Reclamă

Prințul Charles a cunoscut-o pe Lilibet în timpul Jubileului de Platină. Întâlnirea dintre bunic și nepoată a fost una „emoționantă”

Prințul Charles a cunoscut-o pe Lilibet în timpul Jubileului de Platină. Fiul Reginei Elisabeta și soția sa, Camilla, au fost „absolut încântați” să-i vadă pe Prințul Harry, Meghan Markle și pe copiii lor când erau în Regatul Unit, a dezvăluit o sursă regală.

Publicat: 30 iunie 2022, 11:43 / Actualizat: 7 iunie 2024, 16:48

Prințul Charles s-a bucurat de o vizită "emoționantă" a nepoților săi Lilibet, de 1 ani, și Archie, de 3 ani. Prințul Harry și Meghan Markle au vizitat Marea Britanie la începutul acestei luni pentru Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Charles a cunoscut-o pe Lilibet

„A fost o vizită fantastică. Prințul a fost încântat să-și vadă nepotul. Să-și cunoască nepoata pentru prima dată”, a spus o sursă regală. Persoana din interior a adăugat că a fost „minunat” să-i aibă pe Harry și Meghan înapoi în Marea Britanie.

Călătoria a marcat prima vizită a lui Lili în Regatul Unit. Fiica lui Meghan și Harry s-a născut în California pe 4 iunie 2021. Ea nu vizitase încă patria tatălui ei. Archie s-a născut în Marea Britanie pe 6 mai 2019, dar nu se mai întorsese în țară de când avea șase luni.

„Prințul și Ducesa de Cornwall au fost absolut încântați să-i vadă”, a continuat sursa, întrucât Charles nu-și mai văzuse nepotul, pe Archie „de ceva vreme”.

„A fost foarte special să petreacă timp cu el. Nu o întâlnise pe Lilibet, nepoata lui, și pentru că s-au cunoscut pentru prima dată a fost foarte emoționant. A fost un lucru minunat”, a mai adăugat sursa.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meghan Markle la costum alb alături de Prințul Harry în timp ce participă împreună la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta
Meghan Markle și Prințul Harry le-au făcut admiratorilor lor un cadou cu totul deosebit. Ducii de Sussex au publicat prima fotografie aniversară cu micuța Lilibet / Getty Images

Călătoria i-a oferit lui Lili ocazia să o cunoască și pe străbunica ei, Regina Elisabeta, pentru prima dată. Copilul de 1 an poartă numele monarhului, deoarece Lilibet era porecla din copilărie a Reginei.

Reclamă

Ducii de Sussex sunt independenți financiar

Surse din Palat au mai dezvăluit că Ducele și Ducesa de Sussex sunt independenți financiar de Familia Regală. De asemenea, se crede că și-au plătit singuri călătoria în Marea Britanie.

„Un mare merit pentru Ducele și Ducesa de Sussex”, spune o sursă regală. „Când au decis că vor să trăiască peste ocean și să-și creeze o cale independentă de sprijinul Familiei Regale, au spus că vor să treacă la independența financiară. Și asta au reușit”.

Surse regale subliniază, de asemenea, că angajamentele financiare ale lui Meghan și Harry privind casa lor din Frogmore Cottage, sunt acum îndeplinite. Cei doi au plătit 2,9 milioane de dolari către Sovereign Grant. Asistenții regali nu au spus însă dacă Prințul Charles și-a ajutat fiul cu costurile de renovare la Frogmore Cottage, scrie People.

Meghan și Harry s-au alăturat membrilor extinși ai Familiei Regale pentru Trooping the Colour. Pentru că au renunțat la Familia Regală, ei nu au fost invitați să apară pe balconul Palatului Buckingham în timpul evenimentului. Cei doi soți nu au mers nici la o procesiune de trăsuri în timpul paradei. În schimb, au vizionat evenimentul alături de alți membri ai Familiei Regale din Biroul Generalului Maior, care are vedere la Parada Gărzilor Cai.

De asemenea, s-a mai spus că atunci când Lilibet a întâlnit-o pe Regina Elisabeta, Ducii de Sussex au cerut un fotograf pentru a imortaliza întâlnirea. Majestatea Sa a refuzat însă. Ea s-a temut că Prințul Harry și Meghan Markle vor vinde imaginile către televiziunile din Statele Unite.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×