Reclamă

Ashley Graham a pozat pentru calendarul Pirelli 2023. Modelul plus-size a spus cât de diferit a fost de alte ședințe foto

Ashley Graham a pozat pentru calendarul Pirelli 2023. Modelul plus-size a spus cât de diferit a fost de alte ședințe foto. „Am fost încurajate să fim așa cum suntem noi în viața de zi cu zi”, a spus vedeta pentru People.

Publicat: 17 noiembrie 2022, 8:14

Ashley Graham nu este deloc străină de ședințele foto. Cu toate acestea, modelul a vorbit despre cea pe care a realizat-o pentru calendarul Pirelli. Spune că a fost foarte diferită de ceea ce a experimentat până acum.

Ashley Graham a pozat pentru calendarul Pirelli 2023

Activistul și modelul care vorbește adesea despre acceptarea de sine. A fost selectat dintre 14 femei inspiraționale pentru a apărea pe paginile prestigioase ale calendarului Pirelli 2023.

Înainte de lansarea din acest an, Graham a vorbit pentru People despre onoare. Ea a comparat în același timp experiența ei din culise, interacțiunea cu fotograful, Emma Summerton, cu alte fotografii pe care le-a făcut în trecut, scrie People.com.

„Am avut o mulțime de repere. Totul a fost incredibil”, spune Graham, în vârstă de 35 de ani la avanpremiera Pirelli de la The Edition Hotel din New York City. „Dar acesta este unul în care nu numai că este o onoare. Este un reper în cariera unui model să poţi spune că ai pozat pentru calendarul Pirelli”.

Reclamă

Summerton, o artistă din New York și Londra, este cunoscută pentru că își promovează viziunea dincolo de relația de suprafață dintre model și fotograf. Aceasta mai degrabă se lasă inspirată din femeile pe care le fotografiază.

„Scrisori de dragoste către muză” este titlul calendarului Pirelli al lui Summerton, în care Graham a întruchipat „Activistul”. Pe lângă faptul că suntem recunoscuți ca „modelul”, Graham explică că „suntem reprezentați și pentru ceea ce suntem”.

Din această cauză, Graham observă că interacțiunea fotograf-model „trebuia într-adevăr să fie una de colaborare”. În plus, Graham recunoaște: „Emma este atât de cool pentru că mă va lăsa să văd pozele”. Ea dezvăluie: „Multora dintre fotografi nu le place asta!”.

Reclamă

Ce spune modelul plus-size despre participare

Ashley a fost primul model plus-size care a apărut pe coperta Sports Illustrated în anul 2016. De aseemenea, ea a pozat pentru American Vogue alături de nume mari ca Kendall Jenner sau Gigi Hadid. În ciuda faptului că a reușit să se impună și că a defilat pentru o mulțime de brand-uri modelul spune că mai sunt o mulțime de lucruri de schimbat care trebuie să se întâmple.

„Simt ca și cum am făcut mulți pași înainte, dar mulți și înapoi. Sunt oameni care se prefac că înțeleg ce înseamnă diversitatea și acceptarea de sine.”

Ea a continuat: „Dar atunci când cineva ca Pirelli te sună și spune că le-ar plăcea să te aibă în calendarul lor și că ar vrea să promovezi rolul activistului, e un soi de răzbunare, știi?”

Karlie Kloss („The Tech Savant”), Bella Hadid („The Sprite”), Cara Delevingne („The Performer”) și Emily Ratajkowski („The Writer) sunt, de asemenea, printre cele 14 femei care au fost selectate ca muză a lui Summerton pentru cea de-a 49-a ediție a calendarului Pirelli 2023.

„Este o onoare, dar, de asemenea, cred că acesta este probabil unul dintre cele mai tari proiecte din care să faci pare datorită mesajului din spatele lui”, adaugă Graham. „Și, de asemenea, să iasă și să strălucească talentul Emmei. Este o plăcere”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră stă pe un tron de culoare neagră
Horoscop
Luna plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022. Cum sunt influențate zodiile
Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic, iar luna plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022 este un semn că timp de o lună nativii vor fi mai retrași și dornici să...
2
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Meghan și Harry se sărută pe blatul din bucătărie
Divertisment
Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat în curând. A apărut primul trailer pentru noua serie documentară despre viața Ducilor de Sussex
Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat în curând. Documentarul despre Ducii de Sussex spune atât povestea de dragoste dintre cei doi, dar și retragerea lor din Familia Regală. Tensiunile care au urmat...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022. Berbecii vor avea parte de o mulțime de beneficii în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022 spune că Berbecii vor avea parte de o mulțime de beneficii în cuplu. Comunicarea va decurge fără niciun fel de probleme în relația de cuplu. Pe zona intimității...
PARTENERI
×