Reclamă

Emily Ratajkowski a purtat o rochie neagră din dantelă. Vedeta a participat la o ptrecere din New York

Emily Ratajkowski a avut o apariție strălucitoare la o petrecere privată din New York. Vedeta internațională și-a făcut apariția într-o rochie elegantă care a atras toate privirile asupra sa. Plină de încredere a pozat în fața fotografilor prezenți. Emily Ratajkowski a purtat o rochie neagră din dantelă.

Publicat: 13 februarie 2023, 6:40

După mai multe relații de scurtă durată, Emily pare că și-a găsit fericirea singură. Vedeta se distrează acum în compania prietenilor săi. De data aceasta a fost invitată la o petrecere din New York. Diva și-a pus în valoare frumusețea și a petrecut alături de cei dragi până în zori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski a purtat o rochie neagră din dantelă

Ținuta purtată de Emily Ratajkowski a ajuns la scurt timp virală pe internet. Diva pare că a lansat un nou trend printre admiratoarele sale. Pentru petrecerea privată a ales să poarte o rochie ce nu a lăsat foarte mult loc imaginației.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emily Ratajkowski în timp ce pozează într-o rochie neagră din dantelă
Emily Ratajkowski a avut o apariție strălucitoare la o petrecere privată din New York / Profimedia Images

Petrecerea la care a luat parte a fost organizată cu ocazia lansării unui nou magazin Cult Gaia. Diva internațională a pozat plină de încredere într-o rochie neagră din dantelă. Rochia este estimată la valoarea de 2 800 de Lire Sterline, scriu publicațiile internaționale.

Reclamă

Ținuta i-a îmbrățișat foarte frumos formele lucrate la sală. Fiind o rochie transparentă, Emily pare că a renunțat și de această dată la lenjeria intimă. Diva și-a acoperit părțile intime cu ajutorul unei poșete negre pe care a avut-o tot timpul la ea.

Fotografii au încercat să o prindă pe picior greșit, însă diva a fost mereu atentă la mișcările pe care le-a făcut. Emily a fost văzută întreaga seară în compania fondatoarei Jasmin Larian Hekmat. Cele două s-au bucurat să se întâlnească la evenimentul privat, relatează publicația DailyMail.

Ce spune Emily Ratajkowski despre viața sa personală

Reclamă

Emily Ratajkowski încearcă să-și ocupe timpul cu cât mai multe activități. Pe plan profesional este tot mai activă. Diva a fost invitată la Săptămâna Modei la Paris, dar și la alte evenimente de fashion. Recent și-a făcut timp pentru a participa la un podcast.

Emily a povestit în cadrul interviului despre modul în care arată viața sa personală în prezent. Diva nu reușește să găsească un echilibru. Emily a trecut peste durere divorțului de Sebastian Bear-McClard. Însă cu greu a reușit să-și găsească un nou partener.

După divorț a ieșit la întâlniri cu mai mulți bărbați cunoscuți, printre aceștia s-a aflat și comediantul Pete Davidson, fostul iubit al vedetei Kim Kardashian. Vedeta a încercat să acorde prioritate întâlnirilor, însă lucrurile nu au mers exact așa cum și-ar fi dorit. Emily este de părere că relațiile sale nu funcționează din cauza paparazzilor care sunt tot timpul pe urmele sale.

Vedeta este urmărită mereu de fotografi, iar acest lucru ar fi un impediment pentru bărbații din viața sa. Diva a ajuns la concluzia că atrage în viața sa ”cei mai nepotriviți bărbați”.

Aceasta își dorește un bărbat matur, însă spune că nu reușește să găsească o persoană care să poată înțelege o femeie ”cu o personalitate puternică”. Emily știe ce vrea de la viitorul său, însă nu reușește să găsească un bărbat potrivit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×