Reclamă

Prințesa Eugenie este însărcinată pentru a doua oară. Nepoata Reginei Elisabeta și Jack Brooksbank vor deveni din nou părinți

Prințesa Eugenie este însărcinată pentru a doua oară. Nepoata Reginei Elisabeta și Jack Brooksbank vor deveni din nou părinți. Noul membru al familiei îl va face pe fiul cuplului August Philip Hawke, născut în februarie 2021, fratele mai mare.

Publicat: 24 ianuarie 2023, 16:11

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank au luat prin surprindere pe toată lumea cu vestea din viața lor. Nepoata Reginei Elisabeta a II-a a anunțat că este însărcinată printr-o declarație publicată de Palatul Buckingham. Acesta va fi al doilea copil al cuplului, alăturându-se fiului August Philip Hawke, care s-a născut în februarie 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Eugenie este însărcinată pentru a doua oară

„Prințesa Eugenie și domnul Jack Brooksbank sunt încântați să anunțe că așteaptă al doilea copil în această vară”, era scris în comunicat. „Familia este încântată și August așteaptă cu nerăbdare să fie un frate mai mare”.

Prințesa Eugenie și Jack s-au întâlnit pentru prima dată în timpul unei excursii la schi în 2010 în Verbier, Elveția. Eugenie a spus în timpul interviului de logodnă că a fost „dragoste la prima vedere”. Jack a fost de acord, scrie People.

Jack a cerut-o în căsătorie pe Prințesa Eugenie în timpul unei vacanțe în Nicaragua, în ianuarie 2018.

„Lacul era atât de frumos. Lumina era doar o lumină specială pe care nu o văzusem niciodată”, a spus Eugenie. „De fapt, am spus acesta este un moment incredibil, apoi a pus întrebarea. Ceea ce a fost cu adevărat surprinzător, chiar dacă suntem împreună de șapte ani”.

Reclamă

Cuplul s-a căsătorit pe 12 octombrie 2018, în Capela Sf. Gheorghe de la Castelul Windsor. Eugenie, ai cărei părinți sunt Prințul Andrew și Sarah Ferguson, și Jack au anunțat că așteaptă primul lor copil în septembrie 2020.

Prințesa Eugenie alături de Jack Brooksbank la nunta lor
Prințesa Eugenie a distribuit mai multe imagini din arhiva personală. Aceasta a ținut să celebreze noul an cu fotografii rare / Getty Images

„Jack și cu mine suntem atât de încântați de începutul anului 2021…”, a scris ea atunci pe Instagram alături de o fotografie cu încălțări de copii. Prințesa Eugenie a împărtășit și primele fotografii cu fiul ei într-un mod destul de modern: pe Instagram.

Reclamă

„Inimile noastre sunt pline de dragoste pentru acest mic om. Cuvintele nu se pot exprima”, a scris ea prima fotografie publică de familie.

Care e relația dintre Prințesa Eugenie și mama sa

După nașterea sa, August a devenit rapid o vedetă a paginii de socializare a mamei sale. În iunie 2022, și-a făcut debutul regal alături de părinții săi la Concursul Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta din Londra.

Îmbrăcat într-un pulover albastru cu motiv Union Jack, August a sărit fericit pe genunchiul mamei sale, în timp ce parada muzicienilor, dansatorilor și acrobaților trecea pe lângă loja regală din afara Palatului Buckingham.

Fergie, așa cum este cunoscută cu afecțiune mama lui Eugenie, a vorbit despre rolul de „bunicuță” într-o scrisoare deschisă din 2021 adresată fiicelor ei, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie.

„În fiecare zi îi mulțumesc universului că mi-a permis să fiu mama voastră”, a scris Fergie. „Întotdeauna ați fost sângele din venele mele. De când erați mici, mi-ați făcut viața completă. Mă uit la cât de pline de smerenie, râs și bucurie sunteți în inimile voastre. Mă minunez de voi amândouă. Acum, în voi ca mame, văd putere, curaj și statornicie, integritate și bunătate, precum și felul în care îmbrățișați fiecare provocare și moment. Este un sentiment extraordinar când copilul tău devine mamă.”

Ea a continuat: „Deodată fetițele mele au propriii lor micuți. Un astfel de sentiment cu care să se obișnuiască. Dar dacă plâng sau plâng când pleci, este doar pentru că sunt atât de mândră de tine. Suntem doar noi de 33 de ani. Acum vă creați propriile familii și nu aș putea fi mai fericită pentru voi și pentru ginerii mei magnifici, Jack și Edo”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×