Reclamă

Kate Middleton a purtat una dintre perechiile de cercei ale Prințesei Diana. Soția Prințului William a fost prezentă la întâlnirea cu președintele Cyril Ramaphosa

Prințul și Prințesa de Wales au fost alături de Regele Charles și de Regina Consort. Majestății Sale s-au întâlnit cu președintele sud-african Cyril Ramaphosa. Kate Middleton a avut o apariție strălucitoare și a purtat una dintre perechiile de cercei ale Prințesei Diana.

Publicat: 24 noiembrie 2022, 6:01

Soția Prințului William i-a adus un omagiu Prințesei Diana. Kate a ales să poarte un palton elegant semnat de Emilia Wickstead. Acesta a fost asortat cu bijuteriile discrete și elegante. Kate Middleton și soul său au jucat un rol cheie în întâmpinarea președintelui Cyril Ramaphosa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a purtat una dintre perechiile de cercei ale Prințesei Diana

Familia Regală Britanică s-a bucurat de vizita primită din partea președintelui sud-african. Regele Charles și-a intrat rapid în rol și a preluat cele mai multe atribuții care i-au aparținut mamei sale. De data aceasta a fost însărcinat cu găzduirea unei recepții pentru domnul Ramaphosa.

Vezi mai multe imagini cu Kate Middleton în Galeria Foto!

Kate Middleton a ales să poarte un palton violet
Prințesa de Wales a avut o apariție elegantă / Profimedia Images

Kate Middleton și Prințul William au fost printre primii care l-au salutat e președinte. Prințesa de Wales a avut o apariție strălucitoare. Aceasta a purtat paltonul său burgundy la care a asortat o pălărie și o geantă. Din ținuta Prințesei de Wales nu a lipsit nici perechea sa de pantofi cu ton.

Reclamă

Aceștia s-ar ridica la suma de 560 de lire sterline, scrie publicația DailyMail.com. Kate Middleton și-a dorit foarte mult să-i aducă un omagiu Prințesei.

Cerceii pe care i-a purtat au o istorie foarte interesantă. Bijuteriile au fost primite de Prințesa Diana înainte de nunta sa cu Prințul Charles.

Admiratorii Casei Regale au sesizat imediat acest gest și au apreciat-o pe Prințesa de Wales pentru eleganța de care a dat dovadă. În ciuda faptului că Lady Di s-a stins din viață într-un accident tragic, amintirea sa rămâne vie și prin astfel de gesturi mărunte făcute de membrii Familiei Regale.

Reclamă

Povestea cerceilor care i-au aparținut Prințesei Diana

Kate Middleton obișnuiește să poarte bijuteriile Majestății Sale, dar și pe cele ale Prințesei Diana. Perlele erau bijuteriile preferate ale soției Prințului Charles. Aceasta obișnuia să poarte o mulțime de coliere, dar și de perechi de cercei.

Printre cerceii din colecția sa se află și cei pe care i-a ales Kate recent. Prințesa Diana a fost surprinsă purtând perechea de cercei cu perle la o întâlnire oficială de la Washington din 1985.

Totodată, aceasta a purtat perechea de cercei și în timpul unui turneu din Australia și Canada. Cerceii cu perle au și mici diamante. Acestea sunt foarte elegant plasate la baza cerceilor.

Se spune că Lady Di a început să poarte acești cercei înainte să devină Prințesă de Wales. 

Cea mai mare parte a colecției de bijuterii a Prințesei Diana a rămas în colecția regală. Bijuteriile sale sunt purtate acum de Kate Middleton și de alte femei din Familia Regală Britanică. Meghan Markle obișnuia să poarte și ea unele dintre bijuteriile soției Prințului Charles.

De când a părăsit Familai Regală, Meghan nu a mai fost văzută purtând frumoasele bijuterii al Prințesei Diana.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×