Reclamă

Sofia Richie se distrează pe un iaht împreună cu logodnicul său. Cum a fost pozată vedeta în brațele lui Elliot Grainge

Sofia Richie se distrează pe un iaht împreună cu logodnicul său. Vedeta se bucură de o vacanță de vis în Ibiza. Fotografii au surprins-o în brațele lui Elliot Grainge. Ce doi îndrăgostiți au încercat să stea cât mai feriți de privirile curioșilor.

Publicat: 28 iulie 2022, 7:54

Sofia Richie este mai fericită ca niciodată alături de alesul inimii sale, Elliot Grainge. În urmă cu doar o săptămână, paparazzi i-au surprins în Saint tropez. Acum pare că se relaxează pe un iaht în Ibiza. Modelul în vârstă de 23 de ani se află într-una din cele mai frumoase perioade din viața sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofia Richie se distrează pe un iaht împreună cu logdonicul său

Sofia Richie și logodnicul său au decis că este momentul să aibă mai multă intimitate și au optat pentru un iaht. Cei doi îndrăgostiți au petrecut în urmă cu o săptămână mai multe momente frumoase la un resort de lux din Saint Tropez.

Vezi mai multe imagini cu Sofia Richie în Galeria Foto!

Sofia Richie în timp ce se distrează pe un iaht cu logodnicul său într-o vacanță de vis în Ibiza
Sofia și logodnicul său sunt în general foarte discreți și încearcă să nu atragă foarte mult atenția asupra lor / Profimedia Images

Fotografii i-au surprins în vacanța din Saint Tropez în ipostaze tandre. De data aceasta cuplul a fost surprins în timp ce făcea plajă. Sofia și Richie s-au bucurat de razele soarelui sau au făcut plimbări antrenante cu un jet ski. Cei doi s-au logodit la începutul lunii aprilie, iar de atunci par mai fericiți ca niciodată.

Reclamă

Pentru vacanța din Ibiza, frumoasa blondină a ales un costum de baie din două piese. Costumul negru i-a pus în evidență silueta de invidiat. Modelul de 23 de ani se bucură de un trup bine lucrat la sală. Vedeta a asortat și o pereche de ochelari de soare negri.

Logodnicul său, Elliot Grainge, a preferat să se ascundă de soare sub o umbrelă. Acesta a fost pozat de paparazzi într-un tricou alb și o pereche de pantaloni albaștri în timp ce petrecea timp pe rețelele sociale și se relaxa alături de iubita sa, care încerca să obțină bronzul perfect.

Cei doi îndrăgostiți continuă să se distreze în vacanțe scumpe, pe care le petrec departe de ochii curioșilor. Sofia și logodnicul său sunt în general foarte discreți și încearcă să nu atragă foarte mult atenția asupra lor.

Reclamă

Cum decurge povestea de dragoste dintre Sofia Richie și Elliot Grainge

Sofia Richie a fost fotografiată în timp ce se distrează pe un iaht împreună cu logodnicul său. Elliot Grainge este bărbatul care reușește să o facă să fie cea mai fericită din lume. Cei doi îndrăgostiți trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

Sofia și Elliot nu au o relație foarte lungă, dar au în spate o istorie interesantă. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți în ipostaze tandre au început să circule pe internet în luna martie a anului 2021. La doar o lună distanță, frumoasa blondină și-a oficializat relația pe rețelele sociale.

Lucrurile s-au mișcat rapid între ea și Elliot, dar acest lucru s-a datorat și faptului că cei doi aveau deja o prietenie de câțiva ani înainte să decidă să formeze un cuplu. În luna aprilie a acestui an, Elliot a decis că este momentul să-i pună partenerei sale marea întrebare.

Acesta a cerut-o pe Sofia în căsătorie. Cererea în căsătorie a avut loc într-un cadru extrem de romantic. Blondina a fost foarte fericită și a împărtășit momentul cu fanii săi de pe Instagram. În descrierea fotografiilor pe care le-a postat aceasta a lăsat și mesajul ”pentru totdeauna nu este suficient lângă tine”.

Cei doi îndrăgostiți au decis ulterior să plece și în câteva vacanțe de vis. Relația lor pare tot mai puternică pe zi ce trece, iar cele mai recente imagini cu cei doi dovedesc acest lucru.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×