Reclamă

Kate Middleton a purtat una dintre perechiile de cercei ale Prințesei Diana. Soția Prințului William a fost prezentă la întâlnirea cu președintele Cyril Ramaphosa

Prințul și Prințesa de Wales au fost alături de Regele Charles și de Regina Consort. Majestății Sale s-au întâlnit cu președintele sud-african Cyril Ramaphosa. Kate Middleton a avut o apariție strălucitoare și a purtat una dintre perechiile de cercei ale Prințesei Diana.

Publicat: 24 noiembrie 2022, 6:01 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:22

Soția Prințului William i-a adus un omagiu Prințesei Diana. Kate a ales să poarte un palton elegant semnat de Emilia Wickstead. Acesta a fost asortat cu bijuteriile discrete și elegante. Kate Middleton și soul său au jucat un rol cheie în întâmpinarea președintelui Cyril Ramaphosa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a purtat una dintre perechiile de cercei ale Prințesei Diana

Familia Regală Britanică s-a bucurat de vizita primită din partea președintelui sud-african. Regele Charles și-a intrat rapid în rol și a preluat cele mai multe atribuții care i-au aparținut mamei sale. De data aceasta a fost însărcinat cu găzduirea unei recepții pentru domnul Ramaphosa.

Vezi mai multe imagini cu Kate Middleton în Galeria Foto!

Kate Middleton a ales să poarte un palton violet
Prințesa de Wales a avut o apariție elegantă / Profimedia Images

Kate Middleton și Prințul William au fost printre primii care l-au salutat e președinte. Prințesa de Wales a avut o apariție strălucitoare. Aceasta a purtat paltonul său burgundy la care a asortat o pălărie și o geantă. Din ținuta Prințesei de Wales nu a lipsit nici perechea sa de pantofi cu ton.

Reclamă

Aceștia s-ar ridica la suma de 560 de lire sterline, scrie publicația DailyMail.com. Kate Middleton și-a dorit foarte mult să-i aducă un omagiu Prințesei.

Cerceii pe care i-a purtat au o istorie foarte interesantă. Bijuteriile au fost primite de Prințesa Diana înainte de nunta sa cu Prințul Charles.

Admiratorii Casei Regale au sesizat imediat acest gest și au apreciat-o pe Prințesa de Wales pentru eleganța de care a dat dovadă. În ciuda faptului că Lady Di s-a stins din viață într-un accident tragic, amintirea sa rămâne vie și prin astfel de gesturi mărunte făcute de membrii Familiei Regale.

Reclamă

Povestea cerceilor care i-au aparținut Prințesei Diana

Kate Middleton obișnuiește să poarte bijuteriile Majestății Sale, dar și pe cele ale Prințesei Diana. Perlele erau bijuteriile preferate ale soției Prințului Charles. Aceasta obișnuia să poarte o mulțime de coliere, dar și de perechi de cercei.

Printre cerceii din colecția sa se află și cei pe care i-a ales Kate recent. Prințesa Diana a fost surprinsă purtând perechea de cercei cu perle la o întâlnire oficială de la Washington din 1985.

Totodată, aceasta a purtat perechea de cercei și în timpul unui turneu din Australia și Canada. Cerceii cu perle au și mici diamante. Acestea sunt foarte elegant plasate la baza cerceilor.

Se spune că Lady Di a început să poarte acești cercei înainte să devină Prințesă de Wales. 

Cea mai mare parte a colecției de bijuterii a Prințesei Diana a rămas în colecția regală. Bijuteriile sale sunt purtate acum de Kate Middleton și de alte femei din Familia Regală Britanică. Meghan Markle obișnuia să poarte și ea unele dintre bijuteriile soției Prințului Charles.

De când a părăsit Familai Regală, Meghan nu a mai fost văzută purtând frumoasele bijuterii al Prințesei Diana.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×