Reclamă

Prințul Louis își va schimba numele de familie. Ce tradiție trebuie să respecte fiul Ducilor de Cambridge

Prințul Louis își va schimba numele de familie și va urma o tradiție veche din Familia Regală Britanică. Mezinul familiei Ducilor de Cambridge va călca pe urmele tatălui său, Prințul William. Schimbarea va avea loc atunci când acesta va crește mai mare, explică experții regali.

Publicat: 28 iunie 2022, 7:03

Fiul Ducilor de Cambridge a atras toate privirile cu ultima sa apariție. Cu toate acestea, puțini cunosc tradiția pe care micuțul Louis trebuie să o respecte. Titlul său oficial este în prezent Alteța Sa Regală Prințul Louis Arthur Charles de Cambridge. Lucrurile se vor schimba în momentul în care Prințul Charles, bunicul său, va deveni Rege.

Prințul Louis își va schimba numele de familie

Prințul Louis trebuie să calce pe urmele tatălui său. Fiul Ducilor de Cambridge își va schimba numele de familie în momentul în care bunicul său va urca pe tronul Marii Britanii. Prințul William va fi primul care va face această schimbare.

Vezi mai multe imagini cu Prințul Louis în Galeria Foto!

Prințul Louis, cu o minge de cricket în mână
Chiar dacă are o vârsta fragedă, Prințul Louis pare deja pregătit pentru viața regală / Profimedia Images

Titlul Prințului William va deveni Prinț de Wales imediat după urcarea pe tron a Prințului Charles. Prințul Louis își va schimba numele de familie și va deveni Louis Wales, în loc de Cambridge, cum este în prezent. Prințul William a trecut la rândul său prin aceste schimbări.

Reclamă

Conform publicației Express.co.uk, Ducele de Cambridge a avut numele de familie Wales atunci când se afla la școală, dar și în Marina Regală. Titlul său s-a schimbat ulterior după ce Regina Elisabeta l-a numit Duce de Cambridge.

Același lucru care se va întâmpla pentru Prințul Louis se va întâmpla și pentru frații săi, Prințul George și Prințesa Charlotte. Admiratorii Casei Regale cunosc deja această tradiție veche.

Prințul Harry, de exemplu, folosește în prezent numele de familie Mountbatten-Windsor, pe care i l-a oferit și copiilor săi, Lilibet și Archie.

Reclamă

Ce spun membrii Familiei Regale despre comportamentul Prințului Louis

Prințul Louis a furat toate privirile la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta. Micuțul în vârstă de patru ani s-a distrat alături de frații săi și nu a ținut cont de privirile celor din jur. Kate Middleton s-a străduit pe tot parcursul evenimentelor să aibă grijă de fiul său.

Regina Elisabeta s-a arătat încântată de bucuria strănepotului său. În ciuda strădaniei lui Kate Middleton de a-l liniști pe micuț, acesta a sfârșit prin a oferi câteva imagini de colecție pentru admiratorii Familiei Regale Britanice.

Membrii Familie Ragale Britanice au vorbit ulterior despre comportamentul Prințului Louis. Mike Tindall a fost cel care i-a motivat comportamentul nepotului său. Mike este căsătorit cu verișoara Prințului William, Zara Tindall.

”Louis și-a dorit foarte mult să se distreze. Au fost foarte multe dulciuri la eveniment, iar copiii nu s-au putut abine tot timpul. Este greu pentru Ducii de Cambridge să fie mereu atenți la cei mici. Copiii sunt încă mici și mai au de trecut prin multe etape. Ca orice părinți, Ducii încearcă să facă tot ceea ce este posibil pentru a-i educa pe cei trei copii în cel mai bun mod cu putință”.

După apariția de la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta, Louis a intrat în atenția presei. Micuțul a ținut primele pagini ale tabloidelor din lumea întreagă. Expresiile făcute în timpul evenimentelor de la Jubileu l-au făcut pe acesta o adevărată vedetă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×