Reclamă

Cum o strigă Prințul George și Prințesa Charlotte pe Camilla, Ducesa de Cornwall. Nu îi spun bunică

În timp ce Reginei Elisabeta a II-a oamenii i se adresează cu titlul nobiliar, la fel se întâmplă și pentru Camilla, Ducesa de Cornwall. Dar, la doar 8 și 7 ani, Prințul George și Prințesa Charlotte nu folosesc titulaturi mărețe atunci când participă la adunări de familie. Cum o strigă Prințul George și Prințesa Charlotte pe Camilla.

Publicat: 6 iunie 2022, 8:10

Mulți au fost interesați să afle cum o cei doi frați pe Regina și pe viitoare Regină în spatele ușilor închise. Se pare că ambii membri ai Familiei Regale evită tradiționalul "bunica".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum o strigă Prințul George și Prințesa Charlotte pe Camilla

„Nepoții mei îmi spun GaGa”, a spus Camilla pentru Daily Mail, la scurt timp după nașterea Prințului George. „Nu știu dacă este pentru că ei cred că sunt! Este amuzant, dar este foarte dulce.”

Înainte de sosirea pe lume a copiilor Ducilor de Cambridge, Camilla avea deja cinci nepoți prin prisma căsătoriei ei cu Andrew Parker Bowles. Fiul ei, Tom Parker Bowles, are doi copii, în timp ce sora lui Laura Lopes are trei. De fapt, fiica Laurei, Eliza, a fost domnișoară de onoare la nunta Ducelui și Ducesei de Cambridge!

Kate Middleton și Ducesa de Cornwall, la festivitățile organizate de ziua de naștere a Reginei Elisabeta
Cei trei copii au atras toate privirile, iar fotografii i-au pozat minute în șir / Profimedia Images

Deși nu este clar dacă George și Charlotte au adoptat aceeași porecla, Prințul William a lăsat să scape câteva informații.

Reclamă

În documentarul ITV, „Diana, Our Mother: Her Life and Legacy”, Ducele de Cambridge a declarat că le amintește în mod regulat copiilor săi de cele „două bunici din viața lor”: Carole Middleton și regretata Diana, Prințesa de Țara Galilor. Aceștia folosesc un alt nume pentru a descrie a doua soție a Prințului Charles.

Indiferent de numele pe care l-au ales, noua biografie „The Duchess: Camilla Parker Bowles and the Love Affair That Rocked the Crown” descrie o imagine a unei femei complet îndrăgostite de copii. În fiecare an, în luna iunie, Camilla găzduiește o petrecere mare atât pentru nepoții ei, cât și pentru nepoții prietenilor.

„În 2016, au fost aproximativ 90 de copii care se delectau cu sandvișuri, prăjituri și jeleuri și țipau în jurul grădinii de la Clarence House. Făceau trenulețul și urmăreau fermecați cum magicienii făceau trucuri și animatorii îi făceau să râdă”, a spus autoarea Penny Junor.

Reclamă

Cum o alintă pe Regina Elisabeta

În ceea ce privește Regina Elisabeta, Ducesa de Cambridge a dat detalii despre numele informal pe care Prințul George îl folosește pentru a o striga. Într-un alt documentar ITV, „Our Queen at Ninety, ea a spus: „El o numește Gan-Gan”. Ea a mai spus că Regina îi iubește în totalitate pe descendenții ei cei mai tineri. „Întotdeauna lasă un mic cadou sau ceva în camera lor când mergem și stăm la ea. Asta arată doar dragostea ei pentru familie.”

Numele de alint al Reginei Elisabeta pe care Prințul William obișnuia să-l folosească în copilărie are o semnificație aparte. Richard Kay, specialist în Familia Regală, a dezvălit o amintire plăcută cu privire la copilăria Prințului William. Într-un articol scris pentru publicația Daily Mail, acesta a povestit un episod cu totul special pentru Regina Elisabeta.

După ce a căzut pe holul Palatului Buckingham, l-am auzit pe Prințul William plângând. Acesta striga „Gary, Gary” și toți ne întrebam despre cine ar putea fi vorba. Regina s-a dus imediat la micuțul Prinț și ne-a explicat că pe ea o striga.

– Richard Kay

Pentru că era foarte mic, el nu putea să pronunțe granny. Astfel, o striga gary, iar Reginei i se umplea inima de bucurie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×