Reclamă

Prințesa Diana nu ar fi vrut inițial un divorț. Ce a făcut-o pe soția Prințului Charles să-și schimbe decizia

Povestea de dragoste dintre Prințesa Diana și Prințul Charles a fost intens mediatizată de-a lungul timpului. Încă de când și-au anunțat logodna au intrat în atenția publicului din lumea întreagă. A urmat căsătoria și venirea pe lume a celor doi copii ai cuplului regal. În ciuda eforturilor pe care le-au depus, Lady Di și soțul său au ales să meargă pe drumuri separate. Experții regali susțin că Prințesa Diana nu ar fi vrut inițial un divorț.

Publicat: 19 noiembrie 2022, 6:00

În 1996, după ce au fost separați vreme de patru ani, Prințesa Diana și Prințul Charles au divorțat în mod oficial. În luna decembrie a anului 1992 John Major anunța decizia cuplului regal de a se separa. Din declarația oficială a prim-ministrului de la acel moment nu a reieșit faptul că Prințesa ar fi dorit să divorțeze. Aceasta și-a schimbat decizia mult mai târziu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Diana nu ar fi vrut inițial un divorț

John Major a fost cel care a primit sarcina de a anunța separarea dintre Prințesa Diana și Prințul Charles. Anunțul oficial a luat prin surprindere admiratorii casei regale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Charles, Prințesa Diana, Prințul William și Prințul Harry, portret după nașterea mezinului. Diana și fiii ei poartă alb, Prințul Charles poartă o cămașă albastră. Fundalul albastru
Prințul Charles și Prințesa Diana s-au căsătorit în anul 1981 și au divorțat în anul 1996 / Profimedia Images

”Palatul Buckingham anunță, cu regret, faptul că Prințul și Prințesa de Wales au decis să se separe. Alteța sa Regală, Prințesa Diana, nu are niciun plan de a divorța, ar poziția lor constituțională va rămâne neafectată de această decizie a separării.”

Reclamă

Experții regali au remarcat faptul că Prințesa Diana nu a dorit inițial un divorț. Totuși, în perioada în care a fost separată de Prințul Charles, a avut loc un interviu celebru oferit de către soțul său jurnalistului Jonathan Dimbley.

În cadrul interviului, Prințul Charles a admis faptul că i-a fost infidel soției sale.

La scurt timp după declarațiile lui Charles, Lady Di a fost invitată să ofere și ea un interviu în care i-a expus punctul de vedere privind mariajul cu soțul său, Prințul Charles.

Reclamă

Ce declarații a făcut Prințesa Diana în cadrul interviului

Interviul celebru pentru Panorama din 1995 a adus la lumină noi secrete din familia regală britanică. Lady Di a fost copleșită de emoții, iar reacțiile venite în urma interviului au fost de lungă durată. În cadrul interviului, Prințesa a declarat că ”au existat trei persoane în căsnicia sa”.

Prințesa Diana a fost întrebată direct de către Martin Bashir dacă își dorește să divorțeze. Lady Di a răspuns clar la acel moment că ”divorțul nu este dorința sa”. Cu toate acestea, în luna februarie a anului 1996 Diana a fost de acord cu divorțul de Prințul Charles.

Experții spun că a fost o decizie pe care Prințesa Diana a făcut-o cu mare regret. În ciuda faptului că soțul său i-a fost infidel, Lady Di a continuat să-l iubească. Se pare că decizia divortului ar fi fost influențată de Regina Elisabeta. Aceasta l-ar fi încurajat pe fiul său să renunțe la mariajul său cu Prințesa Diana. Totodată, Regina Elisabeta a fost susținută de soțul său, Prințul Philip.

Cei doi ar fi reușit să-l convingă pe Charles să încheie un divorț cu Prințesa Diana. La sfârșitul lunii februarie a anului 1996, Prințesa Diana a declarat că acceptă divorțul.

Aceasta a primit dreptul de a-și păstra titlul de Prințesă de Wales. După divorț Lady Di  și Prințul Charles au împărțit custodia celor doi copii. Finalizarea divorțului a avut loc în luna august a anului 1996.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×