Reclamă

Emily Ratajkowski a avut o apariție îndrăzneață pe stradă. Modelul atrage privirile ori de câte ori apare în public

Emily Ratajkowski a avut o apariție îndrăzneață pe stradă. Modelul atrage privirile ori de câte ori apare în public. Recent, Emily Ratajkowski a fost văzută și alături de DJ Orazio Rispo, în New York.

Publicat: 26 aprilie 2023, 6:44 / Actualizat: 26 aprilie 2023, 13:35

Modelul, în vârstă de 31 de ani, l-a adus și pe fiul ei Sylvester, în vârstă de doi ani, pentru ieșirea în doi. Orazio l-a pus pe Sly pe umeri pentru a se distra cu bebelușul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vederea ei cu DJ-ul vine la doar câteva săptămâni după ce a fost văzută sărutându-se cu pasiune cu Harry Styles pe străzile din Tokyo. Săptămâna trecută, Emily a vorbit despre momentul tandru cu fostul membru al trupei One Direction.

Emily Ratajkowski a avut o apariție îndrăzneață pe stradă

„Nu mă așteptam să se întâmple asta, dar cred că, în general, există un motiv pentru care anumite celebrități locuiesc în LA, angajează pază, nu merg la restaurante publice”, a spus ea pentru Vogue Spania.

„Este foarte bizar să ai anumite experiențe și apoi să le comenteze întreaga lume”, a adăugat Emily. „Sunt doar o persoană care a trecut de la o relație de trei ani la una de patru ani”, referindu-se la fostul ei iubit Jeff Magid și apoi la căsătoria ei cu Sebastian Bear-McClard.

„Este pentru prima dată de mult timp când sunt într-o etapă de întâlniri. Interesul pentru acea zonă este foarte ciudat. Nu că sunt surprinsă, dar este o mică parte din viața mea”, a spus ea revistei.

Reclamă

„Cea mai mare parte a vieții mele se concentrează pe fiul meu și pe munca mea. Dar cred că aceste probleme nu inspiră aceleași titluri strălucitoare. Invazia vieții private este foarte grea pentru mine”, a adăugat ea.

Ea a părut să facă aluzie și la fosta iubită a lui Harry, Olivia Wilde, și la aparenta lor prietenie tensionată, spunând: „Așa este” și este „doar o problemă nefericită”. Ea a adăugat că i-a părut „rău pentru Olivia”.

Recent, Emily a atras din nou toate privirile când a făcut un gest nepotrivit pe stradă. Modelul, îmbrăcat sumar, a fost fotografiat din toate părțile. Emily a lăsat la vedere mult mai jos de abdomen. Chiar a lăsat de înțeles că nu purta lenjerie intimă.

Reclamă
Emily Ratajkowski, fără lenjerie intimă pe stradă
Recent, Emily a atras din nou toate privirile când a făcut un gest nepotrivit pe stradă / Profimedia Images

Pentru ieșirea cu DJ Orazio Rispo, Emily a purtat o pereche de pantaloni roz. Modelul și-a pus în evidență abdomenul plat într-un crop minuscul negru. Ea a purtat pantofi sport, o geantă de mână neagră și o pereche de ochelari de soare, optând să-și lase părul liber pe spate.

Emily Ratajkowski, alături de fiul Sly și DJ Orazio Rispo
Pentru ieșirea cu DJ Orazio Rispo, Emily a purtat o pereche de pantaloni roz / Profimedia Images

Cu cine s-a întâlnit Emily Ratajkowski în ultimul timp

Luna trecută, Dailymail.com i-a arătat în exclusivitate pe Emily și Harry Styles sărutându-se lângă o mașină în orașul japonez. Cântărețul chiar a pus mâna pe posteriorul ei.

Emily a fost văzută atunci purtând o jachetă roșie cu negru de la North Face, cu o fustă, șosete roșii și cizme bicolore. Harry a optat pentru o jachetă neagră și pantaloni cu o cămașă albă.

Mai târziu, ea și-a înfășurat brațele în jurul gâtului lui, în timp ce el și-a pus mâinile pe spatele ei.

Emily a fost anterior legată de Eric Andre. Romantismul lor de scurtă durată a fost punctat cu fotografii virale cu Eric nud. Doar un emoji inimă îi acoperă părțile intime.

Înainte de Eric, Emily a fost legată de DJ Orazio, Pete Davidson, Jack Greer și Brad Pitt. Emily și soțul ei, Sebastian Bear-McClard, au un fiu pe nume Sylvester Apollo. Băiețelul a împlinit doi ani la începutul acestei luni.

Cei doi și-au întâmpinat fiul pe 8 martie 2021. Emily a cerut divorțul în septembrie 2022, după patru ani de căsătorie, potrivit Page Six, după ce ar fi înșelat-o.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×