Reclamă

Regele Charles duce mai departe tradiția de Crăciun a Reginei Elisabeta. Familia Regală va petrece sărbătorile de iarnă la Sandringham

Regele Charles duce mai departe tradiția de Crăciun a Reginei Elisabeta. Monarhul a decis că va petrece sărbătorile de iarnă la Sandringham. Pregătirile au început deja. Ultimii doi ani au fost mai dificili pentru Casa Regală. Pandemia de COVID-19 a împiedicat reuniunea de sărbători pe care Regina obișnuia să o țină pentru cei dragi.

Publicat: 29 noiembrie 2022, 11:41

Regele Charles va petrece sărbătorile de iarnă într-unul din locurile favorite ale mamei sale. Acesta a decis să nu renunțe la tradiția veche de zeci de ani a mamei sale. Moartea Reginei Elisabeta a adus un mare gol în sufletul Familiei Regale, însă Regele este decis să însenineze sărbătorile de iarnă pentru toți cei apropiați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles duce mai departe tradiția de Crăciun a Reginei Elisabeta

Familia Regală va petrece Crăciunul și o parte a sărbătorilor de iarnă la Sandringham, reședința mult iubită a Reginei din Norfolk. În timpul vieții, Regina Elisabeta obișnuia să ia trenul din Londra și să călătorească până în Norfolk, scrie publicația People. Majestatea Sa petrecea aici cea mai mare parte a lunii Decembrie. În fiecare an de Crăciun ținea o cină pentru cei dragi și deschidea cadourile de iarnă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bradul de Crăciun de la Castelul Windsor în anul 2022
Înălțimea bradului depășește 6 metri, scriu publicațiile externe / Profimedia Images

Majestatea Sa obișnuia să rămână la Sandringham până la comemorarea morții tatălui său, Regele George al VI-lea. Regina Elisabeta a avut o legătură foarte strânsă cu tatăl său, motiv pentru care multe dintre tradițiile sale aveau legătură cu acesta.

Reclamă

Familia Regală nu a putut petrece Crăciunul împreună în anul 2020. Regina Elisabeta și Prințul Philip s-au izolat la Castelul Windsor, acela a fost și ultimul Crăciun pe care Majestatea Sa l-a petrecut alături de soțul său iubit. Anul trecut, Regina Elisabeta a fost vizitată la Castelul Windsor de către Regele Charles și Camilla.

Planurile de a face sărbătorile la Sandringham au fost anulate din cauza riscului crescut privind siguranța Majestății Sale. Anul acesta, Regele Charles vrea să ducă tradiția de Crăciun a mamei sale mai departe. Acesta este decis să țină sărbătorile de iarnă la Sandringham.

Pe lista sa de invitați se află inclusiv Prințul Andrew, Prințesa Anne, Prințul Edward și familiile acestora, dar și Prințul William, Kate Middleton și copiii lor.

Reclamă

Castelul Windsor a fost împodobit de Crăciun

Regele Charles va ține întâlnirea anuală de Crăciun la reședința de la Sandrinham. Totuși, celelalte reședințe ale Majestății Sale sunt și ele pregătite pentru sărbătorile de iarnă. Castelul Windsor a fost deja decorat de Crăciun.

În două dintre încăperile acestuia vor exista doi brazi diferiți. Unul dintre brazii aduși are o înălțime de șase metri. Castelul va fi deschis pentru Familia Regală Britanic, dar și pentru o parte a publicului.

Timp de trei zile publicul va putea vizita împrejurimile Castelului Windsor și se va putea bucura de frumusețile acestora. S-au pregătit și câteva programe artistice. Coruri de colindători vor cânta în fața bradului în apropierea Crăciunului.

Castelul Windsor a reprezentat una dintre reședințele preferate ale Reginei Elisabeta și a soțului său, Prințul Philip. Regele Charles a decis să ducă mai departe cea mai mare parte a tradițiilor început de mama sa.

Totodată, oamenii se așteaptă ca acesta să transmită un mesaj publicului în preajma Crăciunului, la fel cum obișnuia Regina să facă în fiecare an.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×