Reclamă

Prințesa Eugenie aniversează 4 ani de căsătorie cu soțul Jack. Imaginea emoționantă pe care a publicat-o pe Instagram

Prințesa Eugenie s-a căsătorit cu Jack Brooksbank la capela St. George’s de la Castelul Windsor pe data de 12 octombrie 2018. St. George’s pe data de 12 octombrie 2018. Așa că, Prințesa Eugenie aniversează 4 ani de căsătorie cu soțul Jack. În cinstea zilei lor a postat o imagine pe Instagram.

Publicat: 13 octombrie 2022, 12:14

Între timp, cei doi au devent și părinți și trăiesc o viață liniștită de familie. Nepoata Reginei Elisabeta, în vârstă de 32 de ani, a publicat o postare emoționantă în cinstea căsnicie cu Jack Brooksbank.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De-a lungul timpului, Prințesa Eugenie a mai postat imagini de familie pe rețelele sociale.

Prințesa Eugenie aniversează 4 ani de căsătorie

„Aniversare fericită Jack al meu. 4 ani și mergem mai departe”, a scris Eugenie pe Instagram. Nepoata Reginei Elisabeta a publicat o imagine alb-negru cu cu sărut dintre ea și soțul ei, suprins în ziua nunții. În imagine, realizată de Alex Bramall, cuplul stă în spatele trăsurii scoțiene trase de cai. Așa au mers după ceremonia de la Capela Sf. Gheorghe de la Castelul Windsor pentru o procesiune pe străzile din Windsor.

Vezi mai multe magini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Jack a purtat atunci un costum clasic, sobru. Eugenie a strălucit într-o rochie albă de mireasă, cu tiara ei verde smarald pe care a purtat-o pe cap, scrie People.

După 7 ani de relație și 9 de logodnă, Prințesa Eugenie, în vârstă de 36 de ani și Brooksbank, tot 36, s-au căsătorit în fața a 800 de invitați. La ceremonie a participat chiar și Regina Elisabeta și soțul ei, Prințul Philip. Ceremonia s-a ținut la biserica medievală de la Windsor. După ceremonie, a avut loc o recepție găzduită de regină la Castel. Invitații s-au bucurat de o mulțime de gustări. Carne de vită în budinca Yorkshire și ouă scotch din Waterloo Chamber, Grand Reception Room și St. George’s Hall.

Pentru că nunta a avut loc toamna, decorul floral de la ceremonie și cel de la recepția de la castel au urmat tendințele sezonului. Aranjamentele au fost realizate din flori de la Windsor Park și au fost făcute din trandafiri, hortensii, dalii și fructe de pădure. Acestea au fost realizate de designer-ul floral Rob Van Helden.

Reclamă

Întâmplare amuzantă cu soțul Prințesei Eugenie și Prințul Andrew

Atât mirele cât și tatăl miresei, Prințul Andrew, au ținut discursuri emoționante în timpul recepției. Tatăl miresei chiar a povestit o întâmplare amuzantă pe care a avut-o cu ginerele său.

„Ducele a spus o poveste despre câinele lor, Jack, un Norfolk terrier”, a declarat o sursă de la nuntă pentru People. „Într-o zi, cred că era pe la începutul relației lor, am strigat . Câinele nu s-a mișcat, dar Jack s-a dat de acolo”.

Evenimentul nu s-a rezumat numai la ceremonie și la recepția de la castel. După ce au luat masa, mirii și invitații lor au avut parte de o petrecere la Royal Lodge, unde Eugenie a venit cu un Aston Martin DB10. Acolo, invitații au fost tratați cu delicatese alese, dar au avut și parte de surprize. Stand-uri cu pizza și cu tequila au fost la discreție.

O sursă a mai dezvăluit pentru People că Robbie Williams a cântat hit-ul său „Angels”. Pe lista de artiști s-au numărat nume mari din industria muzicală de renume.

La aproape un an de la nuntă, în septembrie 2020, Prințesa Eugenie și Jack au anunțat că vor deveni părinți. Pe data de 9 februarie 2021, cei doi au primit cel mai important rol din viața lor. Micuțul August Philip Hawke Brooksbank a venit pe lume, iar de atunci familia lor este completă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×