Reclamă

Emily Ratajkowski și Eric Andre au petrecut împreună Valentine’s Day. Cei doi îndrăgostiți și-au oficializat relația în mediul online

Emily Ratajkowski și Eric Andre au petrecut împreună Valentine’s Day. Cei doi îndrăgostiți au decis să-și oficializeze relația în mediul online. Noul iubit al vedetei a postat o serie de fotografii în care apăreau împreună. Cei doi nu se mai feresc de privirile curioșilor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 februarie 2023, 6:25 / Actualizat: 16 februarie 2023, 12:08

Emily Ratajkowski pare că și-a găsit iubirea în brațele unui nou bărbat. Diva este mai fericită ca niciodată alături de comediantul Eric Andre. Cei doi petrec din ce în ce mai mult timp împreună. După ce au petrecut și o vacanță împreună, acum se văd tot mai des.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski și Eric Andre au petrecut împreună Valentine’s Day

Eric Andre se mândrește cu o iubită superbă. Acesta nu mai este deloc tiid să se afișeze în public. De data aceasta a distribuit pe rețelele sociale o serie de fotografii în care apărea alături de partenera sa. Imaginile au ajuns rapid să facă înconjurul internetului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emily Ratajkowski și Eric Andre unul lângă altul la un meci de baschet
Cuplul de îndrăgostiți nu ține cont de privirile celor din jur / Profimedia Images

Cei doi parteneri au ales să pozeze nud. Unii fani i-au criticat intens pentru alegerea făcut, în timp ce alții i-au felicitat pentru relația pe care o au.

Reclamă

Cuplul de îndrăgostiți nu ține cont de privirile celor din jur. Aceștia își exprimă sentimentele liberi și se iubesc fără perdea. Andre i-a lăsat și un mesaj partenerei sale în descrierea fotografiei. Acesta a scris ”La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților”.

Cei doi parteneri au fost văzuți și la un meci de baschet în urmă cu doar câteva zile. Atunci au ales să-și petreacă timpul în compania prietenilor apropiați. Nu este prima dată când Emily merge la un meci alături de iubitul său.

Pete Davidson obișnuia să o ducă pe vedetă la meciurile de baschet pentru a-și petrece timpul împreună. Conform publicației Los Angeles Times, Emily și Andre au început să întâlnească la începutul lunii ianuarie. Cei doi au petrecut atunci o vacanță de vis într-o destinație exotică. Emily pare mai fericită ca niciodată alături de noul său partener.

Reclamă

Ce spune Emily Ratajkowski despre divorțul de fostul soț

Emily Ratajkowski a trecut printr-o perioadă dificilă după despărțirea de Sebastian Bear-McClard. Diva a divorțat de fostul partener și s-a ocupat de grija fiului său, Sylvester Apollo Bear.

Vedeta a încercat să acorde prioritate întâlnirilor romantice, dar lucrurile nu au funcționat așa cum și-ar fi dorit. Modelul internațional a ieșit la întâlniri cu mai mulți bărbați celebri.

De altfel, aceasta a fost văzută sărutându-se inclusiv cu Pete Davidson, fostul partener a lui Kim Kardashian. Însă lucrurile nu au funcționat între Emily și bărbații cu care a ales să iasă la întâlniri. Vedeta spune că paparazzi au pus multă presiune asupra sa. Aceasta a fost urmărită tot timpul la fiecare pas. În plus, Emily s-a temut că nu atrage bărbații potriviți în viața sa.

Aceasta este de părere că bărbații nu reușesc să-i facă față deoarece are o personalitate puternică. Acum diva are fericită alături de noul partener.

Deși relația lor este abia la început, pare că lucrurile merg foarte bine între cei doi. Rămâne de văzut dacă Emily va alege să rămână într-o relație cu comediantul de 39 de ani. Diva este selectivă când vine vorba de alegerea partenerilor de viață. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×