Reclamă

Mădălina Ghenea a îmbrăcat o rochie din dantelă la Festivalul de Film de la Veneția 2022. Cum a fost fotografiată pe covorul roșu

Mădălina Ghenea a îmbrăcat o rochie din dantelă la Festivalul de Film de la Veneția 2022. Frumoasa româncă nu a putut trece neobservată, mai ales că a ales o ținută ce i-a pus în evidență formele trupul intens lucrat în sala de sport.

Publicat: 6 septembrie 2022, 7:09

Mădălina Ghenea s-a mutat de ceva timp în Italia, alături de fiica sa. Aceasta are o carieră de succes în lumea filmului și nu avea cum să lipsească de pe covorul roșu al unuia dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Rochia spectaculoasă pe care a purtat-o a atras toate privirile, mai ales că trupul bronzat al vedetei a fost foarte bine pus în evidență de ținuta de culoare neagră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina Ghenea a îmbrăcat o rochie din dantelă

Îmbrăcată într-o rochie din dantelă, neagră, mulată, Mădălina a atras toate privirile atunci când a intrat în raza vizuală a fotografilor. Cu părul strâns lejer la spate, cârlionțat și bijuterii masive, strălucitoare, românca știe cum să se impună atunci când își face simțită prezența.

Vedeta a făcut și o postare pe contul de Instagram, în legătură cu o un incident de care a avut parte înainte de eveniment.

„Lady Bean s-a întors la Veneția, o insectă 🐜 🕷 🐝 m-a mușcat pe frunte înaintea evenimentului meu, dar se spune că o frunte imensă arată multă inteligență și @saidada a reușit să o acopere cu părul meu😅 😅 Am primit un premiu ieri, premiul Diva&Donna și pot spune ca nu ma simt deloc divă, deși prietenii mei încearcă să mă convingă ca sunt o diva. Anul acesta mă simt puțin pierdută în această furtună a festivalului și tot ce pot spune este că sunt recunoscătoare. Credeti că merit să fiu aici? Mulțumesc!”

Vedeta internațională se bucură de un succes imens după apariția răsunătpare din filmul „House of Gucci”.

Reclamă

Așa cum și-a obișnuit admiratorii, Ghenea a apărut într-o rochie sexy care să-i lase la vedere formele lucrate la sală.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Mădălina Ghenea a primit un premiu și la Cannes 2022

La Festivalului de Film de la Cannes 2022, Mădălina Ghenea a primit un premiu important pentru cariera sa. Aceasta a participat la prima ediție a World Influencers and Bloggers Awards. Evenimentul s-a ținut chiar la Cannes în cadrul Festivalului de Film. Alături de româncă s-au aflat unii dintre cei mai apreciați influenceri din întreaga lume.

Frumoasa Mădălina a fost recompensată pentru activitatea pe care a desfășurată în mai multe campanii sociale. Ea a fost desemnată una din cele mai influente personalități ale anului. La acel moment actrița a ales să poarte o rochie verde smarald.

Indiferent de situația în care se află, Ghenea se simte tot timpul în largul ei. Acest lucru poate fi observat cu ochiul liber pentru că românca emană încredere oriunde își face simțită prezența.

Mădălina Ghenea are o carieră internațională care se bucură de mare succes. În ultimii ani, vedeta a evoluat mult pe plan profesional. Este actriță, model și influencer. Premiile pentru activitatea de pe rețelele sociale nu au întârziat nici ele să apară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×