Reclamă

Scarlett Johansson a purtat un costum de baie roșu. Actrița se află în vacanță cu soțul său, Colin Jost

Scarlett Johansson a purtat un costum de baie roșu. Actrița și-a expus silueta într-o vacanță de vis pe care a petrecut-o alături de soțul său, Colin Jost. Cei doi îndrăgostiți se bucură de timpul liber pe un iaht de lux. Se pare că vara aceasta vedetele internaționale au optat pentru vacanțe ferite de ochii curioșilor.

Publicat: 11 august 2022, 12:01

Johansson și soțul său sunt cunoscuți pentru destinațiile exotice pe care le aleg pentru vacanțele lor. De data aceasta nu și-au dorit să se îndepărteze foarte mult de casă. Paparazzi i-au surprins pe o ambarcațiune în regiunea Hamptons din New York.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scarlett Johansson a purtat un costum de baie roșu

Vedeta din Black Widow și-a lăsat la vedere silueta de invidiat, dar și colecția impresionantă de tatuaje. Johansson adoră desenele de pe corp, motiv pentru care vorbește deseori despre semnificația celor pe care le-a ales.

Vezi mai multe imagini cu Scarlett Johansson în Galeria Foto!

Scarlett Johansson a purtat un costum de baie din două piese, roșu
Vedeta din Black Widow și-a lăsat la vedere silueta de invidiat / Profimedia Images

Actrița în vârstă de 37 de ai a profitat de timpul liber și a mers să se distreze alături de soțul său. Cei doi îndrăgostiți au fost însoțiți de un grup de prieteni. Johansson iubește sporturile extreme, dar și activitățile solicitante.

Reclamă

De altfel, vedeta nu refuză rolurile din filmele de acțiune. Fotografii au surprins-o în timp ce înota sau se dădea cu un jetski. În ciuda faptului că are silueta perfectă, aceasta preferă să-și ascundă formele de invidiat. Scarlett Johansson a purtat un costum de baie roșu, din două piese, dar cu un model destul de demodat.

Vedeta nu ține cont de trendurile actuale și își alege ținutele în funcție de propriile gusturi. Aceasta a părut plină de energie și s-a distrat tot timpul în compania celor dragi.

Chiar dacă nu au plecat departe de Statele Unite ale Americii, cei doi soți s-au bucurat de locația aleasă și au încercat să stea feriți de privirile curioșilor.

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Scarlett Johansson și Colin Jost

Scarlet Johansson și soțul său par mai fericiți ca niciodată. Cei doi formează o familie frumoasă și au deja împreună un copil. Scarlett și Colin s-au căsătorit în luna octombrie a anului 2020 într-o ceremonie mică și restrânsă.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2006, dar au avut o relație romantică abia din mai 2017. Johansson și Colin au fost surprinși în timp ce se sărutau la doar câteva luni după ce actrița a divorțat de fostul soț, Dauriac. Relația lor a devenit publică în luna decembrie a anului 2017, iar în 2019 au anunțat faptul că se logodesc. Colin este cel de-al treilea soț al actriței.

Se pare că vedeta și-a găsit dragostea adevărată în brațele comediantului. Rose,fetița actriței din fosta căsniciei, crește alături de cei doi. Familia lui Scarlett s-a mărit atunci când ea a anunțat că așteaptă un copil alături de Colin Jost. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Cosmo. Micuțul Cosmo a venit pe lume în luna august a anului trecut și se bucură de toată iubirea pe care o primește de la părinții săi. 

În cea mai recentă vacanță Scarlett și Colin au decis să meargă singuri, fără copii. Aceștia au avut nevoie de puțin timp pe care să-l petreacă doar ei doi. La fel ca multe alte vedete, au ales o vacanță pe un iaht de lux, pentru a putea profita de intimitatea pe care locația le-o oferă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×