Reclamă

Ashley Graham a pozat pentru calendarul Pirelli 2023. Modelul plus-size a spus cât de diferit a fost de alte ședințe foto

Ashley Graham a pozat pentru calendarul Pirelli 2023. Modelul plus-size a spus cât de diferit a fost de alte ședințe foto. „Am fost încurajate să fim așa cum suntem noi în viața de zi cu zi”, a spus vedeta pentru People.

Publicat: 17 noiembrie 2022, 8:14

Ashley Graham nu este deloc străină de ședințele foto. Cu toate acestea, modelul a vorbit despre cea pe care a realizat-o pentru calendarul Pirelli. Spune că a fost foarte diferită de ceea ce a experimentat până acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ashley Graham a pozat pentru calendarul Pirelli 2023

Activistul și modelul care vorbește adesea despre acceptarea de sine. A fost selectat dintre 14 femei inspiraționale pentru a apărea pe paginile prestigioase ale calendarului Pirelli 2023.

Înainte de lansarea din acest an, Graham a vorbit pentru People despre onoare. Ea a comparat în același timp experiența ei din culise, interacțiunea cu fotograful, Emma Summerton, cu alte fotografii pe care le-a făcut în trecut, scrie People.com.

„Am avut o mulțime de repere. Totul a fost incredibil”, spune Graham, în vârstă de 35 de ani la avanpremiera Pirelli de la The Edition Hotel din New York City. „Dar acesta este unul în care nu numai că este o onoare. Este un reper în cariera unui model să poţi spune că ai pozat pentru calendarul Pirelli”.

Reclamă

Summerton, o artistă din New York și Londra, este cunoscută pentru că își promovează viziunea dincolo de relația de suprafață dintre model și fotograf. Aceasta mai degrabă se lasă inspirată din femeile pe care le fotografiază.

„Scrisori de dragoste către muză” este titlul calendarului Pirelli al lui Summerton, în care Graham a întruchipat „Activistul”. Pe lângă faptul că suntem recunoscuți ca „modelul”, Graham explică că „suntem reprezentați și pentru ceea ce suntem”.

Din această cauză, Graham observă că interacțiunea fotograf-model „trebuia într-adevăr să fie una de colaborare”. În plus, Graham recunoaște: „Emma este atât de cool pentru că mă va lăsa să văd pozele”. Ea dezvăluie: „Multora dintre fotografi nu le place asta!”.

Reclamă

Ce spune modelul plus-size despre participare

Ashley a fost primul model plus-size care a apărut pe coperta Sports Illustrated în anul 2016. De aseemenea, ea a pozat pentru American Vogue alături de nume mari ca Kendall Jenner sau Gigi Hadid. În ciuda faptului că a reușit să se impună și că a defilat pentru o mulțime de brand-uri modelul spune că mai sunt o mulțime de lucruri de schimbat care trebuie să se întâmple.

„Simt ca și cum am făcut mulți pași înainte, dar mulți și înapoi. Sunt oameni care se prefac că înțeleg ce înseamnă diversitatea și acceptarea de sine.”

Ea a continuat: „Dar atunci când cineva ca Pirelli te sună și spune că le-ar plăcea să te aibă în calendarul lor și că ar vrea să promovezi rolul activistului, e un soi de răzbunare, știi?”

Karlie Kloss („The Tech Savant”), Bella Hadid („The Sprite”), Cara Delevingne („The Performer”) și Emily Ratajkowski („The Writer) sunt, de asemenea, printre cele 14 femei care au fost selectate ca muză a lui Summerton pentru cea de-a 49-a ediție a calendarului Pirelli 2023.

„Este o onoare, dar, de asemenea, cred că acesta este probabil unul dintre cele mai tari proiecte din care să faci pare datorită mesajului din spatele lui”, adaugă Graham. „Și, de asemenea, să iasă și să strălucească talentul Emmei. Este o plăcere”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×