Reclamă

Demi Lovato are un nou iubit. Vedeta vrea să-i păstreze secretă identitatea bărbatului

Demi Lovato are un nou iubit. Apropiații vedetei spun că aceasta încearcă să-i păstreze identitatea secretă. Diva nu vrea ca admiratorii săi să-l cunoască pe cel care o face fericită. Cu toate acestea paparazzi au reușit să-i surprindă pe cei doi în timp ce părăseau un restaurant din New York.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 august 2022, 12:29

Conform publicației PageSix, noul iubit al lui Demi Lovato este muzician. Aceasta ar fi prima relație serioasă a vedeti, după ce a rupt logodna cu Max Ehrich. Lovato și Max și-au spus adio în luna septembrie a anului 2020. De atunci diva nu a mai fost văzută în compania unui partener de lungă durată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demi Lovato are un nou iubit

Demi Lovato și max Ehrich au început să se întâlnească în luna martie a anului 2020. Dragostea lor a fost at de puternică, încât la câteva luni s-au logodit. În ciuda faptuli că au încercat să facă lucrurile să meargă, o sursă apropiată vedetei a declarat în luna septembrie că Lovato este din nou singură.

Vezi mai multe iamgini cu Demi Lovato și iubitul său în Galeria Foto!

Demi Lovato are un nou iubit pe care îl ține de mână
Demi Lovato a luat cina în New York alături de noul său iubit / Profimedia Images

De data aceasta Demi Lovato are un nou iubit și pare mai fericită ca niciodată. Chiar dacă a încercat să-i țină identitatea secretă, Holywoodlife.com relatează că artista se întâlnește cu muzicianul Jute$. Paparazzi i-au surprins pe cei doi în timp ce părăseau un restaurant de lux din New York.

Reclamă

Cântăreața a fost toată un zâmbet în timp ce și-a ținut iubitul de mână. În cele din urmă zvonurile privind noua sa relație a fost confirmate chiar de ea. Cei doi îndrăgostiți au avut ținute asemănătoare inspirate din stilul rock.

Chiar dacă Demi Lovato cunoaște succesul la nivel internațional, se pare că iubitul său nu are o comunitate de fani la fel de mare. Jute$ este un muzician de succes,dar preferă să nu iasă la fel de mult în evidență.

Acesta și-a pus cariera pe primul loc și s-a asigurat că își ține viața privată departe de ochii curioșilor. Acesta este și motivul pentru care Lovato nu a vrut să-i dezvăluie identitatea iubitului său.

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Jute$

Demi Lovato are un nou iubit și este mai fericită ca niciodată. După ce s-a confruntat cu probleme din cauza substanțelor interzise, artista este pregătită să-și refacă viața alături de Jute$. Jute$ este un muzician care a semnat cu casa de discuri Capitol Records și care a ales să-și lanseze piesele ca un artist independent.

Acesta și-a promovat muzica în special pe rețelele sociale. Acolo unde și-a strâns cea mai mare comunitate de fani. La începutul lunii august 2022, acesta a lansat piesa Hollywood Hillbilly, primul său single.

Artistul mai are o piesă care urmează să fie lansată în luna septembrie, Out the Door. Conform propriilor declarații, Jute$ este cel care a ajutat-o pe Lovato să-și scrie cea mai recentă piesă, Substance, piesă ce are la bază problemele pe care artista le-a întâmpinat în urma abuzului de substanțe interzise.

Conform declarațiilor lui Jute$ acesta a fost cel mai greu proiect pentru Demi Lovato, dar și cel mai frumos cântec pentru care a lucrat vreodată. Jute$ s-a declarat a fi un mare fan al vedetei, iar acum pare că este și sprijinul său cel mai mare.

Apropiații celor doi spun că el și Demi Lovato sunt într-o ”relație fericită și sănătoasă”, iar acest lucru nu poate decât să-i bucure pe fanii divei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×