Reclamă

Paris Hilton și Carter Reum au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat. Ce a declarat cuplul despre marele eveniment

Paris Hilton și Carter Reum au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat. Vestea cea mare a fost făcută publică chiar de vedetă pe contul său personal de Instagram. Acesta este primul copil al cuplului de îndrăgostiți.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 ianuarie 2023, 7:44

Paris Hilton este încântată peste măsură să împărtășească veștile bune cu admiratorii săi din mediul online. Diva și soțul său și-au mărit familia. Cei doi au devenit părinții unui băiețel. Paris a ținut vestea ascunsă până acum.

Paris Hilton și Carter Reum au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat

Paris Hilton și Carter Reum au încercat din greu să devină părinți. Vedeta s-a confruntat cu câteva probleme de fertilitate. Cu toate acestea, marea dorință a divei a devenit realitate, iar acum este mămică. Paris a postat pe conturile sale de social media o fotografie cu mâna sa și mâna noului născut.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

În imagine se poate vedea mâna băiețelului care își strânge mama de deget. Detaliile privind numele copilului nu au fost făcute publice până la acest moment. Diva vrea să păstreze anumite aspecte din viața privată departe de ochii curioșilor.

Reclamă

Conform publicației US Entertainment, băiețelul a venit pe lume cu ajutorul mamei surogat. Paris, în vârstă de 41 de ani, a vorbit despre procedura de fertilizare în vitro pe care a început-o în timpul pandemiei. Ea și soțul său și-au dorit din tot sufletul un copil.

Paris și investitorul Carter Reum s-au căsătorit în anul 2021. Pentru publicația People Magazine, Paris a făcut mai multe declarații anul trecut privind procesul de a deveni mamă. Aceasta a mărturisit că pandemia a reprezentat perioada perfectă pentru a-și pune sănătatea la punct.

În cele mai recente declarații, Paris spune că inimile familiei sunt acum pline de iubire. Alături de imaginea publicată, proaspăta mămică a lăsat și mesajul: ”ești iubit dincolo de cuvinte”. Diva este încântată să înceapă acest nou capitol din viața sa alături de cel pe care îl iubește.

Reclamă

Povestea de iubire dintre Paris Hilton și Carte Reum

Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private din Los Angeles. Vestea cea mare a fost făcută publică pe rețelele sociale în luna noiembrie a anului 2021.

La eveniment au participat doar rudele și apropiații cuplului. Cei doi și-au dorit ca presa să stea departe de momentul important din viața lor. Fotomodelul internațional a fost încânt peste măsură de ceremonia ținută în Los Angeles. Paris și Carter se iubesc încă din anul 2019.

Cei doi s-au cunoscut în luna noiembrie a acelui an și au ajuns să iasă a întâlniri la insistențele unui prieten comun. Paris spune că a fost vorba de dragoste la prima vedere.

Cuplul s-a înțeles foarte bine încă de la început, iar în luna februarie a anului 2021, Hilton a anunțat deja că este logodită cu cel pe care îl iubește. Diva internațională a vorbit de-a lungul timpului despre iubirea pe care i-o poartă soțului său.

Acum, rodul acestei iubiri s-a concretizat în copilul pe care l-au adus pe lume împreună. Deși au fost nevoiți să apeleze la ajutorul unei mame surogat, Paris și Carter sunt încântați că își pot ține în brațe băiețelul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×