Reclamă

Fiica lui Paul Walker i-a adus un tribut tatălui său. Ce a postat Meadow Walker pe rețelele sociale

Fiica lui Paul Walker i-a adus un tribut tatălui său. Aceasta a postat o imagine emoționantă pe contul personal de Instagram. Postarea a fost făcută în ziua în care actorul ar fi trebuit să împlinească 48 de ani. Meadow Walker avea doar 15 ani la momentul la care actorul din celebra serie Fast and Furious a murit la vârsta de 40 de ani într-un accident de mașină.

Publicat: 15 septembrie 2021, 7:50

Tânăra de 22 de ani a împărtășit cu fanii săi o fotografie din arhiva personală. Meadow Walker trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Deși duce lipsa tatălui, Meadow încearcă să fie puternică și să-și ducă viața înainte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica lui Paul Walker i-a adus un tribut tatălui său

Meadow Walker și-a pierdut tatăl mult prea devreme. La momentul tragic din 2013, aceasta era doar o adolescentă de 15 ani. Pierderea tatălui a împins-o pe tânără să facă mult mai multe acte de caritate pentru cei din jur. Aceasta a pus bazele unui ONG în memoria lui Paul Walker pe care l-a numit după numele său. Scopul acestuia este de a finanța proiecte în domeniul cercetării marine.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meadow a încercat să-și vadă în continuare de viață și a devenit celebră pentru aparițiile sale din lumea modei. Aceasta a pozat pentru case de modă extrem de importante, iar tânăra a continuat să-și facă apariția pe covorul roșu. De altfel, fiica lui Paul Walker a venit chiar și la premiera filmului F9. Ultimul apărut din seria Fast and Furious.

Reclamă

Recent, fiica lui Paul Walker i-a adus un tribut tatălui său și a postat o fotografie pe contul personal de Instagram cu celebrul actor. În imagine este portretizat Paul alături de micuța sa care privește zâmbitoare către aparatul de fotografiat. La descrierea imaginii, Meadow a adăugat și un mesaj emoționant: ”La mulți ani tăticule. Te iubesc.”

Fanii și-au arătat imediat susținerea în secțiunea de comentarii. Mesajele emoționante nu s-au lăsat așteptate. Comunitatea lui Meadow însumează în prezent un număr impresionant de 2.8 milioane de urmăritori. Aceasta postează deseori imagini din viața sa personală pe contul de Instagram.

Evenimentul care a avut loc recent în viața modelului

Reclamă

Fiica lui Paul Walker i-a adus un tribut tatălui său și a postat o imagine din arhiva personală. Celebrul actor din seria de filme Fast and Furious ar fi împlinit anul acesta 48 de ani. Meadow a devenit o femeie superbă și a continuat să-și facă un nume în industria modei.

Recent, aceasta a avut parte de un eveniment extrem de emoționant. La scurt timp după ce și-a oficializat relația cu actorul, Louis Thorton-Allan, aceasta a postat un videoclip în care purta un inel de logodnă.

Cei doi par extrem de fericiți împreună și postează deseori imagini unul alături de celălalt. Louis nu și-a dezamăgit fanii și a postat și el la scurt timp imagini alături de noua sa logodnică.

Actorul ar fi fost cu siguranță extrem de mândru să-și vadă fiica fericită și împlinită.

Meadow Walker are o relație foarte apropiată cu Vin Diesel.

Fiica lui Paul Walker are o în continuare o relație foarte bună cu nașul său, Vin Diesel. Recent, acesta a povestit mai multe despre relația pe care o are cu Meadow. Actorul a declarat că tânăra este prima care îi dă mesaj de ziua tatălui.

Îmi place să o văd alături de copiii mei. Pot doar să-mi imaginez ce vede fratele meu de acolo de sus.

– Vin Diesel

Meadow Walker și nașul său au în continuare o relație foarte frumoasă. Fiica celebrului actor a trăit în Hawaii cu mama sa până la vârsta de 13 ani. Din anul 2011 ea s-a mutat în California unde a locuit cu tatăl său. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×