Reclamă

Alessandra Ambrosio se distrează în vacanța din Ibiza. Modelul a fost surprins într-un costum de baie din două piese

Alessandra Ambrosio se distrează în vacanța din Ibiza. Vedeta internațională a fost surprinsă în compania prietenilor. Iubitul său, Richard Lee, nu a fost zărit nicăieri de fotografii prezenți. Ambrosio și Lee formează un cuplu încă din luna martie a anului 2021.

Publicat: 17 iulie 2022, 7:19

Modelul în vârstă de 41 de ani a arătat incredibil într-un costum de baie din două piese. Silueta tonifiată a acesteia a fost lăsată la vedere. Ambrosio este sigură pe imaginea sa și nu se sfiește să se pozeze în ipostaze sexy. Fostul model de la Victoria’s Secret a demonstrat că vârsta este doar un număr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alessandra Ambrosio se distrează în vacanța din Ibiza

Fotografii au fost tot timpul pe urmele vedetei internaționale. Ambrosio pare că a descoperit secretul unui trup perfect indiferent de vârstă. Aceasta este tot mai frumoasă și radiază de fericire cu fiecare apariție pe care o are. De data aceasta vedeta s-a distrat într-o vacanță liniștită în Ibiza.

Vezi mai multe imagini cu Alessandra Ambrosio în costum de baie în Galeria Foto!

Alessandra Ambrosio se distrează în vacanța sa din Ibiza și poartă un costum de baie din două piese
Alessandra a profitat de soarele fierbinte pentru a obține bronzul perfect / Profimedia Images

Aceasta a profitat de soarele fierbinte pentru a obține bronzul perfect, dar și de apele turcoaz pentru a înota. Alessandra Ambrosio se distrează în vacanța sa din Ibiza singură. Deși nu s-a bucurat de compania iubitului, modelul a avut grijă să-și ocupe programul cu cât mai multe activități pentru a nu se simți o clipă singură.

Reclamă

Ambrosio a purtat mai multe ținute în timpul vacanței sale. Aceasta a postat deseori imagini pe rețelele sociale pentru a-și ține la curent admiratorii cu viața sa. Pentru această ocazie Ambrosio a ales un costum de baie din două piese.

Diva a optat pentru un costum de baie din două piese într-o nuanță de alb și nude. Fotografii au încercat să o surprindă din toate unghiurile. Bustul generos al modelului a fost cel care a atras de această dată atenția tuturor.

Fanii vedetei așteaptă să o vadă din nou pe aceasta în brațele iubitului său. De fiecare dată când merg împreună în vacanțe par să se distreze. De-a lungul timpului fotografii i-au surprins pe cei doi în ipostaze tandre.

Reclamă

Alessandra Ambrosio a mers în vacanță fără Richard Lee

Alessandra Ambrosio se distrează singură în vacanța din Ibiza de această dată. Admiratorii vedetei s-au întrebat ce s-a întâmplat cu iubitul acesteia.

Richard Les și Ambrosio sunt de nedespărțit, iar cele mai multe vacanțe le-au petrecut întotdeauna împreună. Cei doi au fost văzuți recent în timp ce a luat o cină romantică, însă pare că Lee și-a lăsat iubita singură în Ibiza. Admiratorii vedetei nu se gândesc la despărțire.

Ea și Lee au o relație strânsă și pare că lucrurile merg tot mai bine între cei doi. Înainte de Richard Lee, diva a fost într-o relație cu Jamie Mazur. Alături de Mazur are doi copii, Anja și Noah. Diva își crește copiii singură. Pentru ea este foarte important să se implice în viața copiilor săi.

”Tot ceea ce fac o fac avându-i pe copiii mei în minte. Vreau să fiu un exemplu de urmat pentru ei. Încerc să-i pregătesc pentru lume, dar în același timp vreau să-i învăț să se bucure de simplitatea lucrurilor. Cel mai important lucru este să rămână autentici”.

Vedeta și-a dus în trecut copiii în vacanță alături de Richard Lee. Iubitul acesteia este extrem de apropiat de cei doi micuți. Ambrosio și Lee nu par să grăbească lucrurile între ei și preferă să ia lucrurile pas cu pas.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×