Reclamă

Meadow Walker s-a căsătorit. Tânăra de 22 de ani și Louis Thornton-Allan au mers în fața altarului

Meadow Walker s-a căsătorit cu Louis Thornton-Allan. Cei doi îndrăgostiți și-au confirmat relația în luna iulie. Ulterior s-au logodit în august, iar la începutul acestei luni au ajuns în fața altarului.

Publicat: 23 octombrie 2021, 16:20

Meadow Walker este oficial o femeie căsătorită. Modelul de 22 de ani și fiica regretatului actor Paul Walker și-a dus relația cu Louis Thornton-Allan la un alt nivel. Evenimenul a avut loc în Republica Dominicană la începtul acestei luni, scrie Vogue.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meadow Walker s-a căsătorit

Recent, Meadow a distribuit pe contul de Instagram un material video, alb-negru, de la ceremonia intimă la care au participat familia și prietenii apropiați. Printre numele celebre de la căsătoria lui Meadow s-au numărat Vin Diesel și Jordana Brewster, din Fast and Furious.

Vezi mai multe imagin cu Meadow Walker în GALERIA FOTO!

Vin Diesel este nașul lui Meadow. Acesta este cel care s-a ocupat de creșterea sa după decesul lui Paul Walker, dar și bărrbatul care a dus-o în fața altarului. Meadow a ales pentru ziua nunții o rochie Givenchy Haute Couture personalizată. În videoclip se poate vedea cum Meadow și Thornton-Allan se urcă într-o mașină albă în timp ce pozează pentru fotografii de nuntă.

Reclamă

Tânăra a declarat pentru Vogue că pandemia le-a afectat planurile de nuntă și chiar și lista de invitați.

„Familia lui Louis nu a putut participa. O mulțime de prieteni apropiați, pe care îi considerăm din familie, nu au putut participa, din cauza restricțiilor de călătorie.” Paloma, mătușa lui Meadow este cea care i-a ajutat pe tinerii îndrăgostiți să-și planifice nunta.

A făcut o treabă incredibilă. Nu ne-am fi putut imagina că va ieși atât de bine. Și sincer, a fost ușor și simplu. Louis și cu mine știam exact ce ne dorim de la început. A fost o sărbătoare foarte intimă.

– Meadow Walker

Reclamă

Meadow a mai spus tot pentru Vogue că după ceremonia de nuntă, petrecerea s-a mutat pe plajă. Acolo toată lumea a fost desculță și a dansat în nisip. Noaptea s-a încheiat cu un spectacol de artificii. Cei doi par mai fericiți ca niciodată și se iubesc cu adevărat dacă ar fi să ne luam după imaginile publicate pe rețelele sociale.

Meadow Walker nu l-a uitat pe tatăl său

Recent, Meadow Walker i-a adus un tribut emoționant tatălui ei pe rețelele sociale, chiar în ziua în care acesta ar fi trebuit să împlinească 48 de ani. Meadow Walker avea doar 15 ani la momentul la care actorul din celebra serie Fast and Furious a murit la vârsta de 40 de ani într-un accident de mașină.

Meadow Walker și-a pierdut tatăl mult prea devreme. La momentul tragic din 2013, aceasta era doar o adolescentă de 15 ani. Pierderea tatălui a împins-o pe tânără să facă mult mai multe acte de caritate pentru cei din jur. Aceasta a pus bazele unui ONG în memoria lui Paul Walker pe care l-a numit după numele său. Scopul acestuia este de a finanța proiecte în domeniul cercetării marine.

Meadow a încercat să-și vadă în continuare de viață și a devenit celebră pentru aparițiile sale din lumea modei. Aceasta a pozat pentru case de modă extrem de importante, iar tânăra a continuat să-și facă apariția pe covorul roșu. Cel care a ajutat-o cel mai mult să treacă peste tragedie este Vin Diesel.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×