Reclamă

Prințesa Diana era pasionată de balet. Motivul pentru care a fost nevoită să renunțe la visul său

Viața soției Prințului Charles s-a aflat mereu sub lupa presei. Cu toate acestea, Lady Di a reușit să se bucure de o copilărie și de o adolescență fericită. Înainte să se logodească cu fiul Reginei Elisabeta, aceasta era mai puțin cunoscută de către media internațională. Biografii spun că Prințesa Diana era pasionată de balet în copilărie.

Publicat: 27 noiembrie 2022, 6:03 / Actualizat: 27 noiembrie 2022, 10:09

Prințesa Diana a intrat în atenția publicului începând cu anul 1981. Aceasta a devenit rapid una dintre cele mai admirate și mai urmărite femei din întreaga lume. Însă viața sa ar fi arătat cu totul diferit dacă nu s-ar fi căsătorit cu Prințul Charles. Lady Di nu a visat să devină o Prințesă, ci își dorea să fie o balerină profesionistă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Diana era pasionată de balet

Admiratorii Familie Regale știu că Prințesa Diana a fost întotdeauna pasionată de dans. Aceasta a iubit din copilărie să meargă la clasele de balet. Se spune că Prințesa visa să devină o balerină profesionistă. Însă destinul i-a rezervat un viitor cu totul diferit.

Vezi mai multe imagini cu Prințesa Diana în Galeria Foto!

Prințesa Diana în timp ce dansează cu John Travolta în anul 1985 la Casa Albă, artistul fiind una din primele vedete care au întâlnit-o pe Prințesa Diana
De-a lungul timpului au fost nenumărate vedete care au întâlnit-o pe Prințesa Diana. Lady Di a reușit să facă o impresie deosebită / Profimedia Images

Conform publicației Hello, Lady Di a crescut mult prea mult în înălțime pentru a putea practica în continuare balet. Acesta a fost motivul principal pentru care a fost nevoită să renunțe la visul său din copilărie. Anne Allan este cea care s-a ocupat de lecțiile de dans ale Prințesei.

Reclamă

Anne a fost angajată la începutul anilor 1980 pentru a o ajuta pe Prințesa Diana să-și continue pasiunea pentru dans,

”Am fost uimită atunci când am cunoscut-o. Nu puteai să nu remarci timiditatea sa. Cu timpul a devenit mult mai deschisă față de mine și am putut să văd cât de mult însemna dansul pentru ea.”

”A avut mereu dansul în suflet. Dansul îi oferea o bucurie pură. Adora libertatea de a se mișca și a dansa. Dansul a ajutat-o mult să se elibereze de stresul din viața sa personală”

Reclamă

Un moment emblematic, care a rămas în istorie, e reprezentat de dansul Prințesei Diana cu John Travolta. Imaginile cu cei doi au făcut înconjurul lumii și continuă să umple și astăzi sufletul admiratorilor Prințesei Diana.

Prințesa Charlotte a moștenit pasiunea pentru dans de al bunica sa

Deși Prințesa Diana nu a apucat să-și întâlnească nepoții, aceasta ar fi foarte fericită să afle că fiica Prințului William a moștenit pasiunea sa pentru balet.

Prințesa Charlotte adoră să danseze. Acest lucru a fost dezvăluit chiar de către Kate Middleton în timpul unui interviu din anul 2017.

Prințesa de Wales a spus atunci că fiica sa ”iubește din tot sufletul baletul”. Prințul William a confirmat mai târziu iubirea fiicei sale pentru dans.

”Charlotte aleargă peste tot prin bucătărie în rochia sa de balet. Adoră să danseze și să se miște.”

Publicațiile internaționale spun că Prințesa Charlotte a făcut balet încă din timpul școlii. Fetița de șapte ani pare să meargă în continuare a la cursurile de balet.

Aceasta își dorește să ducă pasiunea bunicii sale mai departe. Prințesa Diana s-a stins din viață înainte ca fiul său să devină un adult. Totuși, aceasta pare că le-a lăsat moștenire nepoților săi o parte din pasiunile sale din trecut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×