Reclamă

Emily Ratajkowski și Eric André își petrec vacanța împreună. Cum a fost fotografiat recent modelul alături de comediant

Emily Ratajkowski și Eric André își petrec vacanța împreună. Din imaginile care au fost făcute publice de site-urile tabloide din străinătate, se pare că cei doi se bucură din plin de situația lor.

Publicat: 27 ianuarie 2023, 8:44

Modelul și comediantul au fost surprinși în Grand Cayman, cea mai mare dintre Insulele Cayman, în fotografii obținute exclusiv de Page Six. Cei doi și-au petrecut după-amiaza sorbind ceea ce părea a fi piña colada și relaxându-se pe șezlonguri unul lângă altul. Fotografii au scos de asemenea la iveală că cei doi s-au bucurat mai mult unul de altul decât de priveliștea oferită de ocean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski și Eric André își petrec vacanța împreună

Ratajkowski, în vârstă de 31 de ani, a fost văzută înfășurându-și brațele în jurul gâtului lui André, în vârstă de 39 de ani. Ulterior, modelul s-a aplecat să-l sărute puternic.

Pentru escapada lor, Emily a ales să poarte un bikini colorat cu model. Ea a optat și pentru o pălărie de soare în două nuanțe diferite.

PageSix scrie că cei doi sunt cazați la hotelul Palm Heights și că sunt în vacanță împreună „de câteva zile”. Vezi aici pozele cu cei doi.

Reclamă

„Emily și Eric se simțeau destul de bine unul în compania celuilalt pe plajă, relaxându-se la mal. S-au sărutat și au flirtat. Au făcut glume și au făcut pe toată lumea să râdă”, a spus un martor ocular. Acesta a observat că relația celor doi părea mai mult „jucăușă” decât „romantică”.

„Părea o situație distractivă de prieteni cu beneficii”, a spus sursa noastră. „Au stat la bar, au băut cocktailuri și au discutat cu toată lumea. Păreau cu adevărat fericiți și relaxați împreună”.

Cei doi au fost, de asemenea, auziți discutând despre relațiile din trecut.

Reclamă

Sursa PageSix a declarat că Ratajkowski, despre al cărui soț, Sebastian Bear-McClard, se presupune că a înșelat-o, i-a spus lui André că este „traumatizată de bărbați”. Chiar i-a împărtășit o „poveste de groază”. „Eric s-a purtat surprins, spunând: Băiatul ăla chiar a făcut asta?”.

Ce s-a întâmplat cu Emily Ratakowski după divorț

De când a depus cererea de divorț de producătorul de film în septembrie 2022, Ratajkowski a fost văzută atât cu DJ Orazio Rispo, cât și cu artistul Jack Greer, în ocazii separate. Despre Emily s-a mai scris și că este într-o relație cu Pete Davidson sau Brad Pitt.

Modelul și comediantul Andre au fost fotografiați împreună pentru prima dată la începutul acestei luni. Ei se aflau la o întâlnire în New York. Atunci, cei doi au luat masa la restaurantul japonez Sakagura. Ulterior s-au plimbat prin Manhattan cu brațele unul în jurul celuilalt.

Ratajkowski le-a spus recent ascultătorilor podcast-ului „High Low” că simte că îi atrage pe „cei mai răi bărbați”. Ea a mai declarat că îi este greu să găsească parteneri care să poată „face față femeilor puternice”.

Cât despre André, acesta s-a întâlnit cu Rosario Dawson din 2016 până în 2017. În martie 2021, s-a speculat că are o relație cu o femeie pe care o întâlnise la o piață de fermieri.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×