Reclamă

Prințul Louis își va schimba numele de familie. Ce tradiție trebuie să respecte fiul Ducilor de Cambridge

Prințul Louis își va schimba numele de familie și va urma o tradiție veche din Familia Regală Britanică. Mezinul familiei Ducilor de Cambridge va călca pe urmele tatălui său, Prințul William. Schimbarea va avea loc atunci când acesta va crește mai mare, explică experții regali.

Publicat: 28 iunie 2022, 7:03

Fiul Ducilor de Cambridge a atras toate privirile cu ultima sa apariție. Cu toate acestea, puțini cunosc tradiția pe care micuțul Louis trebuie să o respecte. Titlul său oficial este în prezent Alteța Sa Regală Prințul Louis Arthur Charles de Cambridge. Lucrurile se vor schimba în momentul în care Prințul Charles, bunicul său, va deveni Rege.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Louis își va schimba numele de familie

Prințul Louis trebuie să calce pe urmele tatălui său. Fiul Ducilor de Cambridge își va schimba numele de familie în momentul în care bunicul său va urca pe tronul Marii Britanii. Prințul William va fi primul care va face această schimbare.

Vezi mai multe imagini cu Prințul Louis în Galeria Foto!

Prințul Louis, cu o minge de cricket în mână
Chiar dacă are o vârsta fragedă, Prințul Louis pare deja pregătit pentru viața regală / Profimedia Images

Titlul Prințului William va deveni Prinț de Wales imediat după urcarea pe tron a Prințului Charles. Prințul Louis își va schimba numele de familie și va deveni Louis Wales, în loc de Cambridge, cum este în prezent. Prințul William a trecut la rândul său prin aceste schimbări.

Reclamă

Conform publicației Express.co.uk, Ducele de Cambridge a avut numele de familie Wales atunci când se afla la școală, dar și în Marina Regală. Titlul său s-a schimbat ulterior după ce Regina Elisabeta l-a numit Duce de Cambridge.

Același lucru care se va întâmpla pentru Prințul Louis se va întâmpla și pentru frații săi, Prințul George și Prințesa Charlotte. Admiratorii Casei Regale cunosc deja această tradiție veche.

Prințul Harry, de exemplu, folosește în prezent numele de familie Mountbatten-Windsor, pe care i l-a oferit și copiilor săi, Lilibet și Archie.

Reclamă

Ce spun membrii Familiei Regale despre comportamentul Prințului Louis

Prințul Louis a furat toate privirile la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta. Micuțul în vârstă de patru ani s-a distrat alături de frații săi și nu a ținut cont de privirile celor din jur. Kate Middleton s-a străduit pe tot parcursul evenimentelor să aibă grijă de fiul său.

Regina Elisabeta s-a arătat încântată de bucuria strănepotului său. În ciuda strădaniei lui Kate Middleton de a-l liniști pe micuț, acesta a sfârșit prin a oferi câteva imagini de colecție pentru admiratorii Familiei Regale Britanice.

Membrii Familie Ragale Britanice au vorbit ulterior despre comportamentul Prințului Louis. Mike Tindall a fost cel care i-a motivat comportamentul nepotului său. Mike este căsătorit cu verișoara Prințului William, Zara Tindall.

”Louis și-a dorit foarte mult să se distreze. Au fost foarte multe dulciuri la eveniment, iar copiii nu s-au putut abine tot timpul. Este greu pentru Ducii de Cambridge să fie mereu atenți la cei mici. Copiii sunt încă mici și mai au de trecut prin multe etape. Ca orice părinți, Ducii încearcă să facă tot ceea ce este posibil pentru a-i educa pe cei trei copii în cel mai bun mod cu putință”.

După apariția de la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta, Louis a intrat în atenția presei. Micuțul a ținut primele pagini ale tabloidelor din lumea întreagă. Expresiile făcute în timpul evenimentelor de la Jubileu l-au făcut pe acesta o adevărată vedetă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×