Reclamă

Membrii Familiei Regale au vorbit despre comportamentul Prințului Louis la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta. Motivul pentru care fiul Ducilor de Cambridge a fost plin de energie

Membrii Familiei Regale Britanice au vorbit despre comportamentul Prințului Louis la Jubileul de Platină a Reginei Elisabeta. Mezinul Ducilor de Cambridge a ținut primele pagini ale publicațiilor internaționale după ce s-a arătat a fi extrem de energic pe perioada festivităților ținute în onoarea Majestății Sale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 iunie 2022, 13:29 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:22

Spre deliciul fanilor din întreaga lume, dar spre disperarea Ducesei de Cambridge, Prințul Louis nu a ținut cont de Protocolul Regal și s-a distrat de minune alături de frații săi mai mari la Jubileul de Platină. Paparazzi au surprins fiecare giumbușluc pe care micuțul l-a făcut. Prințul William și Kate Middleton au distribuit recent câteva fotografii de la eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Membrii Familiei Regale au vorbit despre comportamentul Prințului Louis

Prințul William și Kate Middleton știu că micuțul Louis s-a distrat mai mult decât ar fi fost permis în cadrul festivităților de la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta. Ducii de Cambridge au postat recent un mesaj pe contul personal de Instagram.

Vezi mai multe imagini cu Prințul Louis în Galeria Foto!

Kate Middleton alături de Prințul Louis în timp ce iau parte împreună la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta
Fiul Ducilor de Cambridge ar fi fost plin de energie deoarece a consumat mult prea multe dulciuri / Profimedia Images

Kate Middleton le-a mulțumit celor care au fost prezenți la eveniment și a menționat că ”s-a distrat minunat” alături de toți cei implicați. Ducesa a ținut să adauge în mesajul emoționant faptul că Prințul Louis a fost cel care s-a distrat cel mai mult pe parcursul evenimentelor regale.

Reclamă

De data aceasta Mike Tindall a fost cel care a făcut mai multe declarații despre copiii Ducilor de Cambridge. Mike Tindall este căsătorit cu verișoara Prințului William, Zara Tindall. Acesta a luat parte la un podcast, The Good, The Bad and The Rugby, unde a oferit mai multe detalii.

Se pare că membrii Familie Ragele au vorbit despre comportamentul Prințului Louis. Fiul Ducilor de Cambridge ar fi fost plin de energie deoarece a consumat mult prea multe dulciuri în ziua respectivă.

”Louis și-a dorit să se distreze. Au fost multe dulciuri la eveniment iar copiii nu s-au putut abține. Este greu pentru Ducii de Cambridge să fie atenți mereu. Copiii sunt încă mici și mai au de trecut prin multe etape, dar ca orice părinți, aceștia încearcă să facă tot ceea ce este posibil pentru a-i educa în cel mai bun mod cu putință”.

Reclamă

Prințul Louis a furat toate privirile la apariția de la balconul Paltului Buckingham

Membrii Familiei Regale Britanice au vorbit despre comportamentul Prințului Louis la Jubileul de Platină a Reginei Elisabeta și au admis faptul că acesta a consumat foarte multe dulciuri. Prințul Louis a furat toate privirile pe tot parcursul festivităților.

Acesta și-a făcut debutul alături de frații săi la parada tradițională Trooping the Colour. Micuțul a purtat un costum de marinar care i-a aparținut tatălui său, Prințul William. Se apre că Ducele de Cambridge a purtata cest costum atunci când a participat la rândul său pentru prima oară la parada tradițională.

Ulterior, după paradă, Prințul Louis s-a alăturat familiei sale la balconul Palatului Buckingham. Micuțul a privit parada militară și a fost complet uimit de avioanele care au zburat deasupra sa.

Micuțul a reușit să o impresioneze chiar și pe Regina Elisabeta. Majestatea Sa a stat tot timpul alături de strănepotul său. În ciuda eforturilor depuse de Kate Middleton pentru a-l calma pe micuț, acesta a fost extrem de entuziasmat de ceea ce se întâmplă în jurul său.

Fotografii au profitat din plin și au surprins unele dintre cele mai drăgălașe momente cu fiul cel mic al Ducilor de Cambridge.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
3
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
5
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
PARTENERI
×