Reclamă

Motivul despărțirii dintre Prințul Charles și Camilla Parker Bowles. Ce nu a funcționat la începutul relației lor

Povestea de dragoste dintre Prințul Charles și Camilla Parker Bowles a fost intens mediatizată de-a lungul timpului. Relația lor a fost una complicată și a fost presărată cu multe suișuri și coborâșuri. Amândoi au trecut prin căsnicii eșuate până să-și oficializeze relația și să-și anunțe căsătoria. Puțini sunt cei care știu că Prințul Charles și Camilla ar fi avut o relație înainte ca Majestatea Sa să o întâlnească pe Prințesa Diana. Experții regali au dezvăluit motivul despărțirii dintre Prințul Charles și Camilla Parker Bowles.

Publicat: 24 noiembrie 2022, 11:10

De-a lungul timpului, o mulțime de oameni au considerat că Regina Consort a fost cea care a dus la destrămarea căsniciei dintre Prințul Charles și Prințesa Diana. Mulți au blamat-o pe Camila pentru eșecul mariajului dintre Charles și Prințesa Inimilor. Puțini cunosc faptul că Charles și Regina Consort au împărtășit o iubire puternică încă de când s-au întâlnit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul despărțirii dintre Prințul Charles și Camilla Parker Bowles

Prințul Charles și Camilla Parker Bowles s-au întâlnit în anul 1970, cu mult înainte ca Charles și Diana să formeze un cuplu. Camilla a crescut într-o familie bună și a avut acces în cercurile de aristocrați ale vremii. Așa a ajuns să-l întâlnească pe Charles, datorită prietenilor comuni.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles și Regina Camilla, eleganți, la Palatul Buckingham, în timpul unei vizite de stat
Regina Camilla a purtat tiara cu safire a Reginei Elisabeta / Profimedia Images

Cei doi s-au văzut pentru prima dată la un meci de polo din Windsor. La acel moment Camilla avea 23 de ani, iar Charles 22 de ani. Prințul Charles a descoperit o tânără fermecătoare și o prietenă de încredere în Camilla. Se spune că acesta ar fi glumit cu viitoarea sa parteneră despre legăturile pe care le aveau deja.

Reclamă

”Străbunica ta a fost amanta stră străbunicului meu, Regele Edward al VII-lea. Eu simt că avem ceva în comun”.

 Această replică ar fi deranjat-o atât de mult pe Camilla încât nu a putut trece peste și a preferat să se distanțează definitiv de Charles. Prințul Charles a fost nevoit să-și înceapă cariera navală, iar Camilla s-a logodit cu un alt bărbat, Andrew Parker Bowles.

Mulți sunt de părere că legăturile amoroase din trecutul celor doi au fost cele care ar fi deranjat-o pe Camilla. Prințul Charles ar fi fost foarte dezamăgit să afle de logodna celei pe care o iubea.

Reclamă

Cum s-au separat drumurile Prințului Charles și ale iubitei sale, Camilla Parker Bowles

În luna iulie a anului 1973, Camilla s-a căsătorit cu Andrew Parker Bowles. Andrew nu era străin de familia regală. Acesta ar fi avut în trecut o relație cu sora mai mică a Prințului Charles, Prințesa Anne. Andrew și Camilla au avut împreună doi copii, Tom și Laura.

În tot acest timp, Prințul Charles i-a rămas prieten celei pe care a iubit-o. Se spune că Prințul ar fi fost chiar nașul micuțului Tom. Timpul a trecut, iar Charles a început o relație cu Diana Spencer. La acel moment, Prințul avea deja 31 de ani, iar Lady Di avea 18 ani.

După câteva luni cei doi și-au anunțat logodna, iar ulterior s-au căsătorit. Camilla a fost și ea invitată la nunta Prințului Charles. Se spune că Prințesa Diana ar fi fost foarte deranjată de prezența fostei iubite a lui Charles.

Drumurile dintre Charles și Camilla păreau acum despărțite pentru totdeauna. Totuși, cei doi au devenit amanți în 1986. Prințesa Diana ar fi încercat să o confrunte pe Camill în anul 1989, însă Charles nu părea dispus să renunțe a amanta sa.

Mulți sunt de părere că despărțirea dintre Charles și Diana a avut la bază aventura Prințului cu Camilla. În ciuda nenumaratelor critici pe care le-a primit,Camilla i-a rămas alături celi pe care l-a iubit. Acesta este acum Regină Consort și se bucură de atenția și recunoașterea britanicilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×