Reclamă

Prințesa de Wales a purtat un costum mov în timpul vizitei în Boston. Soția Prințului William a arătat foarte bine în călătoria în străinătate

Prințesa de Wales a purtat un costum mov în timpul vizitei în Boston. Soția lui William a luat cu asalt SUA în timp ce ea și fiului Regelui Charles au primul lor turneu sub domnia noului suveran.

Publicat: 2 decembrie 2022, 7:44

Cei doi au aterizat la Boston pentru sărbătorirea celei de-a doua gale a premiilor anuale Earthshot Prize. Vor continua să petreacă zilele următoare în oraș, participând la o serie de angajamente înainte ca ceremonia de decernare a premiilor să aibă loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa de Wales a purtat un costum mov în timpul vizitei în Boston

Kate a arătat incredibil când a sosit în Boston, purtând un costum elegant, monocrom, într-o culoare violet intens. Părul ei a fost coafat simplu, pe o parte, iar machiajul imaculat, fără cusur, dar natural, i-a evidențiat trăsăturile feței.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton, elegantă, la o vizită în Boston
Prințesa de Wales a purtat un costum mov în timpul vizitei în Boston / Profimedia Images

Copiii cuplului, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, nu au călătorit cu părinții lor. Ei sunt încă la școală înaintea sărbătorilor de Crăciun. Ultimul turneu regal în străinătate a avut loc în 2019, când perechea a călătorit în Pakistan. Ei au fost primii regali care au vizitat țara din 2006.

Reclamă

Cea mai recentă apariție a lui Kate a fost la Palatul Buckingham. Ea a participat la un banchet în onoarea președintelui sud-african Cyril Ramaphosa. Kate, de 40 de ani, a purtat diadema strălucitoare Lover’s Knot, care s-a potrivit perfect cu rochia ei de la Jenny Packham „Elspeth”, albă și cu paiete.

Ținuta, parte a colecției din 2021, putea fi purtată foarte bine și ca rochie de mireasă. Rochia chiar a apărut pe contul de Instagram al lui Jenny Packham ca rochie de mireasă.

Kate a purtat, de asemenea, Ordinul Familiei Regale și GCVO Star and Sash. Și-a accesorizat ținuta cu o brățară aparținând regretatei Regine și cercei aparținând regretatei Diana, Prințesa de Wales.

Reclamă

Detalii despre călătoria celor doi în Statele Unite

Galezii au sosit pe aeroportul Logan într-un zbor comercial și au fost primiți de guvernatorul Massachusetts, Charlie Baker și de soția sa, Lauren Baker, dar și de locotenentul guvernatorului Karyn Polito.

„Catherine și cu mine suntem încântați să ne întoarcem în Statele Unite și suntem extrem de recunoscători guvernatorului Baker și primei doamne din Massachusetts pentru primirea călduroasă pe care ne-au oferit-o în Boston”, a spus moștenitorul tronului.

„În prima noastră vizită în străinătate de la moartea bunicii mele, aș dori să mulțumesc oamenilor din Massachusetts și în special celor din Boston pentru numeroasele omagii aduse regretatei regine”, a adăugat el. „Și-a amintit cu mare drag de vizita ei bicentenară din 1976.”

Prințul a adăugat: „Oamenilor din Boston, mulțumesc. Vă sunt atât de recunoscător că ne-ai permis să găzduim pentru a doua oară Premiului Earthshot în marele tău oraș. Catherine și cu mine abia aștept să ne întâlnim cu mulți dintre voi în zilele următoare.”

Kate și William au devenit Prințesă și Prinț de Wales imediat după ce Regele Charles a urcat pe tron. Regina Elisabeta a II-a a murit pe data de 8 septembrie în Scoția, la Balmoral. La scurt timp, fiul ei, Charles, a preluat imediat atribuțiile sale și a devenit noul suveran al Marii Britanii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×