Reclamă

Ashley Greene se pregătește să devină mamă. Cum arată fosta actriță din Twilight la 35 de ani

Ashley Greene se pregătește să devină mamă. Fosta actriță din seria Twilight a fost surprinsă recent la cumpărături. Vedeta și-a lăsat la vedere burtica de gravidă. Alături de ea se află Paul Khoury, soțul iubitor care așteaptă cu nerăbdare să devină tată.

Publicat: 18 august 2022, 15:54

Ashley Greene este recunoscătoare pentru fiecare moment din viața sa. La 35 de ani actrița urmează să devină pentru prima dată mamă. Conform publicației Pople, vedeta așteaptă venirea pe lume a unei fetițe. Vedeta spune că a învățat multe lucruri despre legătura dintre mamă și copil în urma apariției sale în seria de filme Twilight.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ashley Greene se pregătește să devină mamă

Ashley Greene a organizat un baby shower la casa sa din Los Angeles. Vedeta a vrut să celebreze momentul alături de cei drafi. Ea și soțul său, Paul Khoury, se pregătesc să devină părinți în orice moment. Cu puțin înainte de organizarea petrecerii, fotografii au surprins-o pe actriță la cumpărături. Aceasta a avut nevoie de ajutorul celor din jur pentru a-și duce lucrurile la mașină.

Vezi mai multe imagini cu Ashley Greene în Galeria Foto!

Ashley Greene se pregătește să devină mamă
Ashley Greene se pregătește să devină mamă / Profimedia Images

De altfel diva a luat o mică pauză și s-a odihnit pe un scaun. Sarcina sa este destul de avansată. Ashley a anunțat că urmează să devină mamă în luna martie.

Reclamă

Actrița nu a vrut să păstreze nimic ascuns de fanii săi. Aceștia știu deja că vedeta așteaptă venirea pe lume a unei fetițe.

Actrița spune că se simte foarte bine și că este nerăbdătoare să-și țină copilul în brațe. La petrecerea pe care a organizat-o au luat parte doar prietenii apropiați ai acesteia și membrii familiei. Diva spune că este norocoasă să aibă familia alături.

Mai mult, aceasta și-a amintit cu drag de momentele în care a jucat în seria de filme Twilight și a povestit despre lucrurile pe care le-a învățat din relația mamă – fiică a personajelor Bella Swan și Renesmee Cullen.

Reclamă

Ce a învățat Ashley despre copii din seria de filme Twilight

Ashley Greene se pregătește cu pași rapizi să devină mamă. Actrița a interpretat-o pe Alice Cullen în seria de filme Twilight și a învățat foarte multe despre rolul de mamă de la prietena sa, Kristen Stewart. Kristen a interpretat-o pe frumoasa Bella Swan care a avut o fiică pe nume Renesmee. Din relațiai Bellei cu fiica sa, Ashley a reușit să desprindă foarte multe lecții.

”E un lucru pe care l-am învățat de la Bella și fiica ei. Acela este să fii protectivă, bună la suflet și loială față de copilul tău. Cred că toate aceste lucruri vin ca un instinct în momentul în care devin mamă. Atunci când ești însărcinată te conectezi cu oamenii din jurul tău la un cu totul alt nivel. Cred că am învățat multe lucruri de la Kriste în rolul său”.

Actrița spune că este încântată peste măsură să devină mamă. Aceasta și-a documentat sarcina lună de lună pe rețelele sociale. Ashley a vorbit despre poftele pe care le-a avut în timpul sarcinii, dar și despre modul în care corpul său s-a schimbat în toată această perioadă.

Ashley nu este singura vedetă din Twilight care își mărește familia. În luna februarie, Kellan Lutz, care l-a interpretat pe Emmett Cullen, a anunțat că soția sa, Brittany Lutz, este însărcinată și așteaptă un băiețel. În luna iunie, Peter Facinelli, cunoscut drept Dr. Carlisle Cullen, a anunțat că partenera sa, Lily Anne Harrison așteaptă un copil. Ashley a declarat că este nerăbdătoare să nască, iar fiica sa să se joace cu ceilalți copii ai actorilor care au jucat în Twilight.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×