Reclamă

Emily Ratajkowski și Eric Andre au petrecut împreună Valentine’s Day. Cei doi îndrăgostiți și-au oficializat relația în mediul online

Emily Ratajkowski și Eric Andre au petrecut împreună Valentine’s Day. Cei doi îndrăgostiți au decis să-și oficializeze relația în mediul online. Noul iubit al vedetei a postat o serie de fotografii în care apăreau împreună. Cei doi nu se mai feresc de privirile curioșilor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 februarie 2023, 6:25 / Actualizat: 16 februarie 2023, 12:08

Emily Ratajkowski pare că și-a găsit iubirea în brațele unui nou bărbat. Diva este mai fericită ca niciodată alături de comediantul Eric Andre. Cei doi petrec din ce în ce mai mult timp împreună. După ce au petrecut și o vacanță împreună, acum se văd tot mai des.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski și Eric Andre au petrecut împreună Valentine’s Day

Eric Andre se mândrește cu o iubită superbă. Acesta nu mai este deloc tiid să se afișeze în public. De data aceasta a distribuit pe rețelele sociale o serie de fotografii în care apărea alături de partenera sa. Imaginile au ajuns rapid să facă înconjurul internetului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emily Ratajkowski și Eric Andre unul lângă altul la un meci de baschet
Cuplul de îndrăgostiți nu ține cont de privirile celor din jur / Profimedia Images

Cei doi parteneri au ales să pozeze nud. Unii fani i-au criticat intens pentru alegerea făcut, în timp ce alții i-au felicitat pentru relația pe care o au.

Reclamă

Cuplul de îndrăgostiți nu ține cont de privirile celor din jur. Aceștia își exprimă sentimentele liberi și se iubesc fără perdea. Andre i-a lăsat și un mesaj partenerei sale în descrierea fotografiei. Acesta a scris ”La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților”.

Cei doi parteneri au fost văzuți și la un meci de baschet în urmă cu doar câteva zile. Atunci au ales să-și petreacă timpul în compania prietenilor apropiați. Nu este prima dată când Emily merge la un meci alături de iubitul său.

Pete Davidson obișnuia să o ducă pe vedetă la meciurile de baschet pentru a-și petrece timpul împreună. Conform publicației Los Angeles Times, Emily și Andre au început să întâlnească la începutul lunii ianuarie. Cei doi au petrecut atunci o vacanță de vis într-o destinație exotică. Emily pare mai fericită ca niciodată alături de noul său partener.

Reclamă

Ce spune Emily Ratajkowski despre divorțul de fostul soț

Emily Ratajkowski a trecut printr-o perioadă dificilă după despărțirea de Sebastian Bear-McClard. Diva a divorțat de fostul partener și s-a ocupat de grija fiului său, Sylvester Apollo Bear.

Vedeta a încercat să acorde prioritate întâlnirilor romantice, dar lucrurile nu au funcționat așa cum și-ar fi dorit. Modelul internațional a ieșit la întâlniri cu mai mulți bărbați celebri.

De altfel, aceasta a fost văzută sărutându-se inclusiv cu Pete Davidson, fostul partener a lui Kim Kardashian. Însă lucrurile nu au funcționat între Emily și bărbații cu care a ales să iasă la întâlniri. Vedeta spune că paparazzi au pus multă presiune asupra sa. Aceasta a fost urmărită tot timpul la fiecare pas. În plus, Emily s-a temut că nu atrage bărbații potriviți în viața sa.

Aceasta este de părere că bărbații nu reușesc să-i facă față deoarece are o personalitate puternică. Acum diva are fericită alături de noul partener.

Deși relația lor este abia la început, pare că lucrurile merg foarte bine între cei doi. Rămâne de văzut dacă Emily va alege să rămână într-o relație cu comediantul de 39 de ani. Diva este selectivă când vine vorba de alegerea partenerilor de viață. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×