Reclamă

Olivia Wilde a purtat aceeași rochie ca Margaret Zhang la Met Gala 2023. Cum a reacționat actrița pe social media

Olivia Wilde a purtat aceeași rochie ca Margaret zhang la Met Gala 2023. Actrița a făcut la scurt timp o postare pe conturile sale de social media. După terminarea evenimentului, Wilde a vrut să-și exprime părerea cu privire la acest mic ”incident”.

Publicat: 3 mai 2023, 11:24

Olivia Wilde a avut o apariție strălucitoare la Met Gala 2023. Vedeta internațională a optat pentru o rochie albă. Rochia semnată de Chloe și realizată de Gabriela Hearst, i-a pus în valoare silueta de invidiat. La scurt timp și-a făcut apariția și Margaret Zhang, iar cele două vedete au rămas surprinse de deciziile ep care le-au luat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olivia Wilde a purtat aceeași rochie ca Margaret Zhang la Met Gala 2023

Vedetele au ales și anul acesta ținute îndrăznețe pentru a defila pe covorul roșu de la Met Gala. Trecerea de la rochii elegante la ținute îndrăznețe s-a făcut cu stil. Tema de anu acesta a fost: Karl Lagerfeld – A Line of Beauty.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Margaret Zhang într-o rochie neagră la Met Gala 2023
Margaret Zhang a ales o ținută neagră la Met Gala 2023 / Profimedia Images

Anna Wintour și-a dorit să-i aducă un omagiu regretatului designer. Vedetele din întreaga lume s-au conformat și au ales cele mai potrivite ținute pentru eveniment. Olivia Wilde și Margaret Zhang au ales ținute similare.

Reclamă

Cele două vedete s-au întrecut în alegerile vestimentare făcute. Olivia a făcut o postare pe conturile sale de social media. Alături de  imagine unde apare de Margaret aceasta a scris: ”Minți sclipitoare. Dacă vrei să faci echipă cu cineva, atunci alege să fie Margaret Zhang”.

Margaret a văzut postarea făcută de olivia în secțiunea de story și a  repostat la rândul său pe contul personal. Cele două vedete s-au bucurat să vadă că au făcut alegeri similare.

Vedetele s-au întrecut și anul acesta pe covorul roșu. Kim Kardashian a făcut senzație într-o rochie cu peste 50.000 de perle cusute manual.

Reclamă

Ce rochie a purtat olivia Wilde la petrecerea dată după Met Gala 2023

Distracția entur vedete nu s-a încheiat pe covorul roșu. După marele eveniment au fost invitate la o petrecere privată. A fost din nou momentul pentru a se întrece în ținutele alese. Cele mai multe celebirtăți au optat pentru rochii îndrăznețe.

Acesta a fost și cazul Oliviei. Imediat după evenimentul de pe covorul roșu, aceasta a renunțat la rochia elegantă și a optat pentru o rochie din plasă. Vedeta internațională și-a lăsat lenjeria neagră la vedere. Rochia albă, din plasă, a fost complet transparentă. Paparazzi i-au pozat bustul generos, dar și zonele intime.

Vedeta nu s-a simțit stânjenită. Aceasta a pozat plină de încredere și s-a distrat întreaga seară alături de alte clebrități. Olivia a fost văzută în compania artistei Dua Lipa. Notorietatea evenimentului Met Gala nu i-a surprins pe fani.

Oamenii sunt obișnuiți deja ca artiștii să se întreacă în ținute extravagante și îndrăznețe.Petrecerea ținută după eveniment a fost și ea un prilej în plus pentru ca vedetele să-și etaleze ținutele. Anul acesta petrecerea a fost ținută la un club privat din New York.

La eveniment au luat parte doar câteva dintre celebritățile care au defilat și pe covorul roșu. Irina Shayk, Dua Lipa Jennifer Lopez și Jared Leto sunt doar câteva dintre numele care au ales să se prezinte și la petrecerea privată. Jennifer Lopez a venit singură anul acesta la Met Gala 2023.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×