Reclamă

Membrii Familiei Regale au vorbit despre comportamentul Prințului Louis la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta. Motivul pentru care fiul Ducilor de Cambridge a fost plin de energie

Membrii Familiei Regale Britanice au vorbit despre comportamentul Prințului Louis la Jubileul de Platină a Reginei Elisabeta. Mezinul Ducilor de Cambridge a ținut primele pagini ale publicațiilor internaționale după ce s-a arătat a fi extrem de energic pe perioada festivităților ținute în onoarea Majestății Sale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 iunie 2022, 13:29 / Actualizat: 10 iunie 2022, 17:28

Spre deliciul fanilor din întreaga lume, dar spre disperarea Ducesei de Cambridge, Prințul Louis nu a ținut cont de Protocolul Regal și s-a distrat de minune alături de frații săi mai mari la Jubileul de Platină. Paparazzi au surprins fiecare giumbușluc pe care micuțul l-a făcut. Prințul William și Kate Middleton au distribuit recent câteva fotografii de la eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Membrii Familiei Regale au vorbit despre comportamentul Prințului Louis

Prințul William și Kate Middleton știu că micuțul Louis s-a distrat mai mult decât ar fi fost permis în cadrul festivităților de la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta. Ducii de Cambridge au postat recent un mesaj pe contul personal de Instagram.

Vezi mai multe imagini cu Prințul Louis în Galeria Foto!

Kate Middleton alături de Prințul Louis în timp ce iau parte împreună la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta
Fiul Ducilor de Cambridge ar fi fost plin de energie deoarece a consumat mult prea multe dulciuri / Profimedia Images

Kate Middleton le-a mulțumit celor care au fost prezenți la eveniment și a menționat că ”s-a distrat minunat” alături de toți cei implicați. Ducesa a ținut să adauge în mesajul emoționant faptul că Prințul Louis a fost cel care s-a distrat cel mai mult pe parcursul evenimentelor regale.

Reclamă

De data aceasta Mike Tindall a fost cel care a făcut mai multe declarații despre copiii Ducilor de Cambridge. Mike Tindall este căsătorit cu verișoara Prințului William, Zara Tindall. Acesta a luat parte la un podcast, The Good, The Bad and The Rugby, unde a oferit mai multe detalii.

Se pare că membrii Familie Ragele au vorbit despre comportamentul Prințului Louis. Fiul Ducilor de Cambridge ar fi fost plin de energie deoarece a consumat mult prea multe dulciuri în ziua respectivă.

”Louis și-a dorit să se distreze. Au fost multe dulciuri la eveniment iar copiii nu s-au putut abține. Este greu pentru Ducii de Cambridge să fie atenți mereu. Copiii sunt încă mici și mai au de trecut prin multe etape, dar ca orice părinți, aceștia încearcă să facă tot ceea ce este posibil pentru a-i educa în cel mai bun mod cu putință”.

Reclamă

Prințul Louis a furat toate privirile la apariția de la balconul Paltului Buckingham

Membrii Familiei Regale Britanice au vorbit despre comportamentul Prințului Louis la Jubileul de Platină a Reginei Elisabeta și au admis faptul că acesta a consumat foarte multe dulciuri. Prințul Louis a furat toate privirile pe tot parcursul festivităților.

Acesta și-a făcut debutul alături de frații săi la parada tradițională Trooping the Colour. Micuțul a purtat un costum de marinar care i-a aparținut tatălui său, Prințul William. Se apre că Ducele de Cambridge a purtata cest costum atunci când a participat la rândul său pentru prima oară la parada tradițională.

Ulterior, după paradă, Prințul Louis s-a alăturat familiei sale la balconul Palatului Buckingham. Micuțul a privit parada militară și a fost complet uimit de avioanele care au zburat deasupra sa.

Micuțul a reușit să o impresioneze chiar și pe Regina Elisabeta. Majestatea Sa a stat tot timpul alături de strănepotul său. În ciuda eforturilor depuse de Kate Middleton pentru a-l calma pe micuț, acesta a fost extrem de entuziasmat de ceea ce se întâmplă în jurul său.

Fotografii au profitat din plin și au surprins unele dintre cele mai drăgălașe momente cu fiul cel mic al Ducilor de Cambridge.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×