Reclamă

Taylor Lautner s-a căsătorit. Imagini de la nunta actorului care l-a interpretat pe Jacob Black în seria Twilight

Taylor Lautner s-a căsătorit. Imaginile de la nunta actorului au început deja să circule pe internet. Fanii s-au bucurat să-l vadă din nou în atenția publicului. După succesul rolului lui Jacob Blanck din seria de filme Twilight, Taylor a preferat să stea departe de ochii publicului.

Publicat: 15 noiembrie 2022, 12:04

Actorul din Twilight s-a căsătorit cu partenera sa Taylor Dome. Soția acestuia a decis să-i ia numele de familie după căsătorie. Astfel, Taylor Dome se va numi de acum Taylor Lautner. Cei doi îndrăgostiți au nume și prenume identice după marele eveniment. Ceremonia a fost una restrânsă și a avut loc în California.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Taylor Lautner s-a căsătorit

Taylor Lautner este mai fericit ca niciodată alături de soția sa, Taylor Dome. Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonia restrânsă, alături de prieteni și familie. Evenimentul a avut loc la o podgorie exclusivistă din California. Momentul a fost unul intim și plin de semnificație pentru cei doi îndrăgostiți.

Vezi mai multe imagini cu Taylor Launter în Galeria Foto!

Taylor Lautner la costum în timp ce își privește soția, Taylor Dome
Taylor Lautner a cerut-o pe Taylor Dome de soție în anul 2021 / Profimedia Images

Actorul a întâlnit-o pe aleasa inimii sale cu mult înainte să devină cunoscut. Relația lor a rămas mereu puternică, iar la acest lucru a contribuit și faptul că Taylor nu a pus niciodată cariera mai presus e relația cu partenera sa.

Reclamă

Taylor a povestiti de ce a făcut alegerea de a sta departe de celebritate după succesul din Twilight.

”Am vrut să fac un pas înapoi și să mă bucur de timpul pe care îl pot petrece alături de familie și cei dragi. Sora mea, Makena, este cea care mi-a prezentat-o pe Taylor.”

”Îmi amintesc și acum momentul. M-a sunat și mi-a spus direct: cred că am găsit-o pe viitoarea ta soție. Tot ce s-a întâmplat după este istorie.”

Reclamă

Cuplul și-a oficializat relația în anul 2018. Lautner a ales să o ceară pe partenera sa de soție în luna noiembrie a anului 2021, în fața unui șemineu decorat cu petale de trandafiri și lumânări.

Actorul a postat atunci o imagine pe contul său de Instagram și a lăsat mesajul. ”Acum îmi voi petrece tot restul vieții alături de partenera mea”. Află ce mai fac în prezent actorii din Twilight și cum arată viețile lor în prezent.

Cine este și cu ce se ocupă Taylor Dome

Taylor Lautner s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Soția sa este o asistentă înregistrată și profesează deja în domeniu. Aceatsa și-a completat studiile în anul 2019 și i-a mulțumit partenerului său pentru faptul că a susținut-o pe tot parcursul perioadei sale de învățare.

”Îți mulțumesc pentru faptul că m-ai încurajat mereu și ai fost lângă mine de fiecare dată când am încercat să renunț. Îți mulțumesc pentru toate momentele când mi-ai preparat masa ori de câte ori eram ocupată cu învățatul. Îți mulțumesc pentru faptul că ai încercat să înveți alături de mine pentru a face tot procesul mai ușor”.

Deși Dome și Lautner s-au întâlnit în urmă cu mulți ani în urmă, Dome a știut cine este Lautner cu mult înainte ca cei doi să se întâlnească. De altfel, Lautner a declarat într-un interviu din trecut că viitoarea sa soție era o mare fană a filmelor Twilight.

Deși Lautner era abia la începutul carierei sale, acesta a dorit să acorde o șansă relației cu Dome. Cei doi trăiesc acum una dintre cele mai frumoase povești de iubire.

Actorul nu pare dornic să se întoarcă în lumina reflectoarelor și preferă să-și țină în continuare viața privată departe de ochii curioșilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×