Reclamă

Leonardo DiCaprio a refuzat testul ecranului pentru „Titanic”. Ce i-a spus regizorul James Cameron marelui actor

Leonardo DiCaprio a refuzat testul ecranului pentru „Titanic”. Potrivit celor mai recente informații, procesul de audiție al lui Leonardo DiCaprio pentru „Titantic” nu a decurs fără probleme, potrivit regizorului James Cameron.

Publicat: 25 noiembrie 2022, 7:07 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:47

Cineastul câștigător al Oscarului a participat la un interviu video retrospectiv al carierei pentru revista GQ și și-a amintit că DiCaprio a refuzat inițial să citească pentru rolul lui Jack în timpul unui test de ecran. Cameron i-a spus tânărului actor: "Veți citi, sau nu veți primi rolul".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio a refuzat testul ecranului pentru „Titanic”

„A fost o întâlnire cu Leo și apoi a fost un test de ecran cu Leo”, a spus Cameron.

„Întâlnirea a fost amuzantă pentru că stăteam în sala mea de conferințe și așteptam să cunosc un actor. Și mă uitam în jur și toate femeile din tot biroul erau la întâlnire. Toți voiau să-l cunoască pe Leo. A fost un moment isteric.”

DiCaprio a „fermecat pe toată lumea” la prima întâlnire, dar testul pe ecran a fost un moment ceva mai controversat. Când Cameron a realizat un test de ecran pentru DiCaprio, Winslet era deja aleasă să joace rolul lui Rose, scrie Variety.

„S-a întors câteva zile mai târziu și am configurat camera pentru a înregistra”, a spus Cameron.

Reclamă

„Nu știa că va primi un test. A crezut că este o altă întâlnire pentru a o cunoaște pe Kate. Așa că am spus: Bine, mergem în camera alăturată și vom rula câteva rânduri. Totul se va filma. Și el a spus: Vrei să spui că citesc? Eu am spus Da. El a spus: Oh, eu nu citesc. I-am strâns mâna și i-am spus: Mulțumesc că ai trecut pe aici.”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Leonardo Di Caprio îmbrăcat înr-o cămașă albă schițează un desen pe o planșă în timp ce Kate Winslet îl privește cu capul așezat pe umărul lui.
Kate Winslet a mers într-atât de departe pentru Titanic încât a dat buzna în camera de hotel a lui Leonardo Di Caprio în timpul Festivalului de la Cannes pentru a-l convinge să accepte rolul lui Jack. / Hepta
Reclamă

Replica care i-a dat de gândit lui Leonardo DiCaprio

Cameron era gata să renunțe la DiCaprio chiar atunci, dar actorul s-a întors la el și i-a spus: „Stai, așteaptă, așteaptă. Dacă nu citesc, nu primesc rolul? Pur si simplu?”.

Acela a fost momentul când Cameron a răspuns: „Oh, da. Haide. Acesta este un film uriaș care îmi va lua doi ani din viața, iar tu vei pleca să faci alte cinci lucruri în timp ce eu fac post-producție. Așadar, nu am de gând să stric totul luând o decizie greșită la casting. Deci, vei citi sau nu vei primi rolul.”

„Așa că a intrat și parcă fiecare gram din întreaga sa ființă era acolo. Atunci am spus „Acțiune”. Apoi s-a transformat în Jack”, a concluzionat Cameron.

„Kate tocmai intra și au jucat scena. Nori întunecați se deschiseseră și o rază de soare a apus și l-a luminat pe Jack. În acel moment am zis: Bine. El este tipul.”

Cucerit de chimia dintre DiCaprio și Winslet, Cameron a realizat„Titanic”. Producția a devenit cel mai mare film cu încasări colosale din toate timpurile în timpul rulării sale. Filmul este acum al treilea titlu cu cele mai mari încasări, cu 2,2 miliarde de dolari la box office.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care meditează în fața Lunii Pline din Capricorn
Horoscop
Zodii norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn. Nativii care se afirmă în fața celorlalți
Există unele zodii care sunt cu adevărat norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn 2024. Acești nativi se afirmă pe toate planurile și reușesc să aibă parte de multe reușite. Luna Plină în Capricorn...
2
cerc pentru horoscop cu toate zodiile pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Berbecii și Balanțele resimt efecte puternice
Nativii cu marcaj cardinal vor fi cei mai afectați de Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Este vorba despre nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Vor exista atașamente puternice pentru fiecare zodie...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și privește apusul
Horoscop
Zodii destinate succesului. Nativii care reușesc să se afirme în orice circumstanțe
Astrologii spun că există anumite zodii care sunt destinate succesului. Acești nativi reușesc să se descurce în orice circumstanțe și se afirmă ori de câte ori au de întâmpinat o nouă provocare. Unele semne...
4
Suri Cruise face poze cu prietenii la balul de absolvire
Divertisment
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile, dar ea este o tânără echilibrată. Fiica lui Katie Holmes a...
5
Porție de ciorbă de dovlecei cu borș în bol
Rețete
Ciorbă de dovlecei cu borș, delicioasă și răcoroasă
Această ciorbă de dovlecei cu borș este delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară, având un gust acrișor plăcut datorită borșului. Rețeta este ușoară și rapidă, iar ingredientele sunt dintre cele comune preparatelor...
PARTENERI
×