Reclamă

Victoria Silvstedt a purtat un costum de baie din două piese. Cum a pozat modelul suedez la 47 de ani

Victoria Silvstedt a purtat un costum de baie din două piese. Modelul suedez în vârstă de 47 de ani și-a expus sileta într-o vacanță de vis pe care a petrecut-o în Saint Tropez. Blondina s-a lăsat fotografiată de paparazzi din toate unghiurile.

Publicat: 24 iulie 2022, 6:06

Victoria nu ține cont de nimic când vine vorba de distracție. Modelul s-a bucurat de timpul liber pe care a ales să-l petreacă în sudul Franței. Diva a fost pozată alături de prietenele sale, dar și singură atunci când făcea plajă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria Silvstedt a purtat un costum de baie din două piese

Victoria Silvstedt impresionează cu fiecare apariție pe care o are. Diva de 47 de ani a ales de această dată un costum de baie din două piese. Blondina s-a distrat în apele fierbinți și a făcut plajă pentru a obține bronzul perfect.

Vezi mai multe imagini cu Victoria Silvstedt în Galeria Foto!

Victoria Silvstedt a ales să paorte un costum de baie din două piese în vacanța din St Tropez
Valurile agitate au adus-o pe Victoria Silvstedt în pragul unui accident vestimentar / Profimedia Images

Fotografii nu au scăpat-o o clipă din priviri, iar Victoria a profitat de toată atenția pe care a primit-o. La 47 de ani aceasta are în continuare un fizic de invidiat. Viața de model a învățat-o să muncească din greu pentru a avea imaginea perfectă.

Reclamă

În ciuda trupului sculptat la sală, admiratorii nu au putut să nu observe faptul că blondina a ales un costum de baie cu două numere mai mici. Valurile agitate au adus-o pe Victoria Silvstedt în pragul unui accident vestimentar. Cu un bikini prea mic, Victoria Silvstedt a lăsat la vedere părțile intime.

Pe spatele divei fotografii au remarcat și un mic tatuaj pe care aceasta nu s-a sfiit să îl ascundă. Blondina nu a dat seama privirilor curioase și a dansat pe plajă la apusul soarelui.

Ulterior aceasta a distribuit și o serie de imagini pe contul său personal de Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu cele mai recente evenimente din viața sa.

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Victoria Silvstedt

Victoria Silvstedt a purtat un costum de baie din două piese și a demonstrat că are în continuare o siluetă de invidiat. Blondina s-a făcut remarcată de-a lungul timpului datorită imaginii sale. Cu toate acestea, diva a reușit să impresioneze inclusiv în lumea filmului cu talentul său.

Victoria s-a născut în Skellefteahamn, Suedia. Vedeta mai are o soră mai mare și un frate mai mic. În copilărie acesta și-a dorit să devină medic veterinar, însă viața a avut alte planuri pentru ea. În anul 1993, Victorie a decis să-și reprezinte țara la competiția Miss World.

Deși nu a ocupat primul loc, aceasta a reușit să se claseze în primele 10 concurente. La scurt timp a fost remarcată și a semnat cu o agenție de modele de la Paris.

Diva a prezentat pentru unele dintre cele mai cunoscute branduri printre care Chanel, Christian Dior, Giorgio Armani, Loris Azzaro și Valentino. La sfârșitul anilor 1990, Victoria a decis să-și încerce norocul și în lumea filmului. Diva a apărut în mai multe producții de comedie și în show-uri de televiziune americane.

La sfârșitul anului 2006 Victoria și-a descoperit un nou talent și și-a lansat propria linie de lenjerie intimă. Alături de jurnalista Christelle Crosnier, aceasta și-a lansat prima biografie, Les Secrets de Victoria, în anul 2010.

Diva este vorbitoare fluentă de franceză, engleză, italiană și suedeză și câștigă anual milioane de dolari din cariera sa de model și nu numai.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×