Reclamă

Copiii Ducilor de Cambridge și-au făcut debutul la Trooping the Colour. Au fost însoțiți în trăsură de Kate Middleton și Ducesa de Cornwall

Copiii Ducilor de Cambridge și-au făcut debutul la Trooping the Colour. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au bifat o premieră regală la parada organizată cu ocazia Jubileului de Platină.

Publicat: 3 iunie 2022, 7:46 / Actualizat: 3 iunie 2022, 10:11

Frații au mers împreună în prima trăsură din procesiune alături de mama lor Kate și Camilla, Ducesa de Cornwall, scrie People. Cei trei au atras toate privirile, iar fotografii i-au pozat minute în șir.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Copiii Ducilor de Cambridge și-au făcut debutul la Trooping the Colour

Kate a optat pentru o rochie albă pe care a mai purtat-o, de la ​​Alexander McQueen. Acesta este unul dintre designerii ei preferați. Soția Prințului William a purtat și o pălărie Philip Treacy albă cu albastru. Cei trei copii ai săi s-au asortat în nuanțe de albastru. George, în vârstă de 8 ani, a purtat un costum, cămașă albă cu guler și cravată albastră.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, într-o trăsură la Tropping the Colour
Charlotte, în vârstă de 7 ani, a purtat o rochie albastră cu mâneci transparente / Profimedia Images

Charlotte, în vârstă de 7 ani, a purtat o rochie albastră cu mâneci transparente. Iar Louis, în vârstă de 4 ani, arăta adorabil într-un ansamblu alb-albastru inspirat de marinari, pe care tatăl său, William, l-a purtat la Trooping când era mic.

Reclamă

În timp ce trăsura mergea, George, Charlotte și Louis făceau semn cu entuziasm miilor de oameni care au venit pentru sărbătoare.

Prințul William și-a făcut debutul cu trăsura în 1987, cu doar câteva săptămâni înainte de a cincea aniversare. Purta o haină albastru pal când participa la festivități. A mers în trăsură cu mama sa, Prințesa Diana, și străbunica Regina Mamă.

Prințul Harry avea, de asemenea, 4 ani când a făcut prima sa plimbare cu trăsura la Trooping the Color. Acesta s-a alăturat fratelui, mamei și străbunicii sale.

Reclamă

Goerge, Charlotte și Louis fură toate privirile

Deși este pentru prima dată când George, 8 ani, Charlotte, 7 și Louis, 4, au luat parte la cortegiul trăsurii, tinerii regali sunt deja profesioniști în parada de la Trooping the Color. Ei au apărut anterior pe balconul Palatului Buckingham pentru Royal Air Force flypast.

Prințul George și Prințesa Charlotte au mai apărut de-a lungul timpului la evenimente regale. Prințul Louis și-a făcut prima apariție publică pe balcon în 2019. Louis i-a surprins atunci pe toți, inclusiv pe părinții lui, chicotind în timp ce făcea semn cu entuziasm către mulțimea adunată în afara palatului și arăta spre avioanele Royal Air Force.

Prințul George și Prințesa Charlotte sunt la vârsta la care acum își pot însoți familia la ocaziile speciale. De Crăciun, în decembrie 2019, frații au participat pentru prima dată la plimbarea anuală a familiei regale la slujbele bisericii din zona rurală engleză.

În martie, cei mai mari doi copii din Cambridge s-au alăturat părinților lor la o slujbă de mulțumire în onoarea străbunicul lor, Prințul Philip. Acesta a murit în aprilie 2021, la vârsta de 99 de ani.

Reclamă

Ducii de Cambridge își educă copiii așa cum consideră că e mai bine pentru ei. Kate Middleton și Prințul William și-au dus micuții la cea mai bună școală din Londra. Ei încearcă să le ofere o copilărie normală. Părinții încearcă să nu pună presiunea îndatoririlor regale pe umărul lor.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
2
O femeie frumoasă cu ochii căprui și părul brunet pentru a ilustra ce culori de păr întineresc
Frumusețe
Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty
Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există...
3
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
4
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie în bol alb cu furculiță
Rețete
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie
Pentru o masă de prânz simplă, dar delicioasă sau chiar pentru cină, merită preparată o salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie. Rețeta este simplă și rapidă, perfectă pentru atunci când timpul...
5
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și aplică unul dintre trucurile simple de frumusețe pentru femeiele care au peste 40 de ani
Frumusețe
Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty
Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi...
PARTENERI
×