Reclamă

Prințul William a vizitat pentru prima dată Cornwall. Acesta a primit titlul de Duce de Cornwall după ce Regele Charles a urcat pe tron

Prințul William a vizitat pentru prima dată Cornwall. Aceasta a fost prima sa vizită oficială în calitate de Duce de Cornwall. Prințul a primit această titulatură la scurt timp după ce tatăl său, Regele Charles, a urcat pe tronul Marii Britanii.

Publicat: 25 noiembrie 2022, 12:08

Prințul William a mers să-i viziteze pe oamenii din Cornwall. De data aceasta a fost surprins singur. Kate Middleton nu l-a însoțit în vizita oficială. Se pare că Prințesa de Wales este ocupată în această perioadă cu alte îndatoriri regale.

Prințul William a vizitat pentru prima dată Cornwall

Aceasta a fost prima vizită oficială de la moartea Reginei Elisabeta a II-a. Regina s-a stins din viață în luna septembrie a anului 2022. Prințul a vizitat o zonă rurală și a purtat mai multe discuții cu localnicii. Acesta a mers să viziteze inclusiv școli și terenuri agricole din zonă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William în Cornwall în timp ce discută cu localnicii
Prințul William s-a interesat de standardele de viață ale localnicilor / Profimedia Images

Prințul William s-a interesat de standardele de viață ale localnicilor. Fiul Regelui Charles a demonstrat că este foarte implicat și pregătit să-i calce pe urme tatălui său. Monarhia se va afla într-o zi în mâinile Prințului William.

Reclamă

Regele Charles și Prințul William sunt îngrijorați cu privire la scumpirile din ultima perioadă și la modul de viață al oamenilor din Cornwall, scrie publicația People.

Regele deține aici o fermă care datează încă din vremea lui Edward al III-lea. În ciuda faptului că soția sa nu a fost prezentă, William a dat dovadă de implicare.

De cele mai multe ori el și Kate merg împreună în vizitele oficiale. Cea mai recentă apariție a acestora a fost n cadrul unui dineu organizat de Regele Charles. Prințul William și Kate Middleton s-au întâlnit atunci cu președintele Cyril Ramaphosa.

Reclamă

Ce declarații a făcut Prințul William după vizita oficială

Prințul William a mers pentru prima dată în Cornwall. Fiul Regelui Charles a învățat despre modul de trai al localnicilor și s-a interesat de afacerile de familie. Ferma și proprietățile din zonă valorează peste 1.3 miliarde de dolari.

Anul trecut, ferma i-a adus Regelui Charles un venit de peste 25 de milioane de dolari. Astfel, ferma rămâne în continuare un punct de interes pentru Familia Regală Britanică. Experții regali sunt de părere că Prințul William își a foarte în serios rolul, iar acest lucru își ajută să capete încrederea celor din jur.

În ciuda faptului că a dus o viață complet diferită de cea a oamenilor din Cornwall, Prințul nu s-a sfiit să se apropie de muncile pământului.

Acesta a purtat discuții despre grădinărit și le povestit celor prezenți despre lucrurile pe care obișnuia să le facă în grădină alături de bunicul său, Prințul Philip. Prințul Philip a fost un mare iubitor al mediului înconjurător. Acesta avea propria grădină la Castelul Windsor.

Pasiunea sa a fost moștenită de către Regele Charles, dar și de Prințul William. Experții regali spun că vizita Prințului William a  fost un real succes, iar acest lucru s-a văzut din reacțiile localnicilor la întâlnirea cu Majestatea Sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
2
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
3
O femeie care încearcă să mănânce un sandviș imens
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mănânci. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mâncarea este de obicei asociată cu sentimente precum fericire, confort, obiceiul care te ajută să-ți restabilești emoțiile. Cu toate acestea, sunt puțini cei care știu că la masă se pot dezvălui multe din personalitatea...
4
Imagini cu populația Navi din Avatar 2
Divertisment
Cine sunt actorii din Avatar 2, cel mai așteptat film al anului 2022
La mai bine de un deceniu după ce Avatarul lui James Cameron a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile în 2009, publicul se pregătește să revină în Pandora. Cine sunt...
5
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță în tigaie, pe un ștergar rustic
Rețete
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță. Rețetă simplă de post
Dacă nu ai idee ce să mai gătești pentru o masă de post simplă și delicioasă, încearcă rețeta de ciuperci pleurotus cu usturoi. Este un preparat, pe cât de simplu și rapid, pe atât...
PARTENERI
×