Reclamă

Leonardo DiCaprio a refuzat testul ecranului pentru „Titanic”. Ce i-a spus regizorul James Cameron marelui actor

Leonardo DiCaprio a refuzat testul ecranului pentru „Titanic”. Potrivit celor mai recente informații, procesul de audiție al lui Leonardo DiCaprio pentru „Titantic” nu a decurs fără probleme, potrivit regizorului James Cameron.

Publicat: 25 noiembrie 2022, 7:07

Cineastul câștigător al Oscarului a participat la un interviu video retrospectiv al carierei pentru revista GQ și și-a amintit că DiCaprio a refuzat inițial să citească pentru rolul lui Jack în timpul unui test de ecran. Cameron i-a spus tânărului actor: "Veți citi, sau nu veți primi rolul".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio a refuzat testul ecranului pentru „Titanic”

„A fost o întâlnire cu Leo și apoi a fost un test de ecran cu Leo”, a spus Cameron.

„Întâlnirea a fost amuzantă pentru că stăteam în sala mea de conferințe și așteptam să cunosc un actor. Și mă uitam în jur și toate femeile din tot biroul erau la întâlnire. Toți voiau să-l cunoască pe Leo. A fost un moment isteric.”

DiCaprio a „fermecat pe toată lumea” la prima întâlnire, dar testul pe ecran a fost un moment ceva mai controversat. Când Cameron a realizat un test de ecran pentru DiCaprio, Winslet era deja aleasă să joace rolul lui Rose, scrie Variety.

„S-a întors câteva zile mai târziu și am configurat camera pentru a înregistra”, a spus Cameron.

Reclamă

„Nu știa că va primi un test. A crezut că este o altă întâlnire pentru a o cunoaște pe Kate. Așa că am spus: Bine, mergem în camera alăturată și vom rula câteva rânduri. Totul se va filma. Și el a spus: Vrei să spui că citesc? Eu am spus Da. El a spus: Oh, eu nu citesc. I-am strâns mâna și i-am spus: Mulțumesc că ai trecut pe aici.”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Leonardo Di Caprio îmbrăcat înr-o cămașă albă schițează un desen pe o planșă în timp ce Kate Winslet îl privește cu capul așezat pe umărul lui.
Kate Winslet a mers într-atât de departe pentru Titanic încât a dat buzna în camera de hotel a lui Leonardo Di Caprio în timpul Festivalului de la Cannes pentru a-l convinge să accepte rolul lui Jack. / Hepta
Reclamă

Replica care i-a dat de gândit lui Leonardo DiCaprio

Cameron era gata să renunțe la DiCaprio chiar atunci, dar actorul s-a întors la el și i-a spus: „Stai, așteaptă, așteaptă. Dacă nu citesc, nu primesc rolul? Pur si simplu?”.

Acela a fost momentul când Cameron a răspuns: „Oh, da. Haide. Acesta este un film uriaș care îmi va lua doi ani din viața, iar tu vei pleca să faci alte cinci lucruri în timp ce eu fac post-producție. Așadar, nu am de gând să stric totul luând o decizie greșită la casting. Deci, vei citi sau nu vei primi rolul.”

„Așa că a intrat și parcă fiecare gram din întreaga sa ființă era acolo. Atunci am spus „Acțiune”. Apoi s-a transformat în Jack”, a concluzionat Cameron.

„Kate tocmai intra și au jucat scena. Nori întunecați se deschiseseră și o rază de soare a apus și l-a luminat pe Jack. În acel moment am zis: Bine. El este tipul.”

Cucerit de chimia dintre DiCaprio și Winslet, Cameron a realizat„Titanic”. Producția a devenit cel mai mare film cu încasări colosale din toate timpurile în timpul rulării sale. Filmul este acum al treilea titlu cu cele mai mari încasări, cu 2,2 miliarde de dolari la box office.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×