Reclamă

Meadow Walker a făcut întrerupere de sarcină în 2020. Ce crede fiica lui Paul Walker despre decizia Curții Supreme a Statelor Unite

„Interzicerea avortului nu previne avorturile, ci previne avorturile în siguranță”, a scris modelul pe contul ei de Instagram. Meadow Walker a făcut întrerupere de sarcină în 2020. Acum, aceasta ia atitudine cu privire la decizia Curții Supreme a Statelor Unite ale Americii de a da voie fiecărui stat în parte să permită sau să interzică avorturile.

Publicat: 3 iulie 2022, 6:44

Meadow Walker a dezvăluit că a avut un avort "debilitant" în 2020. Fiica în vârstă de 23 de ani a regretatului star din "Fast and the Furious" Paul Walker a făcut dezvăluirea prin intermediul contului său de Instagram vineri, pe fondul deciziei Curții Supreme a SUA de a interzice avortul, scrie PageSix.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meadow Walker a făcut întrerupere de sarcină în 2020

„Și eu m-am luptat cu alegerea. S-a întâmplat în 2020, când lumea se prăbușea în timpul pandemiei, am făcut un avort”, a explicat ea.

„Astăzi marchează un mare regres în istorie – o nedreptate profundă pentru femeile din Statele Unite”, a continuat ea. „Există nenumărate femei care s-au luptat să ia decizia de a avorta”.

Meadow s-a căsătorit cu actorul Louis Thornton-Allan în 2021 și a remarcat că experiența ei a fost „foarte privată și personală… așa cum ar trebui să fie”. „Am avut norocul să am un medic grozav care m-a sprijinit în procesul debilitant. Cu ajutorul lor, pot fi persoana fericită și sănătoasă care sunt astăzi”, a spus modelul.

„Acum, să știi că și mai multe femei nu vor avea ocazia să caute rezolvarea problemei în siguranță. Să-și aleagă mai întâi corpul este absolut sfâșietor”.

Reclamă

Meadow a adăugat că decizia controversată a Curții Supreme se simte ca un „asalt” asupra femeilor.

„Interzicerea avortului nu previne avorturile, ci previne avorturile în siguranță”, a încheiat ea postarea.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Meadow Walker, îmbrăcată în negru, la premiera Fast and Furious 9
Meadow Walker s-a căsătorit cu Louis Thornton-Allan / Profimedia Images

Cum au reacționat fanii la mărturisirea tinerei

În câteva minute, mulți fani au accesat secțiunea de comentarii pentru a o lăuda pe Meadow pentru că a vorbit și a împărtășit povestea ei.

„Atât de grijuliu, frumos și important. Îți mulțumesc că ai împărtășit povestea ta”, a scris un urmăritor. Altul a adăugat: „Mulțumesc pentru că ai împărtășit povestea ta ❤️ acestea sunt povești triste și nesigure/înfricoșătoare. Să continuăm lupta cea bună”.

Avorturile sunt legale în Statele Unite de aproape 50 de ani, sub premisa că este dreptul protejat al unei persoane de a alege ce să facă cu corpul său.

Statele au acum puterea de a-și adopta propriile legi referitoare la avort, iar Arkansas, Kentucky, Louisiana, Missouri și Dakota de Sud au interzis deja procedura de când decizia Curții Supreme a fost anunțată.

Pe fondul deciziei, o mulțime de alte celebrități au reacționat, inclusiv Olivia Rodrigo. Cântăreața și-a dedicat interpretarea piesei „F–k You” a lui Lily Allen judecătorilor Curții Supreme la Festivalul de la Glastonbury.

Meadow Walker și-a pierdut tatăl mult prea devreme, pe când avea numai 15 ani. Chiar dacă actorul a decedat în anul 2013, pierderea bruscă a rămas ca o traumă peste care nu poate trece în sufletul tinerei. De-a lungul anilor, Meadow a pus bazele unui ONG în memoria lui Paul Walker. Scopul acțiunii sale este de a finanța proiecte în domeniul cercetării marine.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×