Reclamă

Prințul Charles a cunoscut-o pe Lilibet în timpul Jubileului de Platină. Întâlnirea dintre bunic și nepoată a fost una „emoționantă”

Prințul Charles a cunoscut-o pe Lilibet în timpul Jubileului de Platină. Fiul Reginei Elisabeta și soția sa, Camilla, au fost „absolut încântați” să-i vadă pe Prințul Harry, Meghan Markle și pe copiii lor când erau în Regatul Unit, a dezvăluit o sursă regală.

Publicat: 30 iunie 2022, 11:43

Prințul Charles s-a bucurat de o vizită "emoționantă" a nepoților săi Lilibet, de 1 ani, și Archie, de 3 ani. Prințul Harry și Meghan Markle au vizitat Marea Britanie la începutul acestei luni pentru Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Charles a cunoscut-o pe Lilibet

„A fost o vizită fantastică. Prințul a fost încântat să-și vadă nepotul. Să-și cunoască nepoata pentru prima dată”, a spus o sursă regală. Persoana din interior a adăugat că a fost „minunat” să-i aibă pe Harry și Meghan înapoi în Marea Britanie.

Călătoria a marcat prima vizită a lui Lili în Regatul Unit. Fiica lui Meghan și Harry s-a născut în California pe 4 iunie 2021. Ea nu vizitase încă patria tatălui ei. Archie s-a născut în Marea Britanie pe 6 mai 2019, dar nu se mai întorsese în țară de când avea șase luni.

„Prințul și Ducesa de Cornwall au fost absolut încântați să-i vadă”, a continuat sursa, întrucât Charles nu-și mai văzuse nepotul, pe Archie „de ceva vreme”.

„A fost foarte special să petreacă timp cu el. Nu o întâlnise pe Lilibet, nepoata lui, și pentru că s-au cunoscut pentru prima dată a fost foarte emoționant. A fost un lucru minunat”, a mai adăugat sursa.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meghan Markle la costum alb alături de Prințul Harry în timp ce participă împreună la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta
Meghan Markle și Prințul Harry le-au făcut admiratorilor lor un cadou cu totul deosebit. Ducii de Sussex au publicat prima fotografie aniversară cu micuța Lilibet / Getty Images

Călătoria i-a oferit lui Lili ocazia să o cunoască și pe străbunica ei, Regina Elisabeta, pentru prima dată. Copilul de 1 an poartă numele monarhului, deoarece Lilibet era porecla din copilărie a Reginei.

Reclamă

Ducii de Sussex sunt independenți financiar

Surse din Palat au mai dezvăluit că Ducele și Ducesa de Sussex sunt independenți financiar de Familia Regală. De asemenea, se crede că și-au plătit singuri călătoria în Marea Britanie.

„Un mare merit pentru Ducele și Ducesa de Sussex”, spune o sursă regală. „Când au decis că vor să trăiască peste ocean și să-și creeze o cale independentă de sprijinul Familiei Regale, au spus că vor să treacă la independența financiară. Și asta au reușit”.

Surse regale subliniază, de asemenea, că angajamentele financiare ale lui Meghan și Harry privind casa lor din Frogmore Cottage, sunt acum îndeplinite. Cei doi au plătit 2,9 milioane de dolari către Sovereign Grant. Asistenții regali nu au spus însă dacă Prințul Charles și-a ajutat fiul cu costurile de renovare la Frogmore Cottage, scrie People.

Meghan și Harry s-au alăturat membrilor extinși ai Familiei Regale pentru Trooping the Colour. Pentru că au renunțat la Familia Regală, ei nu au fost invitați să apară pe balconul Palatului Buckingham în timpul evenimentului. Cei doi soți nu au mers nici la o procesiune de trăsuri în timpul paradei. În schimb, au vizionat evenimentul alături de alți membri ai Familiei Regale din Biroul Generalului Maior, care are vedere la Parada Gărzilor Cai.

De asemenea, s-a mai spus că atunci când Lilibet a întâlnit-o pe Regina Elisabeta, Ducii de Sussex au cerut un fotograf pentru a imortaliza întâlnirea. Majestatea Sa a refuzat însă. Ea s-a temut că Prințul Harry și Meghan Markle vor vinde imaginile către televiziunile din Statele Unite.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
2
O femeie care ține în mână un telefon pe care apare un număr de îngeri
Horoscop
Ce înseamnă când vezi numere de îngeri. Află ce mesaje încearcă să-ți transmită Universul
Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă când vezi numere de îngeri? Universul încearcă să-ți transmită anumite mesaje în acele momente. Nu este întotdeauna o coincidență atunci când vezi numere de îngeri. Ele pot transmite mesaje...
3
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
4
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
5
Bianca Censori, pe străzile din Paris
Divertisment
Bianca Censori a dus totul la un alt nivel. Soția lui Kanye West a purtat la Paris cea mai îndrăzneață ținută de până acum
Bianca Censori a dus totul la un alt nivel. Soția lui Kanye West a purtat la Paris cea mai îndrăzneață ținută de până acum. Hainele ei sunt minuscule sau lasă la vedere mult din...
PARTENERI
×