare în ultima zi a Festivalului de Film de la Cannes 2022.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 mai 2022, 7:20

Actrița nu a putut să lipsească în ultima zi a celei de-a 75-a ediții a Festivalului de Film. Vedeta internațională se bucură de și mai multă celebritate după apariția de succes din filmul House of Gucci. Așa cum și-a obișnuit admiratorii, Ghenea a apărut într-o rochie sexy care să-i lase la vedere formele lucrate la sală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina Ghenea a avut o apariție strălucitoare în ultima zi a Festivalului de Film de la Cannes 2022

Anul acesta Ghenea a plecat acasă și cu un premiu important. Aceasta a participat la prima ediție a World Influencers and Bloggers Awards. Evenimentul s-a ținut chiar la Cannes în cadrul Festivalului de Film. Alături de română s-au aflat unii dintre cei mai apreciați influenceri din întreaga lume.

Vezi mai multe imagini cu ținuta Mădălinei Ghenea în Galeria Foto!

Mădălina Ghenea a avut o apariție strălucitoare în ultima zi a Festivalului de Film de la Cannes 2022 într-o rochie maro cu decupaje
Actrița nu a putut să lipsească în ultima zi a celei de-a 75-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes / Profimedia Images

Ghenea a fost recompensată pentru implicarea pe care a avut-o de-a lungul timpului în campaniile sociale. Ea a fost desemnată una din cele mai influente personalități ale anului. La acel moment actrița a ales să poarte o rochie verde smarald. De data aceasta a optat pentru o ținută într-o nuanță de maro. Mădălina Ghenea a strălucit cu adevărat în ultima zi a Festivalului de Film de la Cannes 2022.

Reclamă

Ținuta cu decupaje sexy a lăsat la vedere corpul tonifiat al vedetei. Imaginația tuturor celor prezenți a fost alimentată de formele perfecte și trupul sculptat în sala de fitness. Accesoriile au fost nelipsite în timp ce părul a ales să-l lase desfăcut.

Obișnuită cu apariția în fața camerelor de fotografiat, Ghenea s-a simțit tot timpul în largul său și a pozat din toate unghiurile. Toți cei prezenți au putut s-o admire pe actrița care a demonstrat că încrederea de sine este esențială pentru a purta orice ținută alegi.

În ciuda faptului că a fost ultima zi a Festivalului de Film de la Cannes de anul acesta, vedeta s-a distrat alături de ceilalți invitați de renume.

Reclamă

Cum s-a încheiat Festivalul de Film de la Cannes 2022

Ultima zi a Festivalului de Film de la Cannes le-a surprins pe vedete în ținute extravagante desprinse din epoca plină de glamour. Actorii și actrițele au demonstrat că purtarea tinutelor ține de cele mai multe ori de o atitudine corectă.

Încheierea festivalului a venit și cu recompense pentru filmele care au concurat la competiția de anul acesta. Lungmetrajul Triangle of Sadness regizat de suedezul Ruben Ostlaund a câștigat mult doritul trofeu Palme d’Or.

Lungmetrajul este de fapt o comedie despre un cuplu de celebrități, Carl și Yaya, care sunt invitați să ia parte la o croazieră de lux. Povestea este de fapt o satir la viața și comportamentele care se schimbă în momentul în care în joc intră banii și averea.

Filmul i-a avut în rolurile principale pe Harris Dickinson, Charlbi Dean și Woody Harrelson. Acesta este cel de-al treilea trofeu Palme d’Or din cariera regizorului Ruben Ostlund.

Anul trecut, trofeul i-a revenit peliculei Titane regizată de Julia Ducournau. Ultima zi a Festivalului de Film de la Cannes 2022 s-a încheiat cu multe reușite și momente de neuitat pentru cei prezenți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×