Reclamă

Irina Shayk și-a arătat abdomenul sculptat într-un top cu bretele și o fustă midi la Festivalul de Film de la Cannes. Modelul a participat la premiera filmului Firebrand

Irina Shayk și-a arătat abdomenul sculptat într-un top cu bretele și o fustă midi la Festivalul de Film de la Cannes. Modelul a participat la premiera filmului Firebrand. Ea s-a asigurat că toți ochii sunt ațintiți asupra ei în timp ce a optat pentru o ținută din piele.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 mai 2023, 12:33

Supermodelul, în vârstă de 37 de ani, și-a prezentat abdomenul foarte tonifiat. Ea a îmbrăcat un top cu bretele, care acoperea doar zona bustului. Și-a completat look-ul cu o fustă midi asortată, cu talie joasă, cu o formă de sirenă. Ținuta i-a îmbrățișat perfect silueta, vedeta etalându-și fizicul impresionant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Shayk și-a arătat abdomenul sculptat într-un top

Ținuta din piele neagră era accentuată de pete de culoare roșie pe marginea cusăturilor. Modelul a lăsat ținuta să vorbească de la sine. Aceasta a optat pentru un machiaj foarte subtil. Nu a purtat alte bijuterii în afară de un colier cu un model la fel de îndrăzneț ca ținuta.

Irina a ales pentru eveniment un choker cu diamante cu un pandantiv în formă de picătură care îi scotea în evidență gâtul subțire, în timp ce strălucea cu totul sub reflectoare.

Modelul a revărsat încredere în timp ce prezenta o ținută aparte pe covorul roșu. Părul a fost lăsat liber pe spate, dar coafat cu o cărare pe mijloc, dând impresia unui aspect atent îngrijit.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Modelul a participat la premiera filmului Firebrand / Profimedia Images

Vedeta a vorbit anterior despre rutina ei de fitness în timpul unui interviu cu Women’s Health. Ea a recunoscut că nu este cea mai mare „fană” a exercițiilor de tip cardio sau alergare. A explicat că i-a plăcut mereu jiu-jitsu.

„Este o disciplină japoneză de autoapărare. Dar pentru că există atât de multe combinații posibile de mișcări, este genială pentru că îmi provoacă constant corpul. Îl împinge până la epuizare de fiecare dată.”

Reclamă

În ceea ce privește dieta, Irina Shayk a declarat că, deși are un „metabolism rapid”, ea încă își propune să găsească „un echilibru între mâncare și antrenament pentru că atunci când mănânc, mănânc cu adevărat!”.

Mai multe detalii despre filmul Firebrand

Firebrand este un film dramă istoric din 2023, regizat de Karim Aïnouz, cu un scenariu scris de Jessica și Henrietta Ashworth.

Următorul film, care marchează primul efort regizoral al lui Aïnouz în limba engleză, spune povestea lui Katherine Parr, ultima dintre cele șase soții ale lui Henric al VIII-lea, al cărei loc ca regină regentă este amenințat atunci când este bănuită că s-a asociat cu eretica Anne Askew.

Filmat în regiunea Derbyshire din Peak District, Marea Britanie, se bazează pe cel mai bine vândut roman istoric al lui Elizabeth Fremantle, Queen’s Gambit.

Rolul principal este interpretat de starul suedez Alicia Vikander, alături de Jude Law, care joacă rolul lui Henric al VIII-lea. Sam Riley și Eddie Marsan îi interpretează pe frații nobili Thomas și Edward Seymour în thrillerul istoric.

La eveniment au fost prezenți și vedeta emisiunii Alicia Vikander alături de soțul ei Michael Fassbender, Gigi Hadid, Naomi Campbell, câștigătoarea Academiei Michelle Yeoh, Carla Bruni, Alexa Chung și Josephine Skriver.

Festivalul de anul acesta promite un mulțime de spectacole pe Coasta de Azur.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×