Reclamă

Copiilor din Familia Regală a Marii Britanii nu li se permite să stea la masa de Crăciun cu membrii seniori. Motivul pentru care sunt separați de adulți

Protocolul de Crăciun este și el bine pus la punct. Acum s-a aflat de ce copiilor din Familia Regală a Marii Britanii nu li se permite să stea la masa de Crăciun cu restul familiei.

Publicat: 29 decembrie 2022, 7:42

Copiii regali sunt separați de adulți în timpul mesei de Crăciun. Ei nu au voie nici măcar să stea în aceeași cameră cu membrii adulți ai familiei lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Copiilor din Familia Regală a Marii Britanii nu li se permite să stea la masa de Crăciun

Mike Tindall, soțul Zara Tindall și ginerele Prințesei Anne, a dezvăluit această informație în timpul podcastului House of Rugby. Prin intermediul The Sun, acesta a explicat că copiii regali sunt complet separați de restul familiei la Prânzul de Crăciun.

Motivele țin de organizare și logistică. Cei mici sunt separați de adulți pentru că sunt foarte mulți oameni care participă la masa de Crăciun. După cum a spus el, „la prânzul în familie sunt vreo 70 de oameni, șapte mese. Copiii au propriul lor prânz într-o cameră diferită”.

Mike, Zara și copiii lor s-au alăturat restului Familiei Regale pentru plimbarea anuală de Crăciun din Sandringham.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Prințul Louis la slujba tradițională de Crăciun în timp ce este îmbrăcat într-o pereche de pantaloni scurți

Regele Charles și Regina Camilla, Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi și Prințul William și Kate Middleton au fost și ei prezenți la slujba de Crăciun. Aceasta a fost de fapt prima dată când William și Kate au făcut plimbarea ca Prinț și Prințesă de Wales, noile lor titluri de regale. De asemenea, a fost prima dată când fiul lor cel mic, Prințul Louis, a participat la eveniment. Acesta a purtat niște șosete până la genunchi pentru evenimentul din familie și a atras toate privirile.

Mulți i-au admirat ținuta, dar au fost și persoane care s-au întrebat de ce a fost îmbrăcat atât de subțire. William Hanson, expert în etichetă, a explicat care este motivul acestor alegeri vestimentare.

Reclamă

”Este ceva ce ține de tradiția și cultura englezilor ca băieții tineri să poarte pantaloni scurți. Pantalonii lungi sunt pentru băieții mai mari. Deși timpurile se schimbă, Familia Regală Britanică duce mai departe această regulă de etichetă.”

Prințul Louis și Regina Camilla au o relație apropiată

Micuțul Louis a participat la slujba de Crăciun alături de întreaga sa familie. Frații săi, Prințul George și Prințesa Charlotte, și-au făcut debutul la acest eveniment încă din iarna anului 2019. Louis a fost luat rar la evenimentele publice. De cele mai multe ori s-a spus că este prea mic pentru a face față emoțiilor.

La Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta, acesta s-a distrat de minune. Fiind încă prea mic pentru a putea înțelege dimensiunea evenimentelor la care ia parte, de multe ori Prințul ajunge pe primele pagini ale publicațiilor internaționale. Acesta face tot felul de grimase și râde atunci când vede că oamenii îl privesc.

La slujba de Crăciun, atunci când Kate și William au stat de vorbă cu oamenii care au venit să-i vadă, Regina Consort s-a arătat a fi de mare ajutor. Ea este cea care a avut grijă de micuțul Louis.

Regina Camilla l-a ajutat să meargă prin mulțime și au fost văzuți în timp ce purtau o discuție amuzantă. Prințul Louis se luminează imediat la față și începe să zâmbească la bunica sa, atunci când aceasta îi vine în ajutor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×