Reclamă

Linda Evangelista apare în prima campanie de modă de la povestea despre criolipoliză: „Atât de recunoscătoare”

Linda Evangelista apare în prima campanie de modă de la povestea despre criolipoliză. Recent, modelul a distribuit o fotografie de la ședința foto Fendi.

Publicat: 18 iulie 2022, 12:12

Linda Evangelista se întoarce în lumea modellingului. Recent, modelul a publicat o poză din colaborarea ei cu brandul emblematic de modă Fendi. Spectacolul a fost primul loc de muncă pe care și l-a asumat de când a vorbit despre povestea ei dramatică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Linda Evangelista apare în prima campanie de modă

„Pe 9 septembrie 2022, @Fendi va găzdui o prezentare de modă specială în New York City pentru a sărbători cea de-a 25-a aniversare a #FendiBaguette, proiectată de @silviaventurinifendi, și doi ani de când @mrkimjones s-a alăturat Maisonului în calitate de director artistic al Couture și Womenswear. # Fendi”, a scris Evangelista, 57 de ani, în descrierea postării de pe Instagram, scrie People.

Modelul a adăugat că este „atât de recunoscătoare” tuturor membrilor echipei implicate în proiect.

În septembrie 2021, Evangelista a distribuit o postare emoționantă pe Instagram. Ea a detaliat de ce nu a fost văzută recent pe podiumuri.

Reclamă

„Pentru fanii mei care s-au întrebat de ce nu am lucrat în timp ce carierele colegelor mele au fost înfloritoare. Motivul este că am fost desfigurată brutal”, a spus ea în prima parte.

Evangelista a intentat un proces în septembrie, dând în judecată compania CoolSculpting, Zeltiq Aesthetics Inc., pentru despăgubiri de 50 de milioane de dolari.

Ea a susținut că nu a putut lucra de când a fost supusă unor ședințe în cabinetul unui dermatolog, din august 2015 până în februarie 2016.

Reclamă

Cu ce se confruntă Linda Evangelista

În timpul unui interviu cu People la începutul acestui an, ea a spus că medicul ei a diagnosticat-o cu HAP în iunie 2016. „Mi-a spus că nu trebuie să țin dietă și niciun fel de sport nu va remedia problema”, și-a amintit ea.

HAP este un efect secundar rar care afectează mai puțin de 1 la sută dintre pacienții CoolSculpting. Procesul de înghețare determină îngroșarea și extinderea țesutului adipos afectat. Problema cu HAP este că, în unele cazuri, poate să nu dispară. În multe circumstanțe, zonele afectate nu mai pot fi uniformizate nici prin liposucție, spune Dr. Alan Matarasso, chirurg plastician din New York și profesor la Northwell School of Medicine.

Care a fost atitudinea modelului

Într-o declarație pentru publicația menționată mai sus, un reprezentant al CoolSculpting a spus că procedura „a fost bine studiată cu peste 100 de publicații științifice și cu peste 11 milioane de tratamente efectuate în întreaga lume” și a adăugat că efectele secundare rare, cum ar fi HAP, „continuă să fie bine documentate în Informații CoolSculpting pentru pacienți și furnizorii de servicii medicale”.

În timp ce cazul ei a ajuns în sistemul juridic, Evangelista a spus că încearcă să-și recupereze viața. Ea a declarat că rămâne optimistă că povestea traumei ei va oferi confort celorlalți care suferă de situații similare.

„Sper să pot scăpa de rușine și să ajut alți oameni care se află în aceeași situație ca mine”, a spus ea atunci. „Ăsta este țelul meu.”

„Am încercat să repar singură, crezând că făceam ceva greșit”, spune Evangelista. Ea a început să țină dietă și să facă mai multe exerciții. „Am ajuns în punctul în care nu mâncam deloc. Am crezut că îmi pierd mințile”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×