Reclamă

Chrissy Teigen a publicat prima imagine cu Esti Maxine. Vedeta a publicat o fotografie cu fetița recent născută

Chrissy Teigen a publicat prima imagine cu Esti Maxine. Modelul și John Legend au devenit din nou părinți pe data de 13 ianuarie 2023. Vestea a fost dată de artist în timpul unui concert privat.

Publicat: 20 ianuarie 2023, 12:29

Chrissy Teigen și John Legend trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Cei doi au devenit din nou părinți. Acum încearcă să se bucure de cea mai frumoasă perioadă din familia lor și petrec foarte mult timp împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chrissy Teigen a publicat prima imagine cu Esti Maxine

Teigen a fost cea care a publicat pe contul de Instagram o imagine cu Esti Maxine Stephens, în timp ce se afla în preajma frățiorilor ei.

Într-o imagine de familie, Miles Theodore și Luna Simone au grijă de surioara lor mai mică: „Este aici. Esti Maxine Stephens. Familia noastră nu poate să fie mai fericită de atât”.

„Tata vărsă lacrimi de bucurie în fiecare noapte. Îi vede pe Luna și pe Miles atât de plini de dragoste, iar eu învăț din nou despre scutece. Suntem într-o stare de fericire”, a continuat ea. „Vă mulțumim pentru toată dragostea și urările de bine, simțim totul! X.”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Câștigătorul unui Premiu EGOT a împărtășit aceeași fotografie pe propriul său cont de Instagram, scriind: „Vineri, am primit-o pe Esti Maxine Stephens în familia noastră. Casa noastră este plină de dragoste și bucurie”, scrie People.

„Sunt uluit de puterea și rezistența lui Chrissy. Sunt atât de încântat să văd cum Luna și Miles își îmbrățișează sora mai mică. Sunt atât de recunoscător, dar acesta nu mi se pare un cuvânt suficient de mare”, a concluzionat el.

Reclamă

John Legend a fost cel care a dat vestea nașterii copilului

Mândrul tată a confirmat vestea despre nașterea bebelușului lor la câteva ore după sosirea copilului său pe lume în timp ce vorbea cu mulțimea din public în timpul unui concert privat.

La scurt timp după, o sursă a declarat pentru People că Teigen, în vârstă de 37 de ani, și Legend, în vârstă de 44 de ani, sunt amândoi încântați că au devenit din nou părinți.

„Amândoi și-au dorit să aibă un alt copil. A fost un drum foarte lung. Chrissy și bebelușul sunt foarte bine”, a mai adăugat sursa la momentul respectiv.

Într-un interviu în luna septembrie, Legend a vorbit despre modul în care el și Teigen au „crescut ca părinți”.

„Am petrecut destul de mult timp cu copiii noștri acum, Luna are 6 ani, iar Miles are 4, așa că am crescut ca părinți și suntem gata să aducem un alt copil pe lume”, a spus el, înainte de a adăuga: „Ne vedem mergând spre patru”.

Când a venit vorba despre viitorul lor ca familie, Legend a spus că el și Teigen „își imaginează să îmbătrânească împreună, să aibă trei sau patru copii, care să vină la cină duminică, să aibă nepoți când este momentul potrivit”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×