Reclamă

Penelope Cruz a mers în vacanță în Portofino. Actrița a fost surprinsă alături de familia sa pe un iaht de lux

Penelope Cruz a mers în vacanță în Portofino. Actrița în vârstă de 48 de ani s-a distrat alături de întreaga familie în Italia. Fotografii au surprins-o pe aceasta pe un iaht de lux alături de copii și soț. Italia este una din destinațiile preferate ale actriței internaționale.

Publicat: 16 august 2022, 6:09

Penelope și-a luat prin surprindere fanii cu cele mai recente fotografii care au apărut în mediul online. Actrița de 48 de ani a fost fotografiată în timp ce se distra cu familia. Deși a ales o destinație departe de Statele Unite ale Americii, ea nu a scăpat de privirile curioșilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Penelope Cruz a mers în vacanță în Portofino

Vara aceasta vedetele din Statele Unite ale Americii au ales ca destinație Europa. De-a lungul întregului sezon, paparazzi au surprins nenumărate celebrități pe continentul european. Acesta a fost și cazul actriței Penelope Cruz care a decis să-și petreacă timpul liber în Italia.

Vezi mai multe imagini cu Penelope Cruz și familia sa în Galeria Foto!

Penelope Cruz a mers în vacanță în Protofino și a purtat un costum de baie portocaliu
Penelope Cruz și-a expus silueta într-un costum de baie orange / Profimedia Images

Vedeta a fost surprinsă pe un iaht de lux pe care l-a închiriat alături de soțul său. Cei doi au vrut să le ofere copiilor o experiență unică și deosebită. Într-un costum de baie portocaliu, Penelope a fost pozată în timp ce înota alături de copii sau făcea plajă alături de partenerul său.

Reclamă

Actrița a arătat incredibil în costumul de baie care i-a pus în evidență silueta de invidiat. Aceasta reușește să arate incredibil la 48 de ani și pare că trecerea timpului nu și-a lăsat amprenta asupra chipului sau a corpului său.

Penelope și Javier Bardem au fost surprinși tot timpul în ipostaze tandre. Cei doi s-au căsătorit în 2010 și de atunci au fost de nedespărțit. Copiii vedetei, Luna Encinas Cruz și Leo Encinas Cruz, au fost foarte ascultători și au părut că se distrează în compania părinților lor.

O altă familie fericită în vacanță în Europa este cea a fotbalistului David Beckham. Acesta a petrecut mai multe săptămâni pe propriul iaht alături de familie și prietenii apropiați, printre care și Gigi Hadid, în Saint-Tropez.

Reclamă

Penelope Cruz are o familie fericită alături de Javier Bardem

Povestea de viață a actriței Penelope Cruz a fost plină de suișuri și coborâșuri de-a lungul timpului. Cu toate acestea, ea a reușit să-și construiască o familie frumoasă alături de soțul său, Javier Bardem. Penelope și Javier s-au întâlnit pentru prima dată cu mult înainte ca cei doi să întemeieze o familie.

Javier a cunoscut-o pe vedetă atunci când aceasta se afla la începutul carierei sale cinematografice. Cu pași mărunți, dar siguri, Penelope a reușit să ajungă acolo unde și-a propus pe plan profesional. Penelope și Javier au fost foarte buni prieteni pentru mulți ani.

Prima lor întâlnire a avut loc în anul 1992. De atunci și până în 2007 când și-au anunțat relația, aceștia au fost foarte buni prieteni și s-au sprijinit în carierele lor. Povestea de dragoste dintre Javier și Penelope a fost una înfloritoare. Cei doi au preferat să nu-și expună foarte mult viața privată și au trăit discret, departe de lumina reflectoarelor.

Aceștia au împreună și doi copii frumoși, Leo și Luna, pe care au grijă să-i aducă ori de câte ori au posibilitatea în vacanțe cu ei.

Penelope și Javier se implică împreună în creșterea copiilor și încearcă să-i formeze și să-i îndrume în viață. Adolescenții nu par să calce pe urmele părinților lor celebrii, însă timpul nu este pierdut. Leo are abia 11 ani, în timp ce sora sa, Luna, are doar 9 ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×