Reclamă

Prințul William a vizitat pentru prima dată Cornwall. Acesta a primit titlul de Duce de Cornwall după ce Regele Charles a urcat pe tron

Prințul William a vizitat pentru prima dată Cornwall. Aceasta a fost prima sa vizită oficială în calitate de Duce de Cornwall. Prințul a primit această titulatură la scurt timp după ce tatăl său, Regele Charles, a urcat pe tronul Marii Britanii.

Publicat: 25 noiembrie 2022, 12:08 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:22

Prințul William a mers să-i viziteze pe oamenii din Cornwall. De data aceasta a fost surprins singur. Kate Middleton nu l-a însoțit în vizita oficială. Se pare că Prințesa de Wales este ocupată în această perioadă cu alte îndatoriri regale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William a vizitat pentru prima dată Cornwall

Aceasta a fost prima vizită oficială de la moartea Reginei Elisabeta a II-a. Regina s-a stins din viață în luna septembrie a anului 2022. Prințul a vizitat o zonă rurală și a purtat mai multe discuții cu localnicii. Acesta a mers să viziteze inclusiv școli și terenuri agricole din zonă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William în Cornwall în timp ce discută cu localnicii
Prințul William s-a interesat de standardele de viață ale localnicilor / Profimedia Images

Prințul William s-a interesat de standardele de viață ale localnicilor. Fiul Regelui Charles a demonstrat că este foarte implicat și pregătit să-i calce pe urme tatălui său. Monarhia se va afla într-o zi în mâinile Prințului William.

Reclamă

Regele Charles și Prințul William sunt îngrijorați cu privire la scumpirile din ultima perioadă și la modul de viață al oamenilor din Cornwall, scrie publicația People.

Regele deține aici o fermă care datează încă din vremea lui Edward al III-lea. În ciuda faptului că soția sa nu a fost prezentă, William a dat dovadă de implicare.

De cele mai multe ori el și Kate merg împreună în vizitele oficiale. Cea mai recentă apariție a acestora a fost n cadrul unui dineu organizat de Regele Charles. Prințul William și Kate Middleton s-au întâlnit atunci cu președintele Cyril Ramaphosa.

Reclamă

Ce declarații a făcut Prințul William după vizita oficială

Prințul William a mers pentru prima dată în Cornwall. Fiul Regelui Charles a învățat despre modul de trai al localnicilor și s-a interesat de afacerile de familie. Ferma și proprietățile din zonă valorează peste 1.3 miliarde de dolari.

Anul trecut, ferma i-a adus Regelui Charles un venit de peste 25 de milioane de dolari. Astfel, ferma rămâne în continuare un punct de interes pentru Familia Regală Britanică. Experții regali sunt de părere că Prințul William își a foarte în serios rolul, iar acest lucru își ajută să capete încrederea celor din jur.

În ciuda faptului că a dus o viață complet diferită de cea a oamenilor din Cornwall, Prințul nu s-a sfiit să se apropie de muncile pământului.

Acesta a purtat discuții despre grădinărit și le povestit celor prezenți despre lucrurile pe care obișnuia să le facă în grădină alături de bunicul său, Prințul Philip. Prințul Philip a fost un mare iubitor al mediului înconjurător. Acesta avea propria grădină la Castelul Windsor.

Pasiunea sa a fost moștenită de către Regele Charles, dar și de Prințul William. Experții regali spun că vizita Prințului William a  fost un real succes, iar acest lucru s-a văzut din reacțiile localnicilor la întâlnirea cu Majestatea Sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×