Reclamă

Irina Shayk și-a arătat trupul sculptat într-un costum de baie negru. Modelul se bucură de o escapadă tropicală

Irina Shayk și-a arătat trupul sculptat într-un costum de baie negru. Modelul se bucură de o escapadă tropicală. Imagine a fost publicată pe Instagram, iar fanii au apreciat imediat felul în care arată.

Publicat: 28 martie 2023, 7:05

Supermodelul de origine rusă, în vârstă de 37 de ani, care a fost recent pe trei coperți diferite pentru Vogue Mexico, a putut fi văzută sprijinindu-se de o ușă de lemn în timp ce făcea câteva poze și filma un clip în oglindă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Shayk și-a arătat trupul sculptat într-un costum de baie negru

Modelul, care o are pe fiica Lea, în vârstă de șase ani, cu actorul Bradley Cooper, a scris în descrierea pozei pentru cei 21,3 milioane de urmăritori ai ei: „Ziua de sete de duminică”.

Prima fotografie din seria de poze pe care vedeta a distribuit-o a fost o imagine completă a ei. Purta un costum de baie negru, în timp ce lumina caldă a soarelui pătrundea prin ușa deschisă.

Costumul de baie avea benzi subțiri de țesătură care scoteau în evidență abdomenul ei sculptat. Irina Shayk a optat pentru accesorii simple pentru look-ul ei. Și-a pus un colier cu margele pentru a da un aspect de glam alegerii ei vestimentare pentru o zi de plajă.

Reclamă

Irina a pozat desculță și a putut fi văzută stând pe vârfurile degetelor. Postura aleasă i-a pus și mai mult în evidență trupul impecabil, scrie DailyMail.

Părul era pieptănat cu cărare pe mijloc. Avea câteva șuvițe care cădeau liber în mod natural pe lângă umerii ei. Irina nu a optat pentru machiaj. A ales să-și etaleze frumusețea naturală, în timp ce s-a bucurat de o excursie relaxantă la ocean.

Într-o altă imagine, frumusețea de origine rusă a arătat frumusețea apei albastre cristaline și a cerului parțial înnorat din locul unde s-a relaxat. Pe nisipul cald s-au văzut palmieri verzi și plante.

Reclamă

Cum se menține în formă Irina Shayk

Vedeta a vorbit anterior despre rutina ei de fitness în timpul unui interviu cu Women’s Health. Ea a recunoscut că nu este cea mai mare „fană” a exercițiilor de tip cardio sau alergare. A explicat că i-a plăcut mereu jiu-jitsu.

„Este o disciplină japoneză de autoapărare. Dar pentru că există atât de multe combinații posibile de mișcări, este genială pentru că îmi provoacă constant corpul. Îl împinge până la epuizare de fiecare dată.”

În ceea ce privește alimentația, Irina Shayk a declarat că, deși are un „metabolism rapid”, ea încă își propune să găsească „un echilibru între mâncare și antrenament pentru că atunci când mănânc, mănânc cu adevărat!”.

„Sunt din Rusia. Așa că, am fost crescută cu mâncăruri consistente precum carne și găluște și tocane de cartofi în porții mari. Dacă mă pregătesc pentru o filmare sau spectacol, voi mânca curat, salate și supe, pentru a asigura un abdomen plat. Sari pe un burger imediat după!”, a adăugat Irina cu umor.

Shayk a avut un program încărcat în ultimul timp. Ea a apărut recent pe trei coperți diferite pentru Vogue Mexico pentru numărul din aprilie. De asemenea, ea a pășit pe podium la începutul acestei luni pentru spectacolul Versace toamnă/iarnă 2023 din Los Angeles.

Irina Shayk și Bradley Cooper își cresc fiica împreună

De asemenea, își găsește echilibrul pentru a se concentra pe creșterea fiicei sale de șase ani, Lea, pe care o are din relația cu fostul ei partener, Bradley Cooper. Cei doi s-au întâlnit din 2015 până în 2019.

Cei doi au menținut o relație bună de la sfârșitul relației lor, iar Shayk a vorbit despre a o creștere pe Lea împreună în timpul unui interviu pentru Vogue.

„Întotdeauna spun. ce este co-parenting? Dar nu sunt 50 la sută mamă, sunt 100 la sută. Și el este 100% tată. Așa că nu văd asta ca fiind co-parenting”, a explicat ea.

„Uneori, când îmi spun că sunt o mamă singură, poate suna puțin înfricoșător. Dar este fezabil și cred că femeile se pot descurca cu adevărat cu o mulțime de lucruri”, a adăugat vedeta.

Atât Irina, cât și Bradley au stârnit posibile zvonuri de reluare a relației după ce cei doi au fost văzuți la diferite ieșiri împreună, cum ar fi luna trecută când s-au bucurat de timp cu fiica lor în New York.

La sfârșitul anului trecut, în noiembrie, o sursă a declarat pentru People: „Irina este foarte fericită să petreacă timp cu Bradley. Ea îl iubește foarte mult. După ce s-au despărțit, i-a fost dor de el. Ea se simte foarte mândră de cum au reușit să se înțeleagă și să o crească pe frumoasa lor fiică”.

O sursă separată a spus pentru Page Six despre o călătorie de familie pe care au făcut-o anul trecut, în august. „A fost o adevărată evadare în familie. Irina ar dori ca fiica ei să aibă un frate”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×