Reclamă

Ashley Graham a fost fotografiată pe străzile din New York. Vedeta a avut probleme din cauza tocurilor pe care le-a purtat

Ashley Graham a fost fotografiată pe străzile din New York. Vedeta internațională a purtat o rochie albastră și o pereche de tocuri înalte. Acestea i-au pus probleme vedetei atunci când a încercat să urce scările.

Publicat: 12 februarie 2023, 7:04

Ashley Graham este un exemplu de stil și eleganță. Modelul internațional a participat la un show de modă găzduit de Marc Jacobs din New York. Diva în vârstă de 35 de ani a ales să-și expună imaginea într-un pulover albastru și o pereche de pantofi atipici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ashley Graham a fost fotografiată pe străzile din New York

Ashley Graham duce moda la următorul nivel. Vedeta internațională a avut o apariție sexy la cel mai recent eveniment la care a participat. Într-un pulover albastru, vedeta a atras toate privirile asupra sa. Aceasta a ales să asorteze și o poșetă argintie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ashley Graham pe străzile din New York cu tocuri înalte
Ashley Graham a optat pentru o pereche de tocuri înalte / Profimedia Images

Pentru a completa look-ul, aceasta și-a pus mai multe perechi de cercei. Accesoriile nu puteau să lipsească din imaginea divei. Machiajul a fost unule legant de seară, în timp ce părul a ales să-l țină prins. Vedeta a vrut să facă o impresie puternică și a ales să poarte o pereche de tocuri extrem de înalte.

Reclamă

Deși în fața camerelor de filmat a apărut impecabil, Ashley a avut probleme atunci când a fost nevoită să se deplaseze.

Vedeta a urcat cu mare greutate scările până la evenimentul la care urma să ia parte. Ashley a fost ulterior ajutată de către prietena sa, Emily Ratajkowski, Emily a fost și ea prezentă la eveniment.

Conform publicației Daily Mail, Ashley urmează să participe la mai multe evenimente private în următoarea perioadă. Diva are un program foarte încărcat a început de 2023.

Reclamă

Ashley Graham a pozat pentru Pirelli

Ashley Graham este un exemplu de eleganță și stil. Vedeta a pozat recent pentru Pirelli. Diva a vorbit în cele mai recente interviuri despre acceptarea de sine. Ashley a fost selectată dintre cele 14 femei inspiraționale pentru a apărea pe paginile calendarului Pirelli 2023.

Diva le încurajează pe femei să se accepte și să se iubească exact așa cum sunt. Ashley a împărtășit câteva detalii și despre experiențele pe care le-a trăit de-a lungul timpului din industria de modeling plus-size. Vedeta spune că a avut o mulțime de repere de-a lungul vieții.

Ashley s-a simțit onorată să facă parte din grupul de femei care au apărut în calendarul Pirelli. Diva este una dintre cele mai cunoscute modele din industria plus-size. Tot ea a fost și primul model plus-size care a apărut pe coperta Sports Illustrated în anul 2016.

De atunci cariera sa s-a aflat în plină ascensiune, iar Ashley a rămas neschimbată în ceea ce privește modelele pe care le promovează. Aceasta le sprijină pe femei să se iubească și să fie sincere cu ele. De altfel, pe rețelele sociale împărtășește experiența sa de zi cu zi.

În perioada în care a fost însărcinată și-a documentat sarcina și a postat o mulțime de imagini și fotografii cu rutina sa zilnică. De multe ori a fost criticată pentru imaginile mult prea sincere pe care le-a postat. Totuși, vedeta nu s-a lăsat niciodată influențată de părerile celor din jurul său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×