Reclamă

Primul portret oficial al Ducilor de Cambridge. Kate și William au onorat generațiile trecute ale Monarhiei Britanice

Primul portret oficial al Ducilor de Cambridge a fost făcut public. Kate și William au realizat o fotografie de cuplu pe care au expus-o în orașul omonim, Cambridge. Tabloul cu cei doi va face de acum parte din istoria regalității Marii Britanii.

Publicat: 24 iunie 2022, 11:21

Kate Middleton și Prințul William au făcut o vizită în orașul Cambridge, unde au fost printre primii care au văzut tabloul care scrie istorie. Primul portret oficial al cuplului a fost dezvăluit la Muzeul Fitzwilliam de la Universitatea din Cambridge. Perechea regală a fost acolo pentru a-l sărbători, scrie VanityFair.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, a mai fost făcută publică o fotografie a Ducilor de Cambridge. Sunt fotografii care au realizate în timpul Jubileului de Platină.

Primul portret oficial al Ducilor de Cambridge

Tabloul, care o înfățișează pe Kate într-o rochie verde de la Vampire’s Wife și pe William într-un costum albastru, a fost comandat de Cambridgeshire Royal Portrait Fund. A fost pictat de Jamie Coreth, care a fost și el prezent la eveniment, alături de Lady Sibyl.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton, fotografiată în timp ce privește tabloul oficial cu ea și Prințul William
Primul portret oficial al Ducilor de Cambridge a fost făcut public / Profimedia Images
Reclamă

Pe lângă rochia verde, pe care Kate a purtat-o în timpul călătoriei cuplului din martie 2022 la Dublin, accesoriile ei fac, de asemenea, referire la o Ducesă anterioară de Cambridge.

Kate poartă o broșă cu perle care a aparținut cândva prințesei Augusta, bunica Reginei Maria, care a devenit Ducesă de Cambridge după căsătoria ei din 1818 cu prințul Adolphus. A fost transmisă Mariei și apoi Reginei Elisabeta, care l-a purtat pe tot parcursul domniei sale, inclusiv la evenimentele pentru Jubileul ei de Argint.

Reclamă

Marshall este cel care a propus inițial ideea portretului. După aceea, Ducii de Cambridge au călătorit pentru un eveniment la East Anglia Children’s Hospice. Kate este un patron al organizației de multă vreme.

Ce spune artistul care a realizat tabloul

Potrivit Telegraph, William și Kate au pozat împreună pentru două ședințe diferite la Palatul Kensington. Ulterior, l-au invitat pe artist pentru o sesiune solo. O sursă a declarat ziarului că cei doi sunt „dornici” să facă tabloul după cea de-a 10-a aniversare a nunții în aprilie 2021. Atunci s-a marcat și cel de-al 10-lea an ca Duce și Ducesă de Cambridge.

Coreth, câștigătorul în 2016 al prestigiosului BP Young Artist Award, este stră-strănepotul lui Simon Elwes. Acesta din urmă a pictat mulți membri ai Familiei Regale în secolul al XX-lea. Într-o declarație, Coreth a explicat raționamentul din spatele unora dintre alegerile sale artistice.

„A fost cel mai extraordinar privilegiu din viața mea să fiu ales să pictez acest tablou. Am vrut să le arăt pe Altețelele Lor Regale într-o manieră în care să pară atât relaxate și abordabile, cât și elegante și demne”, a spus Coreth. „Deoarece este primul portret care îi înfățișează împreună, și în special în perioada lor ca Duce și Ducesă de Cambridge, am vrut ca imaginea să evoce un sentiment de echilibru între viața lor publică și cea privată”.

Fiecare a pozat pentru portrete separat în trecut. William și Prințul Harry au pozat pentru artistul Nicky Philipps în 2008. Ei au purtat atunci uniformele pe care le împărțeau în timp ce ambii erau membri ai Cavaleriei Casei Regale. În 2013, Kate a participat la un tablou de Paul Emsley. În ciuda popularității lui Kate, tabloul s-a confruntat cu o serie de critici în mediul online. Totul s-a rezumat la faptul că paleta de culor aleasă a fost prea închisă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×