Reclamă

Ashley Graham a postat o fotografie cu silueta sa la trei luni după ce a adus pe lume o pereche de gemeni. Ce declarații a făcut mămica despre schimbările prin care a trecut

Ashley Graham a postat o fotografie cu silueta sa la trei luni după ce a adus pe lume o pereche de gemeni. Vedeta internațională nu s-a sfiit să-și arate burtica și urmele care i-au rămas în urma sarcinii. Imaginile sale au fost apreciate de femeile din lumea întreagă.

Publicat: 30 aprilie 2022, 6:37

Ashley le-a demonstrat admiratoarelor sale că este neschimbată din punct de vedere al transparenței de care dă dovadă. Aceasta nu s-a ascuns niciodată pe rețelele sociale și a încercat să-și documenteze cu sinceritate călătoria de a deveni mamă pentru a doua oară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ashley Graham a postat o fotografie cu silueta sa la trei luni după ce a devenit mamă

Ashley Graham a adus pe lume o pereche de gemeni pe data de 7 ianuarie 2022. Vedeta a devenit pentru a doua oară mamă alături de soțul său. Justin Ervin. Corpul său a trecut printr-o mulțime de transformări pe parcursul sarcinii, iar burtica sa a tras deseori atenția celor din jur.

Vezi mai multe imagini cu Ashley Graham în Galeria Foto!

În prezent, vedeta internațională își îmbrățișează noua imagine și se bucură să aibă grijă de cei doi băieței, Malachi și Roman. Modelul în vârstă de 34 de ani a ales să se pozeze topless în intimitatea casei sale.

Reclamă

Fanii au putut să remarce câteva urme și vergeturi care i-au rămas în zona abdomenului.

Totuși, Ashley nu a părut deloc deranjată de acestea. Diva este mândră de imaginea pe care o are. Alături de fotografii a postat și mesajul ”Bună, noua mea burtică. Am trecut prin multe împreună. Îți mulțumesc” La trei luni de când a devenit pentru a doua oară mamă, vedeta internațională arată impecabil.

Nu are o siluetă de invidiat, dar nici nu-și dorește acest lucru. Ashley a fost apreciată pentru sinceritatea și autenticitatea de care dă dovadă. Admiratoarele acesteia au felicitat-o în secțiunea de comentarii.

Reclamă

Ce declarații a făcut mămica despre schimbările prin care a trecut

Ashley Graham a postat o fotografie cu silueta sa la trei luni după ce a adus pe lume o pereche de gemeni. Vedeta internațională a povestit mai multe despre schimbările prin care a trecut în timpul sarcinii și în săptămânile ce au urmat. Modelul internațional și-a anunțat nașterea pe rețelele sociale. Atunci aceasta a mărturisit că a născut pe cale naturală în propria ei casă.

”Justin și eu suntem foarte încântați că băieții noștri sunt aici. S-au născut dimineața la noi acasă, sunt fericiți și sănătoși. Îmi voi rezerva puțin timp pentru a mă vindeca și pentru a mă conecta cu soțul și cei trei băieți ai mei. Aștept cu nerăbdare să vă povestesc mai multe despre cast călătorie. Cu multă dragoste, AG”.

Ashley a încercat să-și țină admiratorii la curent pe tot parcursul sarcinii. Chiar și la primul copil, Issac, aceasta a ales să fie transparentă pe rețelele sociale. Micuțul Issac are în prezent doi anișori. Vedeta internațională este fericită cu viața pe care o are și se bucură să-și crească băieții alături de soțul său iubitor.

Aceasta continuă să-și încurajeze admiratorii de pe rețelele sociale să fie sinceri și să nu se compare cu cei din jurul lor. În trecut aceasta a fost avertizată că ”și-ar putea pierde cariera de model” din cauza vergeturilor. Ashley a răspuns fanilor răutăcioși cu un videoclip în care defila în timp ce își arată burtica și vergeturile care au apărut în urma sarcinii cu cei doi băieți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×