Reclamă

Ashley Graham a purtat o rochie scurtă la o petrecere de Halloween. Cum arată silueta modelului după a doua sarcină

Ashley Graham a purtat o rochie scurtă la o petrecere de Halloween organizată de Brooklyn Beckham. Modelul plus-size este una dintre vedetele care militează pentru acceptare. Aceasta vrea ca fiecare femeie să își iubească formele și să nu mai țină cont de standardele de frumusețe impuse de societate.

Publicat: 28 octombrie 2022, 11:28

Multe celebrități se pregătesc pentru a sărbători Halloween-ul. Fiecare s-a pregătit așa cum a considerat, iar petrecerile au început deja la Holywood. Printre cele care au fost fotografiate minute în șir la sosire a fost Ashley Graham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ashley Graham a purtat o rochie scurtă

Așa cum și-a obișnuit fanii, Ashley a purtat o rochie foarte scurtă, cu imprimeu și sandale. Bretelele subțiri ale ținutei i-au permis să-și accesorizeze look-ul cu o aripi de înger. Părul a fost coafat în două codițe coc pe lateralele capului, iar machiajul a atras și el toate privirile.

În zona ochilor, Ashley a purtat un fard argintiu și un ruj deschis la culoare, lucios. Bijuteriile au fost și ele discrete, dar cu pietre. În mână, modelul plus size a purtat mereu o geantă albă cu mâner.

Chiar dacă imperfecțiunile trupului au fost lăsate la iveală, Ashley nu are nicio problemă cu felul în care arată. În timp ce multe femei nu își doresc să-și expună celulita, tânăra mămică pare că se simte foarte bine. Ashley își apreciază corpul în fiecare secundă.

Vezi mai multe magini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Ashley Graham, fotografiată în timp ce urcă în mașină
Așa cum și-a obișnuit fanii, Ashley a purtat o rochie foarte scurtă, cu imprimeu și sandale / Profimedia Images

Nu este prima dată când Ashley își arată silueta după ce a născut din nou, scrie DailyMail. Vedeta internațională nu s-a sfiit să-și arate burtica și semnele care i-au rămas în urma sarcinilor.

Ashley Graham a adus pe lume o pereche de gemeni pe data de 7 ianuarie 2022. Vedeta a devenit pentru a doua oară mamă alături de soțul său, Justin Ervin. Corpul ei a trecut printr-o mulțime de transformări pe parcursul sarcinii, iar abdomenul său a atras deseori atenția celor din jur.

Reclamă

Ce le transmite Ashley femeilor care o urmăresc

În cele mai recente postări de pe rețelele sociale, Ashley a vrut să le arate fanilor cum arată acum trupul ei. După ce i-a născut pe Malachi și Roman, modelul de 34 de ani a postat mai multe poze topless în intimitatea casei.

Chiar dacă modelul are o mulțime de vergeturi în zona abdomenului, Ashley nu se sfiește să se prezinte așa cum e ea în realitate. Nu folosește filtre atunci când postează pe Instagram și spune mereu că nu este deranjată de nimic din ce s-a întâmplat cu trupul ei.

Nu are o siluetă de invidiat, dar nici nu-și dorește acest lucru. Ashley a fost apreciată pentru sinceritatea și autenticitatea de care dă dovadă. Admiratoarele acesteia au felicitat-o în secțiunea de comentarii.

”Justin și eu suntem foarte încântați că băieții noștri sunt aici. S-au născut dimineața la noi acasă, sunt fericiți și sănătoși. Îmi voi rezerva puțin timp pentru a mă vindeca și pentru a mă conecta cu soțul și cei trei băieți ai mei. Aștept cu nerăbdare să vă povestesc mai multe despre această călătorie. Cu multă dragoste, AG”, a scris vedeta atunci când a născut.

Ashley este mereu apreciată pentru sinceritatea de care dă dovadă. Sunt multe femei care se simt inspirate de postările ei și care recunosc că au mai multă încredere în ele după ce văd imaginile cu modelul plus-size.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×