Reclamă

Demi Lovato are un nou iubit. Vedeta vrea să-i păstreze secretă identitatea bărbatului

Demi Lovato are un nou iubit. Apropiații vedetei spun că aceasta încearcă să-i păstreze identitatea secretă. Diva nu vrea ca admiratorii săi să-l cunoască pe cel care o face fericită. Cu toate acestea paparazzi au reușit să-i surprindă pe cei doi în timp ce părăseau un restaurant din New York.

Avatar photo
Beatrice Ioana
Publicat: 17 august 2022, 12:29

Conform publicației PageSix, noul iubit al lui Demi Lovato este muzician. Aceasta ar fi prima relație serioasă a vedeti, după ce a rupt logodna cu Max Ehrich. Lovato și Max și-au spus adio în luna septembrie a anului 2020. De atunci diva nu a mai fost văzută în compania unui partener de lungă durată.

Demi Lovato are un nou iubit

Demi Lovato și max Ehrich au început să se întâlnească în luna martie a anului 2020. Dragostea lor a fost at de puternică, încât la câteva luni s-au logodit. În ciuda faptuli că au încercat să facă lucrurile să meargă, o sursă apropiată vedetei a declarat în luna septembrie că Lovato este din nou singură.

Vezi mai multe iamgini cu Demi Lovato și iubitul său în Galeria Foto!

Demi Lovato are un nou iubit pe care îl ține de mână
Demi Lovato a luat cina în New York alături de noul său iubit / Profimedia Images

De data aceasta Demi Lovato are un nou iubit și pare mai fericită ca niciodată. Chiar dacă a încercat să-i țină identitatea secretă, Holywoodlife.com relatează că artista se întâlnește cu muzicianul Jute$. Paparazzi i-au surprins pe cei doi în timp ce părăseau un restaurant de lux din New York.

Reclamă

Cântăreața a fost toată un zâmbet în timp ce și-a ținut iubitul de mână. În cele din urmă zvonurile privind noua sa relație a fost confirmate chiar de ea. Cei doi îndrăgostiți au avut ținute asemănătoare inspirate din stilul rock.

Chiar dacă Demi Lovato cunoaște succesul la nivel internațional, se pare că iubitul său nu are o comunitate de fani la fel de mare. Jute$ este un muzician de succes,dar preferă să nu iasă la fel de mult în evidență.

Acesta și-a pus cariera pe primul loc și s-a asigurat că își ține viața privată departe de ochii curioșilor. Acesta este și motivul pentru care Lovato nu a vrut să-i dezvăluie identitatea iubitului său.

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Jute$

Demi Lovato are un nou iubit și este mai fericită ca niciodată. După ce s-a confruntat cu probleme din cauza substanțelor interzise, artista este pregătită să-și refacă viața alături de Jute$. Jute$ este un muzician care a semnat cu casa de discuri Capitol Records și care a ales să-și lanseze piesele ca un artist independent.

Acesta și-a promovat muzica în special pe rețelele sociale. Acolo unde și-a strâns cea mai mare comunitate de fani. La începutul lunii august 2022, acesta a lansat piesa Hollywood Hillbilly, primul său single.

Artistul mai are o piesă care urmează să fie lansată în luna septembrie, Out the Door. Conform propriilor declarații, Jute$ este cel care a ajutat-o pe Lovato să-și scrie cea mai recentă piesă, Substance, piesă ce are la bază problemele pe care artista le-a întâmpinat în urma abuzului de substanțe interzise.

Conform declarațiilor lui Jute$ acesta a fost cel mai greu proiect pentru Demi Lovato, dar și cel mai frumos cântec pentru care a lucrat vreodată. Jute$ s-a declarat a fi un mare fan al vedetei, iar acum pare că este și sprijinul său cel mai mare.

Apropiații celor doi spun că el și Demi Lovato sunt într-o ”relație fericită și sănătoasă”, iar acest lucru nu poate decât să-i bucure pe fanii divei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Un cuplu de iubiți care se îmbrățișează pentru a ilustra una din cele trei zodii care se îndrăgostesc pe data de 3 octombrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Acești nativi au șansa să-și găsească sufletul pereche și să înceapă o frumoasă poveste de iubire. Întreaga...
3
Mercur retrograd pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună octombrie, nativii zodiacului vor avea parte de trăiri intense, spun astrele. Anul acesta au fost anunțate patru...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru înconjurată de fum roz
Horoscop
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie rezolvate, rescrise și regândite pentru ca viitorul să sune cu adevărat bine. Există nativi cu mai multe învățături primite decât alții? Acest...
5
Bella Hadid a purtat o rochie unică la săptămâna modei de la Paris
Divertisment
Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris. Ținuta a fost concepută cu doar câteva momente înainte de a defila pe podium
Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris. Modelul a asistat la o premieră în istoria modei. Ținuta ei a fost concepută cu doar câteva momente înainte de a...
PARTENERI
×